• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime gelen mesajlardan rahatsızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu nasıl zihniyet böyle eşiniz haklı siz bir yardım alın.eşiniz sütten çıkmış ak kaşık çünkü😂hep yoldan çıkaran frikikli Kızlar😂
Eşim haklı demiş miyim? O da bir şey yapıyorsa onu da boşarım merak etmeyin. Benim derdim gece yarıları mesaj atan frikikli kızlar, evli erkeklere yürümediğiniz sürece istediğinizi giyin kızlar 😊

Siz benim yazdıklarımı bile doğru düzgün okumamışsınız. Okuduğunuzu da anlamamışsınız ona rağmen belki bir yaramız olduğundan garip savunmalar yapıyorsunuz. Konunun çok dışındasınız. Benim söylemediğim şeyleri katarak kafanızda bir olay örgüsü yaratmışsınız. Kalemim değilsiniz. Şimdiye kadar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. İyi geceler
Yok ben gayet yerinde yorumlar yaptım da sizin işinize gelmedi.

Kızları suçlamak kolay olan tabi ki. Siz ahlaksız kocanıza ne yapacaksınız onu söyleyin.

Of. Şu an konuşmak istediğim konu bu değil çünkü. Onu sizin çok özel isteğiniz üzerine başka bir zaman başlık olarak açarım. Konu başka yönlere dağılmasın benim kıskanmam anormal mi diye danışmak istiyorum izin verirseniz

"Cok normal kiskanmaniz" dedik heh şimdi ne olacak? Karşinizdaki insanda bir etkiniz olmasi icin saygi, deger goruyor olmaniz lazim.
Kufur basip giden adama ne dunyanin tüm kelimeleriyle derdinizi anlatsaniz boş. Deneyin görün.

merhabalar. 29 yaşında ve 1 yıl 4 aylık evliyim. Eşim akademisyen, kız öğrencileri saat, hafta sonu farketmeksizin eşime zaruri olmayan, gereksiz konularda mesajlar atıyorlar ve arıyorlar. Bu konuyla ilgili defalarca kez rahatsızlığımı dile getirdim. Bu akşamın bir vakti yine oldukça frikikli bir profil fotoğrafına sahip bir öğrencisi mesaj attı, hocam sınava hangi konulara çalışayım diye (bu soruyu öğretmeni yerine sınıf arkadaşlarına sorması gerekmiyor mu, bu saatte hele ki böyle bir şey için öğretmene mesaj atmak anlamlı mı?) ben tabi ki görünce çok üzüldüm. Daha önce de bu konu yüzünden defalarca tartıştık. Bu mesajlardan rahatsız olduğum için ben hastaymışım, psikoloğa gitmeliymişim. Bu mesajlardan çoğu kadın rahatsızlık duymaz mı? Aynı durumdan dolayı daha kaç kere tartışmalıyız, daha ne kadar üzülmeliyim?Yorumlarınızı bekliyorum.

**ekleme: benim ısrarım üzerine, arkadaşlarına sor özelden yazmayın diye mesaj attı. Ben görmeseydim cevap vermemişti henüz ama verir miydi bilmiyorum. Sorun şu ki rahatsız olmam çok anormalmiş gibi davranıyor, üste çıkıyor. Ben de öğretmenim 8yıldır ve bana bugüne kadar hiçkimse bu tip konular için tek bir mesaj atmamıştır. Yaşlar da büyük olunca rahatsız oluyorum. Bugün eşime kız öğrencilerden gelen 4. Mesaj falan. Muhtemelen sürekli böyle ardına düşüp sürekli bakmıyorum telefona, bugün tesadüfen baktım ve YİNE sinirim bozuldu. Doktora gitmesi gereken ben miyim? Kaç kadın buna bozulmaz Allah aşkına…
Alışkanlık olmuş bir anda değiştiremez fazla falsosu yoksa yavaş yavas egit

Tipinizle ilgili küfreden bir akademisyenden yüksek ihtimalle yüZ bularak rahat mesajlar atıyorlardır.
Ek olarak, eğitimcilere karşı yaş fark etmeksizin bu şekilde tutumlar olabiliyor, gereksiz büyütüp, krize girip bi halt zannettiriyosunuz şunlara kendini.
Malesef katılıyorum. Şekilci bir adamın hayır diyip, sınır koyması zor kendince şekli iyi olanlara..

