• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime gelen mesajlardan rahatsızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
+++++
Ben PhDyim, ünv dahil abartisiz 10 yıl okudum, bir tek hocaya telefonunu falan sormadım zaten isteyemezsin adam hoca ne münasebet karşısındaki insana o yakınlığı versin ... tüm sorun adamda demek ki hiçbir mesafesi yok bu kızlarla, muhtemelen derste ve ders aralarında da muhabbeti vardır. Adam gevşek yani, konu sahibesi keşke hiç evlenmeseymiş bununla.
Ya zaten bütün derslerin tek tek wp grupları kuruluyor artık. Tamam bizim zamanımizdaki gibi sadece mailden haberleşilmiyor hocayla. En olmadı wp grubuna yazarsin ki zaten soru çok saçma ama mantıklı bir soruyu wp grubuna yazarsın ya bilen bir arkadasın ya da hoca cevaplamak isterse cevaplar. Gidip de hocaya özelden "yaaa hocam" modunda yazmazsın. Ama öğrenci bu cesareti bulabiliyorsa ben hocada da ararım. Akademinin içinden biri olarak diyorum ki bu çizgiyi net çeken hocalar da var bilerek çekmeyenler de. Konu sahibinin eşi ikinci kategoride büyük ihtimal.

Eşim haklı demiş miyim? O da bir şey yapıyorsa onu da boşarım merak etmeyin. Benim derdim gece yarıları mesaj atan frikikli kızlar, evli erkeklere yürümediğiniz sürece istediğinizi giyin kızlar 😊
Ha kapalı bir kadın atsa o mesajları hiç sorun etmeyeceksiniz yani? Özellikle açık giyinenleri hedef göstermeniz çok acınası. Zira sapık bir zihniyet ( kocanızdan bahsediyorum ) açık kapalı dinlemez. Önce bunu idrak edin. Eşiniz tepki gösterseydi kimse bu kadar rahat mesaj atmazdı. Biz atmıyorduk mesela neden acaba??? Eşiniz kuyruk sallamıştır :) Frikikli kızlar diye adlandırıp eşinize yürüdüklerini düşündüğünüz kızlar için bunu düşünebiliyorsanız eğer eşinizin kuyruk salladığını da pekala düşünebilirsiniz diye söylüyorum.

Haklısın ne deyim.. biz öğretmene en fazla sınıfta soru sorardik veya utana sıkıla arardik çivisi çıkmış dünyanın zaten kız öğrencilerin çoğunda bir erkek öğretmene karşı hayranlık aşk gibi bişey duyuluyor evli bekar demeden üzgünüm

Of. Şu an konuşmak istediğim konu bu değil çünkü. Onu sizin çok özel isteğiniz üzerine başka bir zaman başlık olarak açarım. Konu başka yönlere dağılmasın benim kıskanmam anormal mi diye danışmak istiyorum izin verirseniz
Bu üslubunuz çok rahatsız edici. Rahatsız oldunuz da ne oldu? İfade ettiniz ve karşılığında küfür ve hakaret işittiniz. Buna karşılık bize çıkışıyorsunuz. Hâlbuki sadece görmeniz gerekeni görmelisiniz. Şu an en basit konu o mesajlar. He halledemezsiniz çünkü ciddiye alınmıyor üstüne psikolojik şiddet görüyorsunuz. İstediğiniz kadar kıskanın normal ya da anormal olsun bunun bir etkisi var mı? Karşıda eşimi üzdüm/ üzüyorum algısı uyandırıyor mu? Uyandırmıyor. İnsanlar sizi bunun için uyarmaya çalışıyor siz eşiniz yerine bize çıkışıyorsunuz. Baktığınız çerçeve çok yanlış. Her şey saygı duvarının yıkılmasıyla başlıyor.

Ama bence eşin o yüzü vermiş telefon numarani verirsin ama sınırı koyarsin ne demek gece aramak mesajlaşmak eski sevgilim.lisede matametik öğretmeniydi kızların çoğuna o kadar yüz vermiş ki Instagram da prensesim diye guzeim diye yorum yapıyordu öğrencilerin resmine haliyle onlarda umut buluyordu..

