Eşime ihanet mi ediyorum?

Bence de daha önce çok fazla talep gören biriysen o günlerin özlemini duyuyor olabilirsin. Ayrıca çoğu kadın da itiraf edemese de o dizilerdeki jönler gibi bir eş hayali kuruyordur.

Ama bilin ki öyle adamlar yok abi kimse kimseyi yemesin. O yüzden de eşinle mutlu olmaya bak, o adamlar hayaldi uçup gittiler masallar ülkesine, yok öyle bişey, yalan onlar yalan.

Zamanla geçer bu hisler çocuk olsun hele bi zerre kalmaz

Ben seni anladım...bence beklentilerini düşür eşini yaptıklarıyla mıtlu olmaya başlarsın.beğenilme hissinin de dışarıya çıktığında insanlar baktığında tatmin ediyo insan.yani ben çirkin olduğumdan kimse bakmıyo o ayrı da sizin için diyomo_O

ben de çok duygusal ve romantik bi insanım (balığın önde gideniyim :KK45: )
zaten burcumun en önemli özelliği de hayal dünyasında yaşamaktır.. ben de romantik hayaller kurarım ama eşimle ilgili.. ne bilim ilk tanıştığımız anlar ilklerimiz.. onları düşünür duygulanır yeri gelir hüzünlenir yeri gelir mutlu olurum
hayal kurmak güzeldir ama sizinki biraz değişik.. çok fazla dizi izliyorsanız bence izlemeyin öyle diziler
İnanın tv bile izlemiyorum neredeyse. Sadece belgesel izliyorum:KK70:. Şaka bi yana gerçekten bunun diziyle filan ilgisi yok. Bunu sadece dün akşam olan bi şey olduğu için aklıma geldi de yazdım. Yani dizi de görünce, sokakta iki genç görünce, bir arkadaşım yeni hoşlandığı birini paylaşınca vs. Tekrar bu benzer ilk heyecanları hiç yaşayamayacağım için üzülüyorum

İşte ben de bundan bahsediyorum. Çok haklısınız. Evlenince birden nasıl bu kadar kolay bu duyguları bi kenara bırakıp kadın gibi hissetmeyi bu kadar kolay unutabiliyo herkes. Burada bile herkes kocamdan başka erkek mi var triplerinde. Gerçek hayatta bu duygularımdan birine bahsetsem ne damgası yiyeceğimi düşünmek bile istemiyorum
Eee ne yapalım bacım? Kocamızı yedekte tutup diğer erkeklerle günümüzü gün mü edelim?
Aynı duyguları eşinin de paylaşmasına sesini çıkarmazsan sana çok büyük saygı duyarım.

Merhaba kızlar,
Bir yıldır ruh eşim diyebileceğim bir adamla evliyim. Çok mutlu bir evliliğimiz var ve hemen hemen hiç bir problemimiz yok. Tabi benim ergenvari duygu iniş çıkışlarımı saymazsak.

25 yaşındayım ama hala ergen gibi klişe yaz dizilerinden etkilenip kendimi esas kızın yerine koyup yatağa yattığımda bir yanımda eşim uyurken ben esas oğlanın bana utangaç utangaç açıldığının hayalini kuruyorum.

Aslında bu konu bir yana evlenmeden öncesinde erkeklerden epey ilgi gören bir kızdım. sürekli beğenilerini belli eder,duygularını itiraf eder romantik sürprizler yaparlardı. Ve malumunuz evlendiğimden beri böyle şeyler olmuyor etrafımda ve ben o günleri gerçekten özlüyorum.Bir daha da hayatım boyunca böyle romantik heyecanlar yaşayamayacağım için üzülüyorum. Acaba erken mi evlendim tam anlamıyla bu beğenilme duygusunun hevesini alamadım mı acaba diye düşünüyorum. Tamam eşim sürekli beğenisini dile getiriyor, romantik davranıyor vs. ama işte aynı şey değil.

Şimdi bir çoğunuz yaptığım şeyin şımarıklık, kendini beğenmişlik olduğunu, aldatmanın sadece bedenen değil beynen de olabileceğini, eşimim düşüncelerimle aldattığımı vs .söyleyeceksiniz. Biliyorum, haklısınız ben de böyle düşünüyorum ve kendime çok kızıyorum. Ama kesinlikle özellikle başka bi erkeği hayal etmiyorum sadece o duyguyu hayal ediyorum. Sizlere asıl sormak istediğim sizler de evliliğinizin ilk yıllarında buna benzer duygular yaşadınız mı? Nasıl bu duygularla başettiniz ve zamanla yaş ile birlikte azalıyor mu?
35 yaşındayım 10 yıllıkta evliyim .bende bile o dizileri izlediğimde heves heyecan oluyosa sendede olması normaldir;:KK66:) kim istemez bekarken yaşadığı heyacanları yaşamak.

