eşime ilk babalar günü hediyesi

papapa

Mustafa Ayhan geliyoooo
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1.169
0
316
Ankara
Kızlar babalar günü yaklaşıyor. Eşim ve ben daha yeni bir haber aldık güzel bir haber :)) bebiş geliyooooo :)) eşime ilk babalar gününde çok çok özel bir hediye almak istiyorum ama ne alacağımı bilemiyorum:( n'olur yardımcı olun :)

benim eşim koyu beşiktaşlıdır ve beşiktaşın bu aralar yeni bi forması var FEDA tişörtleri diye ondan aldım bi tane hediye işini hallettim.sırada nasıl vereceğim faslı var ona daha karar vermedim. aslında ben bide babalar günü için mektup yazmayı düşünüyorum henüz doğmamış bebeğimizin ağzından :) onu tasarlıyorum şimdi de acaba ne yazsam :52:

Bizimki de beşiktaşlı :)) Ama ben afyondayım ve burada lisanslı ürün satan neresi var bilmiyorum. Bugün doğumgünü, nargile aşığıdır, nargile takımı almaya çıkacağım birazdan :)) babalar gününde de bebeğimizin ağzından mektup harika bi fikir :)) o uyuduktan sonra çaktırmadan arabasına bırakırım :)) canım çok teşekkür ederim fikirlerin için :)

Bunlarda en yeni babalar günü hediyesi

Dolar Mendil

Dolar banknotu şeklinde kağıt mendil

Dolar Mendil ile doların değeri hiç bu kadar düşmemişti diyeceksiniz. Burnunuzu sildiğiniz mendilin bile dolardan oluşu sizi çok zengin ve havalı hissettirecek. Dolar Mendil ile en bonkör ve havalı siz olun.

Keyboard Stationary Set - Klavye Ofis Seti

Klavye tuşu şekilli zımba, delgeç, fırça, mıknatıs seti

Keyboard Stationary set ile günlük hayatında her işini klavyeyle yapan ofis insanlarına kısayol tuşları getirdik! Müthiş tasarımlı Klavye Ofis Seti masanıza hem renk getirecek; hem de işlerinizi kolayca halletmeniz için zımba, delgeç, mıknatıs ve klavye fırçanız olacak.

Televizyon Saat

Uzaktan kumandalı TV şeklinde alarm saati

Televizyon Saati görenler gözlerine inanamayacak! Buna televizyon kılığına girmiş bir alarmlı saati mi desek ya da kendini saat zanneden uzaktan kumandalı bir televizyon mu desek bilemiyoruz. Aslında her ikisi! Televizyon Saat ile sabahları uyanamamak imkansız olacak.

iBook - Cüzdanlı iPhone Kılıfı

Cüzdanlı kitap şeklinde iphone kılıfı

iBook Cüzdanlı iphone kılıfı ile tüm iphone kabı modellerini çöpe atmak isteyeceksiniz. Dış görünüşünü aynı bir eski, deri ciltli, küçük bir el kitabı gibi olsa da o hem bir iphone kabı hem de görüp görebileceğiniz en pratik cüzdan! iBook cüzdan iphone kabı sayesinde cüzdanınız ve iphone nunuz birleşecek.

Cardsharp - Kart Bıçak

Kolayca cüdanınızda taşıyabileceğiniz kart bıçak

Cebinizde çakı taşımak zor ve tehlikeli diyorsanız sadece bir kart görünümünde olan Cardsharp tam size göre olacak! Cüzdanınızda ya da cebinizde güvenle ve kolayca taşıyabileceğiniz Kart Bıçak hem keskin hem hafif hem de ömür boyu garantilidir.

Yazılı Ödül Kupası

Yüzlerce çeşitte yılın enleri yazılı ödül kupası

Sevdiklerinize Yazılı Ödül Kupası ile en iyi olduğu konularda yılın enleri kupasını verin. Yılın En İyi Annesi, Yılın En Odunu, Yılın Çapkını, Yılın Sevgilisi gibi yüzlerce çeşit yazı çeşitine sahip Ödül Kupası ile sevdiklerinizi mutlu edin.

