Benim takıldığım konu verilen para değil ki, eşimin düşüncesizliği ve ortak bir karara varmamış olmayışımız, bizde imkan olsa ben zaten sorgusuz sualsiz gönder derim.Belki gerçekten önemli bir şey için istemiş olabilir. Eşinize ne için istediğini sordunuz mu?
Ayrıca bu para borç olarak alınacak bildiğim kadarıyla geri ödeyince siz de hesapları kapatırsınız.
Karşılıksız hibe gibi aldıysa o zaman sıkıntı.
Eşinizin tek başına karar vermesi tamamen fiyasko
Ama ben böyle durumlarda yardım etmeyi çok istiyor gibi yapıp sonra yardım edemediğimiz için üzüldüğümü filan söylerdim.
Kimi insanlar baştan biraz olumlu yaklaşınca yumuşuyorlar bence direkt olmaza gelince konu inada gurura biniyor
Evlat olarak düşününce de ailem benden borç istese ve veremesem çok üzülürdüm gerçekten
Ama bu bizde henüz hiç olmamış bir durum nadie bile diyemem yani.
O yüzden isteyince geri çevirmek istemem asla
Bir de son mesajınıza istinaden ben hep çalıştım yardımsız ev aldıl tarzı konuşmalar sizin takdir edilmenizi gerektiren şeyler değil zaten olması gereken o yani. Hepimiz çalışıyoruz hepimiz evimizi eşyamızı kimseden yardım almadan kendimiz alıyoruz. Bunun dillendirilmesi bana aslında beklenti sahibi imajı veriyor.
Beklenti konusuna gelince kesinlikle kimseden bir beklentim yok, eşimin bir beklenti içinde oluşuna dayanarak yazdım zora girsek eşim hemen ailesinden maddi destek almak istiyor, ben de tam tersi kendi imkanlarmızla yapabileceğimizi yapalım yapamadığımız kalsın modundayım. Benim amacım zaten kendi ayaklarımızın üzerinde durup kimseye muhtaç olmadan ne yapabildiğimizi görebilmek. Bu konuda beni yanlış anlamışsınız sanırsam