Ben seni anladım...bence beklentilerini düşür eşini yaptıklarıyla mıtlu olmaya başlarsın.beğenilme hissinin de dışarıya çıktığında insanlar baktığında tatmin ediyo insan.yani ben çirkin olduğumdan kimse bakmıyo o ayrı da sizin için diyomo_O
eşim elinden geldiğince romantik bi adam. Zaten benim de büyük beklentilerim gökyüzüne seni seviyorum yazdırsın filan gibi hayallerim yok. Tam tersi insanların içinde çiçek vermesinden bile rahatsız olan bi insanım. Ben sadece dediğim gibi o kaçamak bakışlar utangaç yakınlaşmalar, sesi titreye titreye söylenen seni seviyorumlar bunların hayalini kuruyorum. Eşim günde on kere seni seviyorum diyor ama o duygu olmuyor işte.

benim anlamadığım şu...
muhtemelen evlenmeden önce de ilişkilerin kısaydı ve beğenilme isteyin ,hayallerin hep aynıydı...
yani zaten biliyordun kendini...
evlendikten sonra olan birşry değil bu
içinde vaf bu senin...çapkınsın :)
egon bir dünya...niye evleniyorsun ?

İşte ben de bundan bahsediyorum. Çok haklısınız. Evlenince birden nasıl bu kadar kolay bu duyguları bi kenara bırakıp kadın gibi hissetmeyi bu kadar kolay unutabiliyo herkes. Burada bile herkes kocamdan başka erkek mi var triplerinde. Gerçek hayatta bu duygularımdan birine bahsetsem ne damgası yiyeceğimi düşünmek bile istemiyorum
evliysen herhalde yani 'kocamdan başka erkek mi var' dersin, bunun triple ne alakası var?

Eee ne yapalım bacım? Kocamızı yedekte tutup diğer erkeklerle günümüzü gün mü edelim?
Aynı duyguları eşinin de paylaşmasına sesini çıkarmazsan sana çok büyük saygı duyarım.
zaten biz kabul etsek de etmesek de benim kocam da sizin kocanız da benzer duyguların erkekçe olanlarının kendi iç dünyalarında yaşıyorlar merak etmeyin

Hemen Kızın üstüne gitmişsiniz yahu. Hangimiz evliliğimizin veya sevgililiğimizin ilk zamanlarındaki gibiyiz?

Hangimiz özlemiyoruz o günleri? Buluşmaya gitmeden önceki telaşı,heyecanı? Görünce kalbinizin gümbür gümbür atmasını?

Evet eşlerimizi çok seviyoruz ama bu o duygulara özlem duymayacağımız anlamına gelmiyor.

Evlenince hayat derdine düşüp bazı şeyleri ihmal edebiliyoruz.

Merhaba kızlar,
Bir yıldır ruh eşim diyebileceğim bir adamla evliyim. Çok mutlu bir evliliğimiz var ve hemen hemen hiç bir problemimiz yok. Tabi benim ergenvari duygu iniş çıkışlarımı saymazsak.

25 yaşındayım ama hala ergen gibi klişe yaz dizilerinden etkilenip kendimi esas kızın yerine koyup yatağa yattığımda bir yanımda eşim uyurken ben esas oğlanın bana utangaç utangaç açıldığının hayalini kuruyorum.

Aslında bu konu bir yana evlenmeden öncesinde erkeklerden epey ilgi gören bir kızdım. sürekli beğenilerini belli eder,duygularını itiraf eder romantik sürprizler yaparlardı. Ve malumunuz evlendiğimden beri böyle şeyler olmuyor etrafımda ve ben o günleri gerçekten özlüyorum.Bir daha da hayatım boyunca böyle romantik heyecanlar yaşayamayacağım için üzülüyorum. Acaba erken mi evlendim tam anlamıyla bu beğenilme duygusunun hevesini alamadım mı acaba diye düşünüyorum. Tamam eşim sürekli beğenisini dile getiriyor, romantik davranıyor vs. ama işte aynı şey değil.

