Esime cok kirildim :(

Okumakta zorlandim ama anladigim kadarıyla cevap vereyim eşler arasinda bu tür parasal konular cok cirkin. Madem kucuk bir bebeginiz var calisamiyorsunuz, Eşinizin siz istemeden bırakması gerekir parayı. Çocuklu kadın parasız bırakılmaz diye düşünmesi gerekirdi.

karsilikli suclusunuz bence. oncelikle ne olursa olsun asla aninda haber vermeden kocanin cebinden para alman yanlis. kendinde diyosun taa ertesi gun haber vermissin. kendide farketmis cebinde para eksik oldugnun . ya senin aldigini farketmeseydide bi baskasina suc atsaydi onun gunahina girseydi. bunun savunulacak bir yani yok. esine gelince annenlerdesiniz misafirlikte geliyo sana evin sorununu yansitiyo ikiniz arasinda gecen bi konuyu nerdeyse aileye tasiyo diyebilirim . ama sonradan pisman oldugu kesin. neyse artik olan olmus. geri donus yok. sen bir daha ayni hatani yapmazsin oda bu sekilde davranmaz gul gibi gecinir gidersiniz.

Iyi geceler kizlar kimine gore kucuk bi mesele gibi gelsede ben cok kirildim.sizede fikrinizi sormak istedim.
Eveli gün aksam annem bizdeydi oturuyorduk esim gtmis odaya yatmis bende yanina gittim sigaram yarina yetmicek para verde yarin alim dedim
Her zmanki gbi sabah brakrm vs yapti.
Ne zman brakirim dediysede birakmadi bu arada .
Neyse.ben birakmiyacagini bildigim icin cuzdanindan 10 tl aldim.
Ertesi.gun sigara aldm vs neyse aksam uzeriydi aklima.geldi.msj attm gece para aldm habern.olsn diye
Farketmemis zaten kac para aldin dedi 10 dedim bdaha cvp vermedi aksam annemlerdeydik esim geldi.
Mutfakta kahve yapiyodum biseyden konu acildi daha dur dedi bgunku konuyada.gelicez.neymis o dedim para almssn ya cebimden dedi nolms dedim haber ettm.ya dedim gene sana kalsa bak brakmicakmssn dedim sen nasl alirsin benden habersiz cebimden para ben verirdim sn.nasil oluysn. Flan sylendi tek kelime etmedim bogazm dugmlendi okdr agrima gttiki sanki caldim ben .
Haber etmesek haberi.olmyck insanlk ettm syledim
Balkna.ciktm gzumden yaslar akti kmsye bisi.belli etmeym ddm bzmklere falan agladm snirimden .
Snra kalktk eve geldk hc knsmdk uyuduk sbh msj atti nbysn cvp vermsm cnku ilk defa bukdr kirldm
Aksam bende yemek falan yapmdm bana msj atti ekmek alimmi alma ddm nye dedi oyle ddim iyi ben yemek.yeym gelim ddi cvp vermdm
Snra geldi 2 saat knsmdk hc nye knsmyn ddi.nye knscm ddm ben.napdm ddi sn ne yapdni bliosn ddm kalk bisi.hazrla acktm ddi ben hazrlyamam ddm gyindi cikti gtti yemek yemeye bana msj atti sanada yaptrmmi die cvp vermdm1 2 saat.snraa falan geldi
Bir iki.kere napyn telfda gbisine.laf atti ben knsmyanca sustu mutfga sgra icmye gttm geldi bennictm odaya geldm o gtms iceriye yatmis
Cok uzattim farkndayim kbkmayn ama kirilmakta haklimiyim sizce siz olsanz.ne tepki verirdiniz?
Yarin tatil kesin koye gdelim dycekti annesigilin yanna.kusum diye bisi dymedi sbh kesn kalk gdlm dyecek ama ben gtmiycem kendi gider kesin.

Minik bebeğin var sigara içiyorsun sana müstehak bunlar.

Ben buaraya beni yargilayin diye acmadim konuyu bi kadin olarak baska kadinlarin dusuncesini almak amacli actim ne demek sigara iciyorsan mustehak sana hangi devirde yasiyoruz acaba

Icimden aynisini dusundum.Bir de nasil bir rahatlikla denedim olmadi iste diyor.Kendi keyfi icin bebegi zehirliyor.

Yargilamak amacli hic zahmet edip yazmasa idiniz keske.
Kendi keyfim icin bebegi zehirledigim ne alaka bebegimi karsima alip icmiyorum heralde .
Ayrica hic sigara icen insan cocugu olan insan gormediniz sanirim

Ne demek bebekle sigara iciyorsan mustehak? Bu ne anlamsiz bir bakis acisi. Ornek sigara uzerinden olmus olabilir ama belki çocuğun bezi mamasi bitecekti 10 lirasiz mi kalsin kadin? Ustelik kime ne kadinin aliskanligindan?

Insanlar yargilamaya gecmekte hemen hazirlar .
Oda basima geldi cocugun mamasi bitti aradim kendi getirdi ben yine aynisi olmasin ta isten kalkip gelmesin diye aldim konuyu farkli yere tasimaya bayiliyorlar

Ya acikcasi ben tavrinizi hos bulmadim.
Yani esim benim cuzdanimdan para alsa bunuda mesajla soylese bende kizardim.
Hic sevmem oylesi seyleri.
Tamam ondan istemis olabilirsiniz ama yinede gidip almaniz hos degil.
Ve bide neden calismiyorsunuz?
Ekonomik bagimsizliginiz olsa hic boyle seyler yasamazdiniz.
Bence kuslugu birakin artik.
Cokta hakli degilsiniz cunku.

Kırılmakta sonuna kadar Haklısınız Eşler arasında para meselesi olurmu hiç ? Hemde sizi aldığınız için suçlaması gerçekten çok Kırıcı. Eşinizle aranızda nasıl bir diyalog var bilmiyorum ancak keşke onu böyle alıştırmsaydınız daha önceden de Anladığım kadarıyla paranın kontrolünü hep o yapmış bu saatten sonra eşinizin değişmesi zor gibi gözüküyor ya onu böyle kabul edeceksiniz yada zor olsada onun bu yaptığının yanlış olduğunu anlatmaya çalışacaksınız kolay gelsin sevgiler...

Ya acikcasi ben tavrinizi hos bulmadim.
Yani esim benim cuzdanimdan para alsa bunuda mesajla soylese bende kizardim.
Hic sevmem oylesi seyleri.
Tamam ondan istemis olabilirsiniz ama yinede gidip almaniz hos degil.
Ve bide neden calismiyorsunuz?
Ekonomik bagimsizliginiz olsa hic boyle seyler yasamazdiniz.
Bence kuslugu birakin artik.
Cokta hakli degilsiniz cunku.
Sizin zihniyetinizi çözemiyorum her kadın çalışacak diye bir kaide mi vat kocası o kimse kusura bakmasın çalışmayan ev hanımı ile evlendiyse eşşek gibide bakacak ben memurum ha çalışmasaydımda benimle evlenen adam bana para muhabbeti yapamaz evinin ihtiyacını karşılayamayan hanımının harçlığını veremeyecek olgunlukta olmayan adamlarda bi zahmet evlenmesin.

Lutfen turkcemizi guzel yazalim, konu bulmaca gibi yazilmis. Cozmeye calisacagim diye canim cikti:))

X