Eşimden soğudum

koltuk takımı geldikten sonra ayni olduğunu söyledi eşim. Eşim sanki kendisi onu seçmiş gibi davrandı mağazada bana soz hakki bile tanımadı

Esin cok terbiyesiz kari gibi dedikodu yapiyo acik acik konus bidaha annemle alakali yada benimle alakali bi sikintin varsa direk benimle konus ablanlarla dedikodu yapma o kari diye bahsettigin benim annem asil sen o karilara soyle agizlarini toplasinlar yoksa bende acarim agzimi ondan sonra kimse benden saygi beklemesin de ne kadar taviz verirsen o kadar ustune gelirler bastan tavrini koy sesini cikarmadikca sen kotu olursun haberin olsun canim...

Böyle bir nedenden dolayı boşanma olmaz ama eşinizle güzelce ifade ederek konuşabilirsiniz. O sizin anneniz kimsenin onun hakkında kötü konuşmasına göz yummayın. Kaba bir tabir olmuş karı demek nedir ya o senin eşinin annesi.

"karı gibi dedikodu yapmak" ne kadar iğrenç bir tabir ise bir kadının bu tabiri kullanması bir o kadar daha iğrençleştiriyor! lütfen kadınların aşağılanmasına kadınlar olarak ortak olmayalım!

Boşanmak ha deyince aklınıza gelecek bir çözümmüş gibi düşünülecek bir durum değil. aklınıza getirmeyin.mutsuzlaşırsınız. anneniz hakkında o kelimeyi telafuz etmesi çok yanlış ve gerçekten soğutucu. bende soğurdum yeminlen. fakat farkında olduğunuzu bu durumdan rahatsız olduğunuzu belirtmediğiniz sürece tekrarda duyma işitme görme olasılığınız olacaktır. daha kötü sonuçlara dönüşmemesi için bir şekilde bahsedin. baskasını örnek göstererek

koltuk takımı geldikten sonra ayni olduğunu söyledi eşim. Eşim sanki kendisi onu seçmiş gibi davrandı mağazada bana soz hakki bile tanımadı
peki ne yaptın veya ne yapacaksın?
kocanla konuştunuz mu?

Allah yardımcın olsun arkadaşım . Bu aile ve üslup seni çok zorlayacak . Eşini seviyorsan konuşup çözmeyi dene . İleriyi göremiyorsan da çok düşünerek yol yakınken geri dön. Karanlıkta ışıksız yürünmez. Karanlık eşinin ailesiışık eşin yolunu aydinlatmiyorsa yapacak birşey yok .evlilik bir omuza ağır gelir .iki omuza paylastirilmazsa ağır gelir .yalnız olduğunu düşünüyorsan çözümleme vakti gelmiş demektir

Sizde laf arasında aynısını annesi için söyleyin.
Tavır alırsa bak senin yazıyla ifade ettiğin şey ne kadar kırıcıymış diyin.
Terbiyesiz

Amaaaan salla onları dış kapının dış mandalları. Prim verme böylelerine. Sen eşinle aranı açsan nolacak emin ol en başta onlar mutlu olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…