Şimdi bir çoğunuz yaptığım şeyin şımarıklık, kendini beğenmişlik olduğunu, aldatmanın sadece bedenen değil beynen de olabileceğini, eşimim düşüncelerimle aldattığımı vs .söyleyeceksiniz. Biliyorum, haklısınız ben de böyle düşünüyorum ve kendime çok kızıyorum. Ama kesinlikle özellikle başka bi erkeği hayal etmiyorum sadece o duyguyu hayal ediyorum. Sizlere asıl sormak istediğim sizler de evliliğinizin ilk yıllarında buna benzer duygular yaşadınız mı? Nasıl bu duygularla başettiniz ve zamanla yaş ile birlikte azalıyor mu?

öncelikle tabiki bu bir ihanet değil
beğenilmek ilgi görmek insani bir ihtiyaçtır
bunlara alışkın kişiler için ise mahrum kaldıüını düşünmek can sıkıcı olabilir

ancak beğeni ve ilgi görmenin de farklı yolları vardır
mesela evlenmeden önce kaşının gözünün kalça genişliğinin göğüs büyüklüğünün çektiği ilgiyi yeniden isteyemezsin
ihanet olmasa da saygısızlık denilebilir
onun yerine
düzenli aile yapısındaki başarın
hoşgörüşün anlayaışın gibi daha soyut kavramlarla ilgi çekmeyi ve beğenilmeyi tercih etmelisin
emin ol daha fazla haz duyacaksın
sonuçta bir tanesi tamamen allah vergisi ve aslında senin payının olmadığı özelliklere karşı olan beğeniyken
diğeri senin başarından kaynaklıdır

dizi izlemek... vs demişsin ya bu olgunluk kıstası değil
yaş ne olursa olsun insanın yapmaktan zevk aldığı şeyler değişmek
en fazla olgun ama çozuk ruhlu olursun
:KK66:

eşim elinden geldiğince romantik bi adam. Zaten benim de büyük beklentilerim gökyüzüne seni seviyorum yazdırsın filan gibi hayallerim yok. Tam tersi insanların içinde çiçek vermesinden bile rahatsız olan bi insanım. Ben sadece dediğim gibi o kaçamak bakışlar utangaç yakınlaşmalar, sesi titreye titreye söylenen seni seviyorumlar bunların hayalini kuruyorum. Eşim günde on kere seni seviyorum diyor ama o duygu olmuyor işte.
kocan bu saatten sonra sana niye kaçamak bakış atsın ya da utangaç yaklaşsın bacım? seninki hakikaten ergenlik durumları..

arkadaşlar bana hak veren veya vermeyen yorumlardan ziyade sizin de zaman zaman benzer duyguları yaşayıp yaşamadığınızı bilmeye ihtiyacım var. Gerçekten herkes yaşıyo mu benzer şeyler merak ediyorum. Yoksa ben gerçekten ergenlikte saplanıp kaldım mı?

ben sana kısmen benzediğim için dizileri izlemeyi bırak dedim. insan etkileniyor çünkü. ben ki izlediğim korku filminden dolayı günlerce evimde başka varlıkların yaşadığına neredeyse inanıyordum. kapıların ardına bakmaya bile korktuğum an oldu. hep dualarla içimdeki deli yersiz korkuyu yenmeye çalıştım.
sizdeki durumda bana göre buna benziyor.
insan izlediği dizideki o romantik anı çok beğenmişse, o anı yaşamak istemesi ve bunu hayal etmesi normaldir. ama sizdeki durumdaki farklılık, bunu eşsiz hayal etmeniz. zira ben onuda yapardım ama eşimle. gerçi evlenmeden önce daha çoktu.
İnşaallah açıklayıcı şekilde yazmışımdır.
dediğiminde arkasındayım. ara verin dizilere.

İnsanlar gerçekleri
Hemen Kızın üstüne gitmişsiniz yahu. Hangimiz evliliğimizin veya sevgililiğimizin ilk zamanlarındaki gibiyiz?

Hangimiz özlemiyoruz o günleri? Buluşmaya gitmeden önceki telaşı,heyecanı? Görünce kalbinizin gümbür gümbür atmasını?

Evet eşlerimizi çok seviyoruz ama bu o duygulara özlem duymayacağımız anlamına gelmiyor.

Evlenince hayat derdine düşüp bazı şeyleri ihmal edebiliyoruz.
insanlar gerçekleri
söylemeyi bırakın duymayı bile kendine yediremiyo.

X