• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime doğum günü sürprizi fikirlerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi eşim kovid hastası karantinası biticek test yaptircaz ve bu ayın sonunda doğum günü var çok stresli zamanlar geçirdi ve çok bunaldı güzel fikirlerinize ihtiyacım var 😊
Tatile götürün

kuzenim covid geçirdi, karantinası bitip test sonucu negatif geldiği halde çok halsizdi ve kendini gerçekten iyi hissetmiyordu. üzerine 2 kez rapor aldı doktordan evde dinlenmeye devam etmek için.
yani karantinam bitti hooop ayağa kalktım olmuyor bu işte malesef.
hiçbir şekilde yoracak aktiviteniz olmanız, dışarı çıkıp sosyalleşmeniz hem bağışıklığı düşmüş eşinize hem de başka insanlara haksızlık olur ayrıca.
evde size özel, eşinizin yorgun hissedince uzanabileceği rahatlıkta bir ortam hazırlayın yeter bence. zaten bu süreçten sonra küçük bir kutlama bile yeterince moral olur.

Arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi eşim kovid hastası karantinası biticek test yaptircaz ve bu ayın sonunda doğum günü var çok stresli zamanlar geçirdi ve çok bunaldı güzel fikirlerinize ihtiyacım var 😊
Başbaşa sakin bi piknik aklıma ilk gelen şey oldu. Siz eşinizin neleri sevdiğine göre karar vermelisiniz. Eşim de ben de doğayı çok sevdiğimiz için ben dürüm yapıp hadi ormana gidelim diyince bile sevinir eşim.
Çok geçmiş olsun

Benim bir ardasımında eşi yakalanmıştı. Karantina bittikten sonra evlilik yıldönümleriydi kalabalık tatil istemedikleri için göl kenarına kampa gittiler 2-3 günlük. Kamp masası sandalyelerine kadar her şeylerini götürdüler. Doğayla iç içe çok sakin bir yıldönimü kutladılar.Sizin de imkanınız varsa böyle bir şey yapabilirsiniz hem ev dışına çıkmış olup hem de kalabalığa girmeden güzel bir kaç gün geçirip eşinizin doğum gününü de kutlayabilirsiniz.

Back
X