Eşimden gizli estetik olabilirmiyim? Diz basen simit bölgesi.

Karın germe ameliyatımı yaptırmaya karalıyım..2. Çocuğu hemen düşünmüyorum kaza fakan olmadığı sürece planlarm arasında yok. Önce kendimi güzel görmem kilo vermem mutlu olmam lazım ondan sonra inşallah 2. Yi düşünürüm.ilk hamilelte çokkilo akdım 2.de doktor gözetiminde olursam karnım bu kadar olmaz heralde..burnunun aciliyeti yoksa 2. Çocuktan sonra karın ve burun kombinamlyt olsana hem uygun hem 1seferde kurtulursun.. öyle posta posta olmaya korkuyorum doktor uygun görürse karın germe meme protezi bazı bölglere lipo olup 1 seferde kurtulmk niyetşm.bakalım arastırıyorum bu yaz olucm inş.

Bende zaten ikinciyi sırf bi an önce karnımı gerdirip eski fiziğimde dönmek için istiyorum çünkü doktorum ikinci çocuğu düşünüyorsan karın germeyi yapamam demişti şimdi karnını gerersem sende yine hamile kalırsan tekrar çatlayacak ve karnı. Sarkacak dedi ikinci bi karın germe ameliyatı çok sağlıklı olmaz dedi bana bende bu yüzden risk almak istemiyorum ikinci çocuğuda yapıp sonrasında gerdireceğim inşallah sonuçta adam her yaptığında benden para kazanacak değil mi bana çok mantıklı geldi kız varya psikolojim çok bozuk kendimde illa bi yerim güzellerin istiyorum o yüzden bi an önce olayım şu burun ameliyatını da yaza biraz daha özgüvenim olsun benim tek derdim bikini yoksa normal kıyafetlerle fiziğim kötü durmuyor e tabi insan eşinide güzel görünmek istiyo jöle gibi sarkmış bi deri çok sinirimizi bozuyo yoksa o kadar spor yaptımki deriyi toparlıycam diye yağ oranım çok düşük

Hehhee illa biyerim güzelleşsin istiyorum kısmı tam bnm fikrim kıyafetle bnde kötü durmuyorum ama çıplakken aman yarabiimm sönmüş memeler çatlak karın basende simitte garip garip yağ topakları..

2. Karın germe için birkaç dr sorun olmaz tekrarlanabilir aml. Olduğunu döylüyor.int. bakarsan tv prog. Çıkan birkaç farklı dr aynı görüşte..bi düzelsem basar parayı yine yaptırırım görüşündeyim

Maddi anlnmda sıkıntm yok fakat sokağa atcakkparamda yok yani.biraz tutumluyum para konusunda

Forumlarda birkaç arkadas beni mrk ediyor bnde fotolarımı yolluyorum senin neyin var fln diyolar hatta baya iltifat alıyorum şimdi sen gram yağ yok diyorsun kesin çok hoş bir bayansın sana kötü geliyor ? Olabilirmi ?

Selam arkadaşlar

Bende slim lipoliz oldum ama öyle aynı evin içinde yaşadığımız insanlardan gizlenecek kadar kolay operasyonlar değil.

Basen iç bacak ve diz oldum bugun 2. Günüm günlük yaşantımdayım ev içinde hastaneden eve kendim arabamla döndüm ama istirahat önemli ilk gece hastanede kaldım

Bugun cok daha iyiyim ve gözle görülür değişiklik var

Ah canım aynen dediğin gibi her diyen keşke senin gibi olabilsek diyo ama gel gör ki onlara karnımdaki fay hatlarını gösterince aaaaaaaa aaaaaaa diye şok oluyorlar napalım bende kendimi nasılsa ikinci çocuktan sonra gerdireceğim diye teselli ediyorum ben burnum için doktorla görüştüm yarın akşam beşte burun tomografim çekilecek yani burnumu kesin yaptırıyorum muradıma ercem inşallah :) sende burdan gelişmeleri bildir bana mutlaka bence yaz gelmeden bi an önce yaptır karnını göğüslerini şöyle taş gibi salın plajda :) öpüyorum çoook

eşinden gizli hareket etme. Sen istermisin onuın senin arkandan iş çevirmesini?
Valla adama belli olmaz bak istersen Adriana Lima ol, arkamdan iş çevirdin diye boşar seni karışmam. Güven kalmaz hem. Boşver. Karşı ise seviyor seni demekki her halinde.. Bazı adamlar var karısından devamlı şikayetçi olan git estetik ol,diyet yap diyen. Dua et

İnşalahh.. arastırıyorum , o arada kalan kiloları vermeye basladım en uygun zamanda bu deriiin çatlaklardan kutlcam burdan adım adım fotolarımı paylaşcam

Ay yok yok niyetimden caydım doğum sonrası tatil yapmadım yazlığada gitmedim bu sebeple kocam gün yüzüyle karnımın feci halini görmemişti en sonunda gösrerdim şaşkın şaşkın baktı ooo kötü olmuş vs dedi ve kabul etti özellikle göğüslerde şaştı çünkü kalıplı iç çamasırlarıyla ve loş ortamda çokta durumun vahim olduğu anlşılmıyordu e kiloda veriyorum azar azar .. daha bi pörsük hal almaya basladık:)
Hem eşim sırf burnunu sokmak için olmaz diyordu bu durumda kbl etnmeseydi gizlice yaptırcaktım adriana lima olsam keşkede boşasa çekiştire çekiştire güzel olmaya çakışıyorum bunda kilo doğum kilo verme stresten sonra

canım ameliyat oldunuzmu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…