Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yükselttim demedim,yüksektir dedim,okuyup algılama sorunu olan sizsiniz sanırım
Bel ağrınız düşürdüğünüzü aramaktandır.
Başkalarının çıtaları ile uğraşmayı bırakın
Kendi çıtanıza sahip çıkın isterseniz
Bel fıtığı olacaksınız yoksa

vallahi size sadece diyorum ki çevrenizdeki insanlara allah sabırlar versin.

arkadasim, iyi hosda.. simdi ben esimin sperminden igreniyor,yada tiksiniyorum diyelim.kocama olan sevgim,askim yalan yada yetersizmi oluyor acaba?
ben öyle düsünmüyorum..elbette her insan birseyden tiksinir,igrenir..mide bu,ister kocan olsun ister annen yada baban.. bu onlara olan sevginin yok oldugu anlamina gelmez.. gün geliyor insan cocugunun agzina aldigini bile yiyemiyor.. mide isi bu,sevgiyle hicbir sekilde alakasi yok kesinlikle.. ben kocama deliler gibi asigim,ama gel görki spermlere bayilmiyorum
tamam "iyyyyyyy bu neeeeee" diye bagirip kacmiyorum,yada bana deymemesi icin köse bucak kacmiyorum ama cokta hosuma gidiyor diyemem..
ama tekrar söylüyorum cok seviyorum esimi
gelelim baska bir misala,kizim bazen agzina bisküvi falan aldigi zaman ve cikardiginda,belki herhangi baska bir anne onu alip agzina atar..ben atmam..atamam..simdi ben kizimi sevmiyormuyum yani ?
arkadasi anliyorum, tiksinebilir.. üzülme arkadasim,esinle konus diyecegim,ama adam ne yapsin..benim dayimda öyle..masallah her tarafi kil,ama kafasi kel
tüyleri dökülüyor evet,bir kac kez sahit oldum..ona temizletmekten baska care bulamadi yengem

Alıntı:
nem kullanıcısından alıntı Mesajı göster
bence seven insan kocasını herşeyiyle kabul eden birine bunlar acaip gelmes...cnmmm kusur bulmaya kalkarsakk bitmeski erkeklerin kusuru 4-4lük adamdan bile sogurusbence sen kocanı ciden seviosun:)

arkadasimiz kabul etmiyor gibi bi durum yok,yanlis anlamadiysam.. sadece tüylerinden ve bir kac ayrintisindan sogudugunu bahsetmis..
4-4 lük adam zaten yoktur ,haklisiniz

Beni çok iyi anlamışsınız, sağolun.

Siz benim cevap verip vermememe karisamazsiniz; ben gerek duyarsam cevap veririm, duymazsam da vermem!
Yazdiginiz seyin arkasinda duramayacak kadar cesaretsizsiniz!
Ya da söylemek istediginiz seyi ifade edemeyecek kadar ifade yetersizliginiz var!
Neyse, daha fazla bu konuyu uzatmaya gerek yok...
Cünkü siz gercekten saka gibisiniz:roflol:

size de aynı şeyi söylüyorum allah sizin gibilerle her gün vakit geçirmek zorunda olanların yardımcısı olsun.çünkü sizin gibiler kapsama alanı dışında yaşıyor hihoyyyt

ağzımı bozacaksın akşam akşam ruh sağlığın yerinde mi senin.kardeşim benden alıntı yapıp durma.hem alıntıyı doğru dürüst yapmıyorsun hem kafana göre yapıyorsun hem bana hesap soruyorsun.çattık be.

Allah`dan diplomayi sizin aldiginiz yerden almamisiz:roflol:
Su yazma sekliniz bile herseyi acikliyor zatendelikafadulden

Ya kızlar insanlarn iğrendiği şeyler olabilir bu çok anormal değilki bence!Sevdiğinin hiç bişeyinden tiksinmezsin diye bişey yok bence!
Bende kıldan çok tiksinirim hatta kendi saçım duş alırken dökülüyor ondan bile tiksiniyorum ne yani kendimi sevmiyormuyumlaelaelaelaelae
Çok dikkat ediyorum banyo temizliğine ve ev temizliğine eşimdende duyarlı olmasını istiyorum..Konuyu açan arkadaşın eşinin elinde değil sannırım o kılların dökülmesi
Amaaa şöylede bi durum var eşim tüy döküyorsa ben eşimden soğumam o ayrı

Arkadaşlar kıldan tüyden tiksinmek farklı bir şey, kıl tüy döküyor diye "eşten soğunması" farklı bir şey.. Bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı yani ilişkiler?

