• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime gelen mesajlardan rahatsızım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zamanında ikinci üniversitemi okurken yaşıma yakın bir hocamla flortlesmis mezun olduktan sonra hocanın işi ciddiye bindirmek istemesi sonucu ilişkiyi kesmiş biri olarak söylemek istiyorum ki eşiniz o rahatlığı vermese kimse kimseye o saatte mesaj atmaz.
Hocam tabiri caizse ilanı aşk etmişti bana ama yine de bir kere uygunsuz saatte yazmadım, aramadım.
Ben yeni öğrenci profilini de çok iyi biliyorum yüz vermeyen net olan hocaya kimse yazmaz özellikle böyle abuk bir meselede. Eminim ki flortlestigi birileri de vardır eşinizin.

Yakınlarda bir yakınım ile sohbet ederken arkadaşının eşinden bahsetti. Esi yine sizin ki gibi akademisyen. Adam çok yakışıklı ve aşırı bakımlı dediğiniz gibi eve sürekli hediyeler hatta ask mektupları bile gelirmiş ve bu adam eşine feracesiz dışarı çıkarttırmıyormuş parfüme bile izin vermezmis o derece. Kadın da demiş EE sen neden bu kadar bakimlisin adam da beni boyle begeniyorlar diyormuş. Aklıma direk bu geldi okuyunca. Bence bir üyenin de dediği gibi ne kıskandiginizi belli edin ne mesajlarını kontrol edin. Kaldırmayın bi yerlerini umursamayin hiç

Kız öğrencilerin mesajlarından ziyade küfür eden koca daha ciddi bir konu değil mi?

Hiç bir öğrenci hocasından o rahatlığı almazsa mesaj yazamaz. Demek ki eşiniz uygun görüyor öğrencilerde sorun yok.

Kızın profil fotoğrafının konuyla hiç alakası yok. Size ne elalemin frikiğinden?
Ben açık giyinen biri değilim ama eşim ona rağmen kıyafetime sürekli karışır. Ayrıca güzel fiziğini gösteren bir kadın mütevazı bir kadından daha çok kıskanılır kadınlar tarafından. Garip duyarlar kasmazsanız sevinirim. Anlatmak istediğim şeye odaklanalım. Tesesttürlü değilim ve kocama akşamları mesaj atılmadığı sürece kimsenin ne giydiği umrumda değil.

merhabalar. 29 yaşında ve 1 yıl 4 aylık evliyim. Eşim akademisyen, kız öğrencileri saat, hafta sonu farketmeksizin eşime zaruri olmayan, gereksiz konularda mesajlar atıyorlar ve arıyorlar. Bu konuyla ilgili defalarca kez rahatsızlığımı dile getirdim. Bu akşamın bir vakti yine oldukça frikikli bir profil fotoğrafına sahip bir öğrencisi mesaj attı, hocam sınava hangi konulara çalışayım diye (bu soruyu öğretmeni yerine sınıf arkadaşlarına sorması gerekmiyor mu, bu saatte hele ki böyle bir şey için öğretmene mesaj atmak anlamlı mı?) ben tabi ki görünce çok üzüldüm. Daha önce de bu konu yüzünden defalarca tartıştık. Bu mesajlardan rahatsız olduğum için ben hastaymışım, psikoloğa gitmeliymişim. Bu mesajlardan çoğu kadın rahatsızlık duymaz mı? Aynı durumdan dolayı daha kaç kere tartışmalıyız, daha ne kadar üzülmeliyim?Yorumlarınızı bekliyorum.

