Ya sen ne sacmaliyosun böyle konuşacaksan yazma sinirim tepemde zaten adam gibi oku okumucaksan yürü git
Konu sahibi bak sinirlisin farkındayım ama yapılan yorumlara bu şekilde cevap vermeni doğru bulmadim arkadas sadece oneride bulunmuş.
Tum hikayeyi okudum
Bence yazin uc ay degil de sadece birkaç günlüğüne esinle aile ziyareti yapın gelin evinize ya da sen bir kaç gun kalip annenlere de gidebilirsin
O sen ailene gidince sinir oluyor ama sen annesi sana kotu davranınca sorun yok hatta sen suçlusun oyle mi!
Kocanda is yok herkes kendi ailesine laf soyletmez ama haksızı da savunmak yanlış
Sana "hayatım sen haklisin ama o da annemiz napalim benim hatirim icin idare et" dese bu kadar psikolojin bozulmazdi belki
Önce bir psikolojik destek al, duruma göre çift terapistine de gidebilirsiniz esinle çünkü onun da empati kurmayi bilmiyor bence
Bu yasadiklarin sende ofke patlamasi yapmış, kırgınlıgını ya da kızgınlıgını bagirip ağlayarak degil de net sözcüklerle ifade edersen daha iyi anlaşılırsın bence
bir de susup içine atma, o an ne hissediyorsan bunu aktar karşıya.
"Annen şunu yaptı " diye sikayet etmek yerine, "annene şu konuda cok gucendim" desen belki eşin senin hislerine odaklanırdı ama sen annesini suçlayinca o da kendince savunma ihtiyacı duymuş
Aradaki dengeyi esin kurmalı ama bu konuda sen de biraz yardimci ol ona, kayinvalidenin hatalarını esinin gormesini sağla