Üyelik iptali geliyor gibi bir his var içimde 🙄🙄
Ilk kez bu kadar yorum begendim herhalde ben yoruldum konu sahibi yorulmadi🤣tum kadinlar ayni şeyi söyluyor ama tabiki kustal koca hakli😵‍💫
Bu arada yorumu duzenlemiş ama alinti yaptigimiz için zaten yazdiginizi okuyacaklar bilginizee

Ilk kez bu kadar yorum begendim herhalde ben yoruldum konu sahibi yorulmadi🤣tum kadinlar ayni şeyi söyluyor ama tabiki kustal koca hakli😵‍💫
Ya kocam haklı mı demişim hepsini okumadan neden böyle bir yorum😀 kocamı boşarım yemin ederim arkama da bakmam kim dedi haklı diye ya😀 haklı bulsam konusunu bile açmam

Kocam eğer ahlaksızsa yemin ederim boşarım siz rahat olun 😊 ama ona neden ahlaksız dediğinizi de anlamadım, ne kadar sığ bir bakış açısı 🤦🏻‍♀️
size tipinizle ilgili bilmem nereme benziyorsun tarzinda küfür etmis, cok ahlaklı hakikaten, nazar değmesin diyelim ne diyelim:)

Siz de bu tip fotilerle evli adamlara yürümeseniz bu kadar rahatsız olmazsınız diye düşündüm hanımefendicim :)
Şu cümleniz ne kadar terbiyesizce farkında mısınız? Bir kadının iffetine laf ediyor , iftira atıyorsunuz. Tartışmanın da bir adabı olur. Bu kadar bel altı vurulmaz. İstediğiniz kadar süsleyin cümlelerinizi. Zihniyetinizin çarpıklığı o kadar net görünüyor ki cümlelerinizden.

size tipinizle ilgili bilmem nereme benziyorsun tarzinda küfür etmis, cok ahlaklı hakikaten, nazar değmesin diyelim ne diyelim:)
Eşimi öğrencileriyle flörtleşmek sebebiyle ahlaksız olarak nitelendirdi konununun tamamını okuyup yazalım lütfen :) hepsini okuyacak sabrımız yoksa yazmayalım :)

Siz neyi anlamıyorsunuz asıl biliyor musunuz?
Başkalarının davranışlarını yönetemezsiniz ama kocanıza davranışlarını düzeltmesi gerektiğini söyleyerek dış dünyadan gelecek sizi rahatsız eden hareketleri en aza indirebilirsiniz. Kocanız kendine çeki düzen vermediği sürece firikikli veya firikiksiz bir sürü kızdan mesaj alırsınız daha firikik kısmını belirtme sebebinizde baştan cıkarmaya müsait tipli demek istediğinizden. Millete saldırmayın kocanıza harcayın enerjinizi.

Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim. En suçlu benmişim. Çünkü evli öğretmenine gece mesaj atan kıza ahlaksız demişim, eşim de haklıymış çünkü benim bundan rahatsız olmamam gerekiyormuş. Cevabımı aldım. Eşime nafaka bile ödeyeceğim boşanırken ben hatalı olduğum için. Çok teşekkür ederim hepinize, iyi geceler.

ben napayım yazıyorlar diyor. Nasıl yapayım boşanayım mı sizce? Kocam yüz veriyor mu nasıl emin olmalıyım? Emin olsam zaten vallahi billahi boşanırım ya
Net aldatma yok
Ama flört var ve gözü dışarda bir adam
İlgiden hoşlanıyor
1- size saygısı olsun küfür nedir büyük tepki vermelisin

2- akşam 20:00 sonrası mesajları görüldü yapmasın öğrenci yazsa da filan böyle şeyler yapabilirsiniz

3-öğrenciler açık giyebilir bu fotosunu profil yapabilir kız istediğini giyer

Siz de onun ustune ek olarak bu sebeple ahlaksiz ilân etmeliydiniz.
Eşimin verdiği bir mesaja ya da öyle bir tavrına rastlamadım henüz, cevap vermiyor. Verdiklerinde de ıygun olmayan şeyler yazmıyor. Yakalamadım yani yapıyorsa da . Küfürü sebebiyle ahlaksız olduğunu da yazdım. Hala okumamışsınız belli ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back