Sudoku Cube - Sudoku Küp

Beyin jimnastiği yaptıran sudoku küpü

Sudoku Cube ile gelmiş geçmiş en çok satan oyun seçilen Rübik Küpler'in sudoku versiyonunu oynamak ister misiniz? 9 rakamı sırasıyla yanyana getirmeye çalışırken Sudoku Küp ile hem çok eğlenip hem de beyin jimnastiği yapacaksınız.

CD Box Safe - Gizli CD Kutusu Kasa

Smooth Jazz CD kutusu şeklinde gizli kasa

CD Box Safe ile saklamak istediğiniz her şey artık güvende! Smooth jazz CD’si görünümündeki Gizli CD Kutusu Kasa’yı diğer CD’lerinizden ayırt etmek neredeyse imkansız olacak.

Sexy Mousepad - Seksi Mousepadler

Kendinden kabartılı poposu veya göğüsleri olan birbirinden seksi mousepadlar

Geçmek bilmeyen ofis saatlerinizi ve bilgisayar başındaki işlerinizi çekilir kılan çok esprili bir fikirle karşınızdayız: Sexy Mousepad! Bu mousepad lerin kendinden kabartılı olan göğüs veya popo kısımları bileğinizi koymanız için özel tasarlanmıştır. Seksi Mousepad ler sayesinde ofisin en çalışkanı siz olacaksınız!

100 Dolar & Euro Notepad - Para Not Defteri

100 Dolar ve 100 Euro görünümlü esprili not defteri

Zenginliğinizi göstermenin en güzel yolu Para Not Defteri! Adeta gerçek 100 Dolar veya 100 Euro’nun arkasına not yazıyormuşçasına kullanabileceğiniz 100 Dolar & Euro Notepad ile herkesin gözü sizin üzerinizde olacak!

Son düzenleyen: Moderatör:
nihayet atlattık :)) nargileden anlamadığım için almaktan vazgeçtim, kahverengi bi ayakkabısını uygun tişört olmadığından giyemiyordu. ben de ona uygun şeyler aldım artık napayım :27: pastasını yaptım dolaba sakladım :)) sevmediği yemekleri yaptım önce azıcık , bu ne dedi, ben de bebeğinin canı bunları istedi deyip yemeye başladım :)) domates peynir ekmek yapmaya gidiyordu ki en sevdiği yemekleri gördü ocakta :) şaşırdı tabi :)) tatlıyı da çok sever. tatlı yok mu dedi, ben de "ay canım sana pasta alacaktım ama almayı unutmuşum" deyip bi tane browninin üzerine mum dikip getirdim :)) kıyamam yarısını bana verdi :))) ben istemem dedimse de "doğumgünü pastamdan yemeyecek misin" dedi :)) sonra aldığım tişörtlerin paketinin üstüne "babam artık kahverengi ayakkabılarını giyebilir" yazdım post-it le :) o hediyelerle uğraşırken pastasını getirdim, pastanın üstüne de "seni seviyoruz" yazdım renkli tüplerle. yine şaşırdı :)) akşam için de tutturdum alışverişe gidelim diye, yok deterjan bitti, yok şu yok bu :) bahane tabi benimki, madagaskar 3'e bilet almıştım.
sonra alışverişten önce şu kafede bi dondurma mı yesek dedim, neyse oturduk kafeye, sonra oradan kalktık önce lavaboya gidelim dedim, en yakın lavaboda sinemanın yanında, lavabo yerine sinemaya girince yine şaşırdı :)) yani dün böyle doğaçlama bişeyler yaptım ama onun mutlu olması beni daha çok mutlu etti.

bence guzel bir babalar gunu hediyesi

Eklentiler

• $pr_01_1150_min.jpg
    $pr_01_1150_min.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 1.080
Yahu sahiden ben kocama ne alsam acaba bu kouyu gördüğüm iyi oldu hatırlamış oldum. Eşimi de bilgisayar ve telefondan başka bişey memnun etmez ki ne alsam acaba

bence tutuğu takımın formasını alın bide onun küçük tulumu nu alın ve bir mektup bırakın terliğinide alabilirsiniz küçük patiğinide alın

Back