Arkadaşlar kıldan tüyden tiksinmek farklı bir şey, kıl tüy döküyor diye "eşten soğunması" farklı bir şey.. Bu kadar pamuk ipliğine mi bağlı yani ilişkiler?
Bende bunu demeye çalıştım ama bu durumda eşine bir kabahat bulamayız çünkü istem dışı şeyler bu bahsi geçenler.Kedi de diyor başka problem yokmuş eşi gayet iyiymiş.Ama o bundan çok rahatsız oluyormuş.Burda konuya katılan yorum yapanlarında minimum %85 i bundan asla rahatsız olunmaz sevgi varsa diyor.E kızda ama ben oluyorum işte napıym demeye çalışıyor.O zaman bu arkadaşımızın bu konuda ve belki ilerde daha önemli başka konularda lüzumsuz yere takılıp evliliğini uçuruma sürükleyeceği durumlar oluşabilir.Bu durumda ne yapmalı.Psikiyariye danışmalı sanırım ya da evlilik terapistine...

cok garip bence sorun gidisi gobegi kili olamaz sanirim sorun derinde bir yerde sevgi sorunu var bence psikolojik bir yardim almalisiniz

Gerçekten mantıklı yorum ve tavsiylerde bulunan bi kaç yazar dışında, tüm yargılayan ,kesen, asan, biçen hanımlara teşekkürü borç bilirim ( ! ) Böyle bir sorunu olan ve buraya bu konuyu açan bir kişiye yapılabilecek en iyi yardım da zaten kendi kocasının ne kadar daha kaba saba olduğu halde "kociş"ini sevmeyi becerebildiğini örnek göstermekti zaten ( ! ) Yorumlarınızdan (birkaç kişi dışında) anladığım ben kocamdan soğumuşum, kılı tüyü bahane ediyormuşum, sevsem onlar benim gözüme görünmezmiş, mişşş, mişşş.... Lütfen forumlara empati kurabilip, konuyu açana yardımcı olabileceksek yazalım. Biliyorum internet bedava, klavye zaten parasız ve ağzı olanın konuştuğu bir ülkedeyiz, hepimiz birer nickin arkasında gizliyiz.. Ama inanın şu konuyu açtığım açacagım son konu olacaktır, KK'nın kalitesini anlamak adına yaptığım bir saha çalışması diyelim . Cümleten selam olsun...

$u bayram aksami okudugum yoruma bak.Insanin durduk yerde sinirini bozmak bu oluyor herhalde.

Huuuu hanimefendi kendine gel.Burada zaman harcayip senin $u sacma konuna bile cevap yazmisiz,kendi hayatlarimizdan örnek vererek aslinda senin düsüncenin evliligi sarsmamasi gerektigini söylemi$iz ama senin bize yaptigin hakaretlere bak!!!!

Sen ne hakla benim esime kaba saba diyebilirsin.Sen gördünmü onu.

Benim esim herkes icinde oldukca kibar,cok begenilen bir insandir.Benim esim herhalde öküz degil,magaradan gelmedi.Bu yazdiklarimi milletin icinde yapiyor demedim.Benimle ömrünü gecirdigi icin,benim yanimda kendini sonsuz mutlu ve rahat hissettigi icin,sadece benimleyken kendi kendisi olabildigi icin böyle rahat davranislarda bulunuyor.

O benim ayaklarimin altindan bile öpen bir erkek.Ona kurban olayim ben.

Ha tamamsen yorumlarimizi begenmedin.Ok sana istedigin yorumu yaziyorum.Kocan killimi tüymü döküyor.Dogru ya,sen esini insan standartinda görmüyordun.Hayvanlar aleminde görüyordun degilmi.O zaman kilsiz türünden