• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Eşimden gizli hamilelik

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
peki biz mantiksizsak birde siz yadantinizi anlatın bizde yorum yapalım ne yaptınız evlenir evlenmez çocuk mu yaptınız yada evlimisiniz acaba !
iki yıl ikimizde istemedik. bir ara ben istedim eşim istemeyince vazgeçtim. sonra o istedi ben zamanı var dedim. iki yıl sonra denemeye başladık.
yani birbirimizin kararına saygı duyduk ve hazır olduk
hemen olmadı iki yıl tedavilerle boğuştuk o süreçte bile kendimizi hep hazırladık sorumluluğa.
şu an gözüm kapalı doğuma giderim ama başlarda hamile kalsaydım büyük ihtimalle boşanırdık o sorumluluğu kaldıramayıp.

Ya çocuk olunca da boşanma k isteyen boşanır ben bunu biliyorum bn ilerde çocuk olmaz diye korkuyorum eşim hem ragzi hem değil vakit kaybetmek istemiyorum bilmiyorum beni çok korkuttular ilerde pişman olmak istemiyorum çünkü eşim çocuklara çok düşkün çoksa seviyor olmayan çocuğa isim bile düşündü yani ona guvenmesem zaten imkanı yok
O zaman karşınıza alıp konuşacaksınız gizlice hamile kalmak çok matah bir şeymiş gibi konuşmayın burada

O zaman neden gizlice yalanla hamile kalmaya calisiyorsun soyle gitsin

Başlarda o istiyodu ben korunuyodum şimdi ben istiyorum bu defada o hem ragzi hem değil hani olursa vay çocuk nerden çıktı diyecek değil hatta olursa benden çok sevinecek mutlu olacak durumda yani anladınız umarim
bende senle ayni durumları yaşadım ama burdaki arkadaşların kocası hemen çocuk yapıverdi heralde halden anlamiyorlar

Üst komşum bu şekilde hamile kaldı ..ve ozamanlar benimle paylaşıyordu bu durumu ...

Pozitif aldığında esinin sözleri su olmuş muradina erdin mi sonunda demiş ...

Ben istemeyip nasıl eşim zorla yapmıyorsa erkeğe de kadın aynı yaklasmali ....

Neden ısrarla çocuk isteyip karşı tarafı zora sokarlar ki anlamıyorum 🤷🏼‍♀️

Tartismalarimiz var ve o çocuk olursa bosanamayacagini söyledi şimdi onu sinirle söyledim diyor
Hayır, sinirle söylemedi. Kimsenin eşi sinirle çocuk olunca boşanamayacağını söylemez. Adam boşanmak istiyor açık ve net, sanırım siz de yanınızda tutmak için çocuk istiyorsunuz.

Yoo benimde 1.5 senedir olmuyor. Hala kendi durumunla konu sahibininkini ayni sanıyorsun. Komiksin
sen beni taniyomusunda hemen karar verdin durumlarımızin farklı olduğuna. önyargılarinizi bırakıp biraz empati yapmaya davet ediyorum seni ayrica. kimsenin hayatını ne yaşadığını bilemezsin.

bende senle ayni durumları yaşadım ama burdaki arkadaşların kocası hemen çocuk yapıverdi heralde halden anlamiyorlar

Bunlar zaten evlenmeden once konusulur. Evlenince de o evlilikte sorun varsa taraflar cocuk fikrinden vazgecer ayni konu sahibi ve sizin durumunuz da bu!

Normal insanlar yani evliliginde sorun yasamayanlar da cocuk icin 40 kere dusunur. Cocuk evliligi kurtarmak icin, kocislerinizi elinizde tutmak icin ya da size ugras olsun diye yapilmaz.

Psikolojiniz saglamsa, o cocuga guzel bir gelecek hazirlayabilirseniz ve mutlu bir aileye gelecekse dusunulur.

Back
X