**ekleme: benim ısrarım üzerine, arkadaşlarına sor özelden yazmayın diye mesaj attı. Ben görmeseydim cevap vermemişti henüz ama verir miydi bilmiyorum. Sorun şu ki rahatsız olmam çok anormalmiş gibi davranıyor, üste çıkıyor. Ben de öğretmenim 8yıldır ve bana bugüne kadar hiçkimse bu tip konular için tek bir mesaj atmamıştır. Yaşlar da büyük olunca rahatsız oluyorum. Bugün eşime kız öğrencilerden gelen 4. Mesaj falan. Muhtemelen sürekli böyle ardına düşüp sürekli bakmıyorum telefona, bugün tesadüfen baktım ve YİNE sinirim bozuldu. Doktora gitmesi gereken ben miyim? Kaç kadın buna bozulmaz Allah aşkına…
Direkt boşanma nedeni küfür etmesi.hem siz haklısınız.sizi manipüle ediyor.

Ben açık giyinen biri değilim ama eşim ona rağmen kıyafetime sürekli karışır. Ayrıca güzel fiziğini gösteren bir kadın mütevazı bir kadından daha çok kıskanılır kadınlar tarafından. Garip duyarlar kasmazsanız sevinirim. Anlatmak istediğim şeye odaklanalım. Tesesttürlü değilim ve kocama akşamları mesaj atılmadığı sürece kimsenin ne giydiği umrumda değil.
İnsanlar profil fotoğraflarını sizin sınırlarınıza göre mi ayarlasın 😂

Kocanızın ahlaksızlığını sıradan kız öğrencilerden çıkarmayın lütfen. Sorununuz kızların giyimi değil.

İlkokul öğrencisi mübarek, hocaya mail atarsın onuda uygun ifadelerle ve gerçeklen o bilgi lazımsa atarsın , gece saatinde herhangi bir arkadaşından alabileceği bilgiyi hocasına yazıyorsa bu yüzü eşinden buluyordur bu net ve senin bundan rahatsız olup sorgulamanda çok doğal. Ayrıca o küfürün bedelini ödetmeden ve bu konuda nasıl önlem alacağını açıklamadan asla barışma ve bir süre tepkisiz mesajlaşmaları izle.

İnsanlar profil fotoğraflarını sizin sınırlarınıza göre mi ayarlasın 😂

Kocanızın ahlaksızlığını sıradan kız öğrencilerden çıkarmayın lütfen. Sorununuz kızların giyimi değil.
Mesela ben de sıradam bir kız öğrenciydim ve hocalarıma sadece mail attım geç saatlerde gereksiz mesajlar değil. Sizce sıradan kız öğrenci akşamları hocasına hangi konulara çalışayım diye mesaj atar mı beyefendi? Allah rızası için ben kız kardeşinizmişim gibi empati kurun ve öyle cevap verin. Yani bu mesajı atan öğrenci sıradan öğrenci ben ahlaksız bir kadın mıyım?

merhabalar. 29 yaşında ve 1 yıl 4 aylık evliyim. Eşim akademisyen, kız öğrencileri saat, hafta sonu farketmeksizin eşime zaruri olmayan, gereksiz konularda mesajlar atıyorlar ve arıyorlar. Bu konuyla ilgili defalarca kez rahatsızlığımı dile getirdim. Bu akşamın bir vakti yine oldukça frikikli bir profil fotoğrafına sahip bir öğrencisi mesaj attı, hocam sınava hangi konulara çalışayım diye (bu soruyu öğretmeni yerine sınıf arkadaşlarına sorması gerekmiyor mu, bu saatte hele ki böyle bir şey için öğretmene mesaj atmak anlamlı mı?) ben tabi ki görünce çok üzüldüm. Daha önce de bu konu yüzünden defalarca tartıştık. Bu mesajlardan rahatsız olduğum için ben hastaymışım, psikoloğa gitmeliymişim. Bu mesajlardan çoğu kadın rahatsızlık duymaz mı? Aynı durumdan dolayı daha kaç kere tartışmalıyız, daha ne kadar üzülmeliyim?Yorumlarınızı bekliyorum.

