- 5 Nisan 2010
- 893
- 863
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik bebeğin var sigara içiyorsun sana müstehak bunlar.
Iyi geceler kizlar kimine gore kucuk bi mesele gibi gelsede ben cok kirildim.sizede fikrinizi sormak istedim.
Eveli gün aksam annem bizdeydi oturuyorduk esim gtmis odaya yatmis bende yanina gittim sigaram yarina yetmicek para verde yarin alim dedim
Her zmanki gbi sabah brakrm vs yapti.
Ne zman brakirim dediysede birakmadi bu arada .
Neyse.ben birakmiyacagini bildigim icin cuzdanindan 10 tl aldim.
Ertesi.gun sigara aldm vs neyse aksam uzeriydi aklima.geldi.msj attm gece para aldm habern.olsn diye
Farketmemis zaten kac para aldin dedi 10 dedim bdaha cvp vermedi aksam annemlerdeydik esim geldi.
Mutfakta kahve yapiyodum biseyden konu acildi daha dur dedi bgunku konuyada.gelicez.neymis o dedim para almssn ya cebimden dedi nolms dedim haber ettm.ya dedim gene sana kalsa bak brakmicakmssn dedim sen nasl alirsin benden habersiz cebimden para ben verirdim sn.nasil oluysn. Flan sylendi tek kelime etmedim bogazm dugmlendi okdr agrima gttiki sanki caldim ben .
Haber etmesek haberi.olmyck insanlk ettm syledim
Balkna.ciktm gzumden yaslar akti kmsye bisi.belli etmeym ddm bzmklere falan agladm snirimden .
Snra kalktk eve geldk hc knsmdk uyuduk sbh msj atti nbysn cvp vermsm cnku ilk defa bukdr kirldm
Aksam bende yemek falan yapmdm bana msj atti ekmek alimmi alma ddm nye dedi oyle ddim iyi ben yemek.yeym gelim ddi cvp vermdm
Snra geldi 2 saat knsmdk hc nye knsmyn ddi.nye knscm ddm ben.napdm ddi sn ne yapdni bliosn ddm kalk bisi.hazrla acktm ddi ben hazrlyamam ddm gyindi cikti gtti yemek yemeye bana msj atti sanada yaptrmmi die cvp vermdm1 2 saat.snraa falan geldi
Bir iki.kere napyn telfda gbisine.laf atti ben knsmyanca sustu mutfga sgra icmye gttm geldi bennictm odaya geldm o gtms iceriye yatmis
Cok uzattim farkndayim kbkmayn ama kirilmakta haklimiyim sizce siz olsanz.ne tepki verirdiniz?
Yarin tatil kesin koye gdelim dycekti annesigilin yanna.kusum diye bisi dymedi sbh kesn kalk gdlm dyecek ama ben gtmiycem kendi gider kesin.
Minik bebeğin var sigara içiyorsun sana müstehak bunlar.
Icimden aynisini dusundum.Bir de nasil bir rahatlikla denedim olmadi iste diyor.Kendi keyfi icin bebegi zehirliyor.
Ne demek bebekle sigara iciyorsan mustehak? Bu ne anlamsiz bir bakis acisi. Ornek sigara uzerinden olmus olabilir ama belki çocuğun bezi mamasi bitecekti 10 lirasiz mi kalsin kadin? Ustelik kime ne kadinin aliskanligindan?
Sizin zihniyetinizi çözemiyorum her kadın çalışacak diye bir kaide mi vat kocası o kimse kusura bakmasın çalışmayan ev hanımı ile evlendiyse eşşek gibide bakacak ben memurum ha çalışmasaydımda benimle evlenen adam bana para muhabbeti yapamaz evinin ihtiyacını karşılayamayan hanımının harçlığını veremeyecek olgunlukta olmayan adamlarda bi zahmet evlenmesin.Ya acikcasi ben tavrinizi hos bulmadim.
Yani esim benim cuzdanimdan para alsa bunuda mesajla soylese bende kizardim.
Hic sevmem oylesi seyleri.
Tamam ondan istemis olabilirsiniz ama yinede gidip almaniz hos degil.
Ve bide neden calismiyorsunuz?
Ekonomik bagimsizliginiz olsa hic boyle seyler yasamazdiniz.
Bence kuslugu birakin artik.
Cokta hakli degilsiniz cunku.