- 10 Mayıs 2013
- 262
- 71
- 318
Canım ben ikinci çocuğu sırf bu karnım ve göğüslerim yüzünden bi sene içinde yapmayı düşünüyorum doktor karın germeyi doğumdan en erken bi sene sonra yaptırabilirsin dedi ben izmirde yaşıyorum ve burda yeşilyurt devlet hastanesinde çok başarılı bi plastik cerrahi ve estetisyen doktoru buldum ona burnumu yaptıracağım bu Çarşamba tekrar gideceğim burnum için gün belirlenecek karnımı da artık ikinci çocuktan sonra yine aynı hastahane de gerdirmeyi düşünüyorum fiyatlarda kaç tane özel hastanede doktorlar görüştüysem en uygun verdikleri fiyat 2.750 tl oldu ve hepsi kbb doktoru yeşilyurttaki doktor kbb doktoru değil estetisyen yani işin ehli ve sadece 1.200 tl ödeyeceğim sende hastaneyi ve doktoru iyice araştırmadan karar verme eğer tatlı krizlerin oluyorsa her kahvaltıdan ve akşam yemeğinden sonra Türk kahvesi iç çikolata tatlı aklına bile gelmiyor İnan ben şuna 54 kiloyum boyum 1.65 yaz iyice yaklaşmadan burun ameliyatından sonra tekrar spora başlayacağım sende spor yapmaya çalış özellikle plates çok etkili bi nebze de olsa deriyi toparlıyo
Karın germe ameliyatımı yaptırmaya karalıyım..2. Çocuğu hemen düşünmüyorum kaza fakan olmadığı sürece planlarm arasında yok. Önce kendimi güzel görmem kilo vermem mutlu olmam lazım ondan sonra inşallah 2. Yi düşünürüm.ilk hamilelte çokkilo akdım 2.de doktor gözetiminde olursam karnım bu kadar olmaz heralde..burnunun aciliyeti yoksa 2. Çocuktan sonra karın ve burun kombinamlyt olsana hem uygun hem 1seferde kurtulursun.. öyle posta posta olmaya korkuyorum doktor uygun görürse karın germe meme protezi bazı bölglere lipo olup 1 seferde kurtulmk niyetşm.bakalım arastırıyorum bu yaz olucm inş.