**ekleme: benim ısrarım üzerine, arkadaşlarına sor özelden yazmayın diye mesaj attı. Ben görmeseydim cevap vermemişti henüz ama verir miydi bilmiyorum. Sorun şu ki rahatsız olmam çok anormalmiş gibi davranıyor, üste çıkıyor. Ben de öğretmenim 8yıldır ve bana bugüne kadar hiçkimse bu tip konular için tek bir mesaj atmamıştır. Yaşlar da büyük olunca rahatsız oluyorum. Bugün eşime kız öğrencilerden gelen 4. Mesaj falan. Muhtemelen sürekli böyle ardına düşüp sürekli bakmıyorum telefona, bugün tesadüfen baktım ve YİNE sinirim bozuldu. Doktora gitmesi gereken ben miyim? Kaç kadın buna bozulmaz Allah aşkına…
Ben kadın ya da erkek olarak bakmıyorum olaya. Okulda kalsın akademisyenliği. Mesela bizim öğretmen 21.00'dan sonra asla aramayın mesaj atmayın dönmem dedi. Mesleği sizin özel hayatınızın içine girmiş durumda. Bunun ayrımını yapması lazım

Kesinlikle çok haklısın. Alttan alma. Seni manipüle ediyor. Biz de öğretmeniz veliler dahi atsa çok önemli değilse uygun saatlerde arayıp yazmalarını söylüyoruz. Ben eşinizin davranışını art niyetli ve manipülist buldum.

Küfür detayını neden sildiniz? Gerçekten tüm sorun eşinize mesaj atan kızlar mı?
Küfür detayını neden sildiniz? Gerçekten tüm sorun eşinize mesaj atan kızlar mı?
Of. Şu an konuşmak istediğim konu bu değil çünkü. Onu sizin çok özel isteğiniz üzerine başka bir zaman başlık olarak açarım. Konu başka yönlere dağılmasın benim kıskanmam anormal mi diye danışmak istiyorum izin verirseniz

Mesela ben de sıradam bir kız öğrenciydim ve hocalarıma sadece mail attım geç saatlerde gereksiz mesajlar değil. Sizce sıradan kız öğrenci akşamları hocasına hangi konulara çalışayım diye mesaj atar mı beyefendi? Allah rızası için ben kız kardeşinizmişim gibi empati kurun ve öyle cevap verin. Yani bu mesajı atan öğrenci sıradan öğrenci ben ahlaksız bir kadın mıyım?
Beyefendi? 😂

Hoca o rahatlığı veriyorsa sorun mesaj atan öğrencide değildir.

Size ahlaksız diyen olmadı. Belki hadsiz diyebiliriz. Bu konuda ahlaksız bir tek kişi var o da eşiniz.

Zaruri durumlar icin telefon numarasi verilir, sms / wp uzerinden formal bir dille soru da sorulabilir ama bunun icin gecenin 11'i uygun degil.

Ama hoca ogrenci iliskisinde asil uygun olan mail kanalidir, onda da yine ayni sekilde formal bir dil kullanılır, belki saat gözetilmeyebilir, cunku hocanin gormezden gelip sabaha yanitlamasi mumkundur.

En informal hoca ogrenci iliskisi, tez danismani ve ogrenci arasinda olandir ki onda bile gece 11'de telefon uzerinden ulasilmaz.

Yine anladigim kadariyla titri kendine agir gelmis bir akademisyen soz konusu ki yaptiginin yanlis oldugunu soyleyen esine cirkin bir kufur edip delilikle itham etmis. Bu anlattiklarinizin tek mantikli aciklamasi bu, hazimsizlik.

Beyefendi? 😂

Hoca o rahatlığı veriyorsa sorun mesaj atan öğrencide değildir.

Size ahlaksız diyen olmadı. Belki hadsiz diyebiliriz. Bu konuda ahlaksız bir tek kişi var o da eşiniz.
Yani diyelim ki birisinden yüz bulduğunuz için evli bir adama ya da kadına yazabilirsiniz ve bu sizin değil sadece karşı tarafın suçu mudur? Açıkçası ben biri bana yüz veriyorsa ve özellikle karşı taraf evliyse bırakın ona mesaj atmayı, davranışları için onu sert bir şekilde uyarırım da. Bence sıradan öğrenci bu’dur. Fırsatını bulduğumuzda, yüz bulduğumuzda yoldan çıkarak başkalarını suçlamak da çok ahlaklı bir davranış değil “hanımefendi”

Size ne ki öğrencinin giyiminden, frikiğinden, dekoltesinden? Akademisyen o rahatlığı verdiği için yazabiliyorlar. Bize de direkt iletişim kurabilirsiniz diye ilk ders numarasını veren akademisyenler oluyordu.
Kocama bu saatte saçmasapan bir mesaj attığı için beni ilgilendiriyor. Ayrıca yüz verdiği için evli bir adama yazar mısınız? Ben yazmam. Çünkü o yüz vermiş olabilir ama benim karakterim buna müsait değil. Ayrıca kocama uygunsuz saatlerde mesaj atmayan hiçbir kadının kıyafetiyle ilgilenmiyorum tekrar söyleyeyim.

Yani diyelim ki birisinden yüz bulduğunuz için evli bir adama ya da kadına yazabilirsiniz ve bu sizin değil sadece karşı tarafın suçu mudur? Açıkçası ben biri bana yüz veriyorsa ve özellikle karşı taraf evliyse bırakın ona mesaj atmayı, davranışları için onu sert bir şekilde uyarırım da. Bence sıradan öğrenci bu’dur. Fırsatını bulduğumuzda, yüz bulduğumuzda yoldan çıkarak başkalarını suçlamak da çok ahlaklı bir davranış değil “hanımefendi”
Diyelim ki öğrenci ahlaksız. Kocanıza asılıyor, ayartmaya çalışıyor. Eee? Ne yapabilirsiniz buna? İlişkinize dahil olmayan üçüncü kişilerin davranışlarını kontrol edemezsiniz. Öğrenci kızların giyimi kuşamı davranışı vs sizi ilgilendirmez. Önce bunu bir kabul edin.

Eşiniz ahlaklı bir adam olsa durumdan rahatsız olur çizgisini çeker. Ama gördüğümüz kadarıyla değil ki öğrencileriyle flört edecek ortamlar yaratıyor. Adam gözünüzün önünde flört ediyor, siz rahatsız olunca size küfür ediyor. Ama sizin tek derdiniz kıskançlık ve cüretkar giyinen öğrenci kızlar. Sizce normal mi bu?

Bu nasıl zihniyet böyle eşiniz haklı siz bir yardım alın.eşiniz sütten çıkmış ak kaşık çünkü😂hep yoldan çıkaran frikikli Kızlar😂

Diyelim ki öğrenci ahlaksız. Kocanıza asılıyor, ayartmaya çalışıyor. Eee? Ne yapabilirsiniz buna? İlişkinize dahil olmayan üçüncü kişilerin davranışlarını kontrol edemezsiniz. Öğrenci kızların giyimi kuşamı davranışı vs sizi ilgilendirmez. Önce bunu bir kabul edin.

Eşiniz ahlaklı bir adam olsa durumdan rahatsız olur çizgisini çeker. Ama gördüğümüz kadarıyla değil ki öğrencileriyle flört edecek ortamlar yaratıyor. Adam gözünüzün önünde flört ediyor, siz rahatsız olunca size küfür ediyor. Ama sizin tek derdiniz kıskançlık ve cüretkar giyinen öğrenci kızlar. Sizce normal mi bu?
Siz benim yazdıklarımı bile doğru düzgün okumamışsınız. Okuduğunuzu da anlamamışsınız ona rağmen belki bir yaramız olduğundan garip savunmalar yapıyorsunuz. Konunun çok dışındasınız. Benim söylemediğim şeyleri katarak kafanızda bir olay örgüsü yaratmışsınız. Kalemim değilsiniz. Şimdiye kadar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. İyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back