- 11 Şubat 2022
- 2.273
- 5.695
- Konu Sahibi zeyno genc
Rabbim acil kalıcı şifalar versin inşallahTamam canim kontrol edeyim
1000 de ben aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim acil kalıcı şifalar versin inşallahTamam canim kontrol edeyim
kalan sayı
13.500
Allah razı olsun canim güzel kalplimCanım senin için fetih suresi okuyacam. İyi kötü günlerimiz oldu,ne kadar üzüldüğünü biliyorum canını sıkma lütfen. Geçmiş olsun çok.
Aldığım gibi okudum mesajlarıma bakın 3000 çok fazla değil on beş dk bile sürmüyor3000 aldığınızı şuan mı yazıyorsunuz daha evvel mi aldınız ben anlayamadım
12bine mi düşücez 15.500 den mi devam edicez?
Siz heralde yutarak çektiniz 3 bin .. Fazla tabiki değil ama vicdanınız rahatsa sorun yok hakkıyla olsun sayısı önemli değil zatenAldığım gibi okudum mesajlarıma bakın 3000 çok fazla değil on beş dk bile sürmüyor
Yutarak mi? Neyse....!Siz heralde yutarak çektiniz 3 bin .. Fazla tabiki değil ama vicdanınız rahatsa sorun yok hakkıyla olsun sayısı önemli değil zaten
2. 000 aldım bitti RABBİM şifa versin1000 okurum.
Rabbim acil şifalar versin.
Kalan: 2000
Allah razi olsun kuzum Allah tüm şifa bekleyenlere acil kalici şifalar versinCanım çok çok geçmiş olsun
Moralini yüksek tut, eşin için moral çok önemli.
Benim dayım da akciğer kanseri 2021 den beri tedavi görüyor.
Bazen böyle tatsız durumlar oluyor. Dayımda ameliyat olmuştu.
Ameliyatan sonra ki kontrolde doktor hepsi duruyor sanki hiç ameliyat olmamış gibi demişti.
ALLAH ın hikmeti çok şükür büyümüyorlar inşallah eşin içinde herşey güzel olur.
Rabbimin izniyle kalıcı olarak iyileşir eşin YA ŞAFİ ismi ile eşin ve şifa bekleyen bütün hastalar şifa versin
eşin için çok dua ediyorum RABBİM sizlere bağışlasın