Bizim ünide bi hoca vardı öğrencilere verdiği numara günlük kullandığı numara değildi. Kendi telefonundan hariç eski bi telefonu vardı eve götürmediğini söylerdi. Hiçte özelden yazmazdık gruptan konuşulurdu.

allah allah bizde hocaların numarası genelde bir kişide olurdu genelde mail atıyorduj sistemden mesaj atıyorduk. hala öyle yüksek lisans yapıyorum hocalar numara verdi ama gerkes bilir rahatsız etmemeyi. demek ki eş kişisi gevşek bu hakkı öğrencilere veriyo. ki ne hocalar gördük yani. eşiniz Nişantaşı üniversitesinde falan mı akademisyen
Biz mailde ı yerine i yazsak hocalar "düzgün mail atın" der sorunumuza çözüm bulmazdi, istediği şekilde sorasiya kadar. Yüz kere olmuş mu diye sorardık birbirimize arkadaşlarla. Eşiniz gevşek...

Siz benim yazdıklarımı bile doğru düzgün okumamışsınız. Okuduğunuzu da anlamamışsınız ona rağmen belki bir yaramız olduğundan garip savunmalar yapıyorsunuz. Konunun çok dışındasınız. Benim söylemediğim şeyleri katarak kafanızda bir olay örgüsü yaratmışsınız. Kalemim değilsiniz. Şimdiye kadar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. İyi geceler
Sizin kaleminiz eşiniz işte,siz frikikli öğrenci dersiniz,eşiniz size küfür eder.Arada kavga edersiniz, geçinip gidersiniz böyle.

Benim ablam akademisyen hem de yüz vermeyen cinsten ama bazı akşamlar mesaj geliyor, arama yapıyorlar. Hatta bir akşam geç vakitte bir öğrencisinin eşi aramıştı karısının büte kalmasını istemediği için. Ama benim ablam özel üniversitede ve biraz “müşteri memnuniyeti” söz konusu. Şikayet edilmesi durumunda başı ağrıyabilir diye uyarıldıkları için mecbur. Yani her zaman hoca yüz vermiyor tabi diğer yandan arama olduğu zaman eşiniz mesai saatleri dışında yazmayın arkadaşlar vs demiyorsa onu bilemiyorum tabi. Mesela eşimin iş hattı ayrıdır oradan aranırsa da açmaz mesai dışında.

merhabalar. 29 yaşında ve 1 yıl 4 aylık evliyim. Eşim akademisyen, kız öğrencileri saat, hafta sonu farketmeksizin eşime zaruri olmayan, gereksiz konularda mesajlar atıyorlar ve arıyorlar. Bu konuyla ilgili defalarca kez rahatsızlığımı dile getirdim. Bu akşamın bir vakti yine oldukça frikikli bir profil fotoğrafına sahip bir öğrencisi mesaj attı, hocam sınava hangi konulara çalışayım diye (bu soruyu öğretmeni yerine sınıf arkadaşlarına sorması gerekmiyor mu, bu saatte hele ki böyle bir şey için öğretmene mesaj atmak anlamlı mı?) ben tabi ki görünce çok üzüldüm. Daha önce de bu konu yüzünden defalarca tartıştık. Bu mesajlardan rahatsız olduğum için ben hastaymışım, psikoloğa gitmeliymişim. Bu mesajlardan çoğu kadın rahatsızlık duymaz mı? Aynı durumdan dolayı daha kaç kere tartışmalıyız, daha ne kadar üzülmeliyim?Yorumlarınızı bekliyorum.

**ekleme: benim ısrarım üzerine, arkadaşlarına sor özelden yazmayın diye mesaj attı. Ben görmeseydim cevap vermemişti henüz ama verir miydi bilmiyorum. Sorun şu ki rahatsız olmam çok anormalmiş gibi davranıyor, üste çıkıyor. Ben de öğretmenim 8yıldır ve bana bugüne kadar hiçkimse bu tip konular için tek bir mesaj atmamıştır. Yaşlar da büyük olunca rahatsız oluyorum. Bugün eşime kız öğrencilerden gelen 4. Mesaj falan. Muhtemelen sürekli böyle ardına düşüp sürekli bakmıyorum telefona, bugün tesadüfen baktım ve YİNE sinirim bozuldu. Doktora gitmesi gereken ben miyim? Kaç kadın buna bozulmaz Allah aşkına…
KufretTigin görmedim. çok üzücü

Yok ben gayet yerinde yorumlar yaptım da sizin işinize gelmedi.

Kızları suçlamak kolay olan tabi ki. Siz ahlaksız kocanıza ne yapacaksınız onu söyleyin.
Kocam eğer ahlaksızsa yemin ederim boşarım siz rahat olun 😊 ama ona neden ahlaksız dediğinizi de anlamadım, ne kadar sığ bir bakış açısı 🤦🏻‍♀️

Eşim haklı demiş miyim? O da bir şey yapıyorsa onu da boşarım merak etmeyin. Benim derdim gece yarıları mesaj atan frikikli kızlar, evli erkeklere yürümediğiniz sürece istediğinizi giyin kızlar 😊
Sorun bakalım kocanıza bu dört mesaj yakaladığınız kızlar kocanızın numarasını nerden bulmuş gelip burda kızları suçlamak kolay.kesin ve net kocanız flörtleşiyor öğrencileriyle.evli erkeklerde evli olduğunu hatırlasa yazışırken öğrencisiyle nerden baksan ahlaksızlık.

Biz mailde ı yerine i yazsak hocalar "düzgün mail atın" der sorunumuza çözüm bulmazdi, istediği şekilde sorasiya kadar. Yüz kere olmuş mu diye sorardık birbirimize arkadaşlarla. Eşiniz gevşek...
bi kere hocaya 7de mail atmıştım bana sevgili ecem merhaba umarım iyisindir ben de iyiyim sormadın ama teşekkür ederim bana bir daha bu saatte mail atma diye uzzuuun bi mail atmıştı.... hala öyle yüksek lisans yapıyorum. bir hocayla proje yapıyorum ve mesaj atmaya çekiniyorum

Sorun bakalım kocanıza bu dört mesaj yakaladığınız kızlar kocanızın numarasını nerden bulmuş gelip burda kızları suçlamak kolay.kesin ve net kocanız flörtleşiyor öğrencileriyle.evli erkeklerde evli olduğunu hatırlasa yazışırken öğrencisiyle nerden baksan ahlaksızlık.
Ders grupları var mecburen. Bütün hocaların var. Ben de öğretmenim bu tarz gruplar kurmak artık neredeyse zorunlu. Ama özelden mesaj atmak, saçma gerekçeler beni rahatsız eden. Telefon numaralarını oradan almaları mümkün fakat bu saatte mesaj atmaya sebep değil tabii

Kesinlikle çok haklısın. Alttan alma. Seni manipüle ediyor. Biz de öğretmeniz veliler dahi atsa çok önemli değilse uygun saatlerde arayıp yazmalarını söylüyoruz. Ben eşinizin davranışını art niyetli ve manipülist buldum.
Manipule bile etmiyor ki direk küfretmis

Burda çoğu insan üniversite okumuştur. Hocalardan o samimiyeti görmezsek o mesajlar atılmaz ama şöyle de bi durum var bazı öğrenciler hocalarıyla flört etmeyi sever evli olmaları onları pek ilgilendirmez. Bizim sınıf arkadaşımız kendisinden 15 yaş büyük evli hocamızla takılıyordu. O yüzden o sınırı eşinizin çizmesi gerekir. Sizde üniversite hayatından geçtiyseniz bunları bilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back