Sevgili arkadaslar , 1 yaşında bebeğim var , 30 kiloya yakın kilo verdim simit bölgem çok kötü hele basenlerim berbat popom dizimde gibi duruyor. Diz kapaklarım ve ayak bileklerim 55 kiloyken bile kalın ve kötüydü. Annesinde öyle sanırım genetik (boy 1-75 faln) ama bırakın hangi doktor iyi vs araştırmayı eşim katiyen karşı çıkıyor. Ben yinede para biriktiriyorum. Bu yaz eşim olmadan bayan arkadaşlarımla tatile çıkıcam, evli ve çocuklu ve bekar bir grupla. Diyorum ki iyce paramı biriktirseniz eşimden gizli bu yaz bu operasyonları geçirsem eşim anlar mı ? Biz 2 ay falan tatil yapcaz ve eşimde hafta sonları gelcek bi tek haftaiçi gelmesi imkansız çalıştığı için. 1 haftada olcak iş değil mi bu çok istiyorum
Yaptırmak. Aslında çocukta düşünüyorum 2 sene sonra falan ama o 2 yılı bu kalın bozuk ve yağlı uzuvlarla geçirmek istemiyorum , ne dersiniz bir fikir akıl verin :)
Para biriktrmem için yalan söylemek zorunda kalmam çünkü erkek kardeşimle bi evimizin kirasını her ay bölüşüyoruz. O parayı hiç harcamadan biriktiyorum. Maddi anlmda çok sıkıntım olmcak, bi eşimin saçma bi hayırı beni buna itiyor. Olup bittikten sonra itiraf bile ederim ama asla bu süreçte yanımda olmcak biliyorum. Bi of canım yandı desem hain gibi umursamaz
eşin anlar mı anlamaz mı bilemem ama mutlu olacağın şeyi yap biran önce ömür gidiyor.. üzmeden kırmadan zorlamadan .... mutlu anne mutlu çocuklar demek mutlu kadın mutlu evlilikler demek...
İçime su serptiniz , gerçekten çok mutlu olucağımı özgüvenimin yerine geliceğini doğal olarakta daha güleryüzü bi anne ve eş olucağımı düşünüyorum. Bu operasyonların çok acılı olanlarınızda okuyorum ama ben razı olurum gibi hisediyorum. Ama dediğim gibi anlarmı Halimden tavrımdan o bi bilinmez o sebeple yardım istiyorum. Arama motorunda sürekli eşinden gizli bu operasyonu geçirmiş birileri arıyorum ve kk forumlarda , daha rastlayamadım malesef Burdanda bu konu hakkında net bi yönlendirme alamadım umutla yorumlarınızı bekliyorum
Çok çok geçmiş olsun:) uzun soluklu tatil döneminde yaptıracağım için anlamayabilir diye düşündüm. Yalnızca bayan arkadaslarım olucak eşim haftasonu gelip gidicek. İlla her haftasonu gelcek diye bir durum olamaz çünkü yoğun çalışıyor. Tahminim 10 gün hiç görüşmeyiz.görüştüğümüzdede morluk vs görünmeyecek şekilde giyinip ve olmaya karar verdiğim hafta annemide yanımda bulunup durumu idare etmeye çalışırım. Peki estetik doktorunuz muhakak eşinizin iznini istiyor mu? Eşim olmadan olamammı. Ben bu 2 avuç kadar duran basen ve orta boy top kaçmış gibi duran yan simitlerden ölene dek kurtulmckmıyım( dün gece yine münakaşa yasadık yine umutlarım hayallerim bir çırpıda dağıldı gitti (
Nuh diyor peygamber demiyor ...
bande bacak içi lazer lipoliz olmak istiyorum ... ben de eşime söylesem kıyameti koparır... ben emin olamadığım için sonuç alamamaktan korktuğum için karar veremiyorum. ama emin olabilsem yaptırırdım...
kocam iki gün kızar üçüncüde alışır napim :)))
Yaptırmadan sonuç alıp alamayacağımızı bilemeyiz ki. Acısı maddiyatı gizli tutulması doktor eşden habersiz yaparmı. Hadi bunlar tamam hangi yöntem hangi hastane hangi doktor. Çok çetrefilli bir yol benim gittiğim yol ama koydum kafaya yaptırcam tabi illa eşimin yanımda olması gerekmiyorsa. Sizce doktorlar yalnız annem kız kardeşimle gitsem kabul eder mi ? Ve siz lipo için hangi doktoru önerirsiniz.
Sevgili arkadaslar , 1 yaşında bebeğim var , 30 kiloya yakın kilo verdim simit bölgem çok kötü hele basenlerim berbat popom dizimde gibi duruyor. Diz kapaklarım ve ayak bileklerim 55 kiloyken bile kalın ve kötüydü. Annesinde öyle sanırım genetik (boy 1-75 faln) ama bırakın hangi doktor iyi vs araştırmayı eşim katiyen karşı çıkıyor. Ben yinede para biriktiriyorum. Bu yaz eşim olmadan bayan arkadaşlarımla tatile çıkıcam, evli ve çocuklu ve bekar bir grupla. Diyorum ki iyce paramı biriktirseniz eşimden gizli bu yaz bu operasyonları geçirsem eşim anlar mı ? Biz 2 ay falan tatil yapcaz ve eşimde hafta sonları gelcek bi tek haftaiçi gelmesi imkansız çalıştığı için. 1 haftada olcak iş değil mi bu çok istiyorum
Yaptırmak. Aslında çocukta düşünüyorum 2 sene sonra falan ama o 2 yılı bu kalın bozuk ve yağlı uzuvlarla geçirmek istemiyorum , ne dersiniz bir fikir akıl verin :)
Canım merhaba bende seninle aynı konudan müzdarip sayılırım bende hamile iken 24 kilo aldım 8 ay sonra aldığım kiloları verdim ama vücudum bozuldu tabi benim basen ve bacaklarım ince düzgün ama karnım ve göğüslerin pörsüdü çatlaklardan ve sezeryan doğumdan kaynaklı olduğundan derim toparlanmadı zayıflamamda eski halim gibi değilim ben ayrıca burnum büyük olmasa da şeklini beğenmediğim için burun estetiği olmayı düşünüyorum 2 gün sonra randevum var sende mini karın germe ve göğüslerini yaptırmayı istiyorsun galiba arkadaşlık isteği gönderdim gelişmelerini bekliyorum
Unutmadan ekliyim dün diyetisyenim insülin direncim olduğunu söyledi ve en az 11 kilo vermem gerektiğini... işim baya zor... şuan para birktiriyorum ve yazın annemlerin yazlığında olcam o dönemde olcam inşalah.yazın kuz arkadaslarımla tekirdağ tarafında tatile gidip eşimden gizli olmayı planlıyordum eşim kabul edince yazlık sezonu açılınca olcm bu arada sen nerde ve kime ameliyat olmayı planlıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?