Ben olsam ben de kirilirdim ama boyle cok uzatmazdim. hatta sessiz kalmak yerine sende sigara birak o zaman diye soylenirdim. bosver, gonlunu almaya calismis zaten. takma kafana bu kadar. hatasini fark etmis ama bi ozur dileseydi keske. olan olmus, yarin da anneme gidelim derse caninin istedigini yap. uzme kendini. gitmezsen de kendi gitsin. bi sekilde hallolur sikma guzel canini.
Hiç de küçük bir şey değil. Karı koca arasında böyle para muhabbeti olması çok çirkin. Hem size çocuk gibi minik minik harçlik veriyor hatta vermiyor, hem de siz cüzdanindan alinca suçlu oluyorsunuz öyle mi? Sonuna kadar haklisiniz.. Keşke mümkünse bir iş bulup çalişabilseniz..
Minik bebegm var calisamam malesefBelki uzatsaydınız konuyu daha kolay olurdu okumak. Inanın çok zorlandım.Acilen bir işe girip çalışın, haklısınız kırılmakta.
Minik bebeğiniz de varmış, bırakıverin şu sigarayı, hem sigara parası istememiş olursunuz. Nacizane tavsiyem, yoksa sizin hayatınız.Minik bebegm var calisamam malesef
Ek olarak; eğer çalışmayı düşünmüyorsanız da mesela eve bir kumbara alın bozukluk çıktığı zaman oraya atsın eşiniz sizde harcamalarınızı burdan yaparsınız buda bir fikir.[/QUOTE
Normlde vardr hep byerlerde param pazara ciktm bi gn oncesi birde bankada param vardi zorda kaldmmi kredi karti gbi kullaniyodum bikac gn oncesi sksgim dedi borc istedi parami verdim bende tam aksi gbi o gnde mesele parada degl annem.vardi ondanda isteyeblrsm
Ek olarak; eğer çalışmayı düşünmüyorsanız da mesela eve bir kumbara alın bozukluk çıktığı zaman oraya atsın eşiniz sizde harcamalarınızı burdan yaparsınız buda bir fikir.
Evet haklsnzda bu zmaana kdr hc kusmedm hc bi konuyu nekdr haklida olsam uzatmadm amao hep bldgini okudu hatasni hc bi zmaan anlamdi bende hatasni anlasn istedm bi ozuru bile cok gordu hayatta gelip ozr dleyeyim demiyo her seye goz yuma yuma artk basima ckti .
Mesela esimle abisi ortaklar iki araba vardi brde is arabasi birini dukkan aldiklari icin sattlar bi is arabsi bi norml araba kaldi gecen ssene mayista satldi araba is arabasida bldigmz kamyonet arkasi kapali byuk kamyn gbi
1 yldir o kamyna ben bnyrm abisi nrmal arabaya bniyor ben cocugmla rezil olyrm o arabada ama abisinn karisi keyf catiyor araba ortak ama nedense bize hc gelmiyor sussam da ayni knssamda
Ben olsam bende kırılırdım.
Hiç anlamıyorum cebinden para alındığında haber verdiğin halde olay yaratan tipleri. Eğer çalışmıyorsanız zaten hergün size para bırakmalı. Acil ihtiyacınız olsa ne yapacaksınız?
Benim eşimde parası kalmadığında beni uyandırmamak için çantamdan para alır, aynı şekilde bende ondan. Şu ana kadar ne o sorun yaptı, ne de ben. Eğer evliyseniz böyle de olmalı bence. Benim param, senin paran olmamalı.
Anlattıklarınıza bakılırsa eşinizde yaptığına pişman olmuş. Çok uzatmayın karşılıklı konuşup anlaşın bence.
Not: Harfleri kesmeden yazarsanız çok mutlu olurum. Böyle okumak çok zor oluyor.
Minik bebeğiniz de varmış, bırakıverin şu sigarayı, hem sigara parası istememiş olursunuz. Nacizane tavsiyem, yoksa sizin hayatınız.
Rezil olmak mi !! Rezil oluyorum derken umarim "eziyet ve zorluk" anlamında demissinizdir o cumleyi.
Bir de anlayamiyorum size para birakmayan bir adam var ve bebeginiz var üstelik. Uzuldum acikcasi. Bu durumu degistirmenizi oneririm bir şekilde. Evli olsaydim size ornek vermek isterdim yardimci olmak adina. Ama siz hem es hem annesiniz. Bebeginiz varken para birakmayan bir adamin derdi 10 tl den büyük. Bunu esinize empoze edin.
Benim eşim hergun sorar ve asla parasini alsam birsey demez siz kari kocasiniz ne demek ya ayip eşinin yaptigi. Bundan sonrada her pazar kamyona binme annesine gitme okadar basit. Ben gelmiYorum de sen git gel .bende olsam para mevzusu zoruma giderdiEvet bende ona kirldm nrmlde parasiz.kalmam hc bit pazarnda kiyafet sattm burda hatta o paralarm hep bankadaydi dokunmuydm zorda kalmadkca ama gecende skstm dedi borc istedi btun parami verdim snra ben parasz kalnca 10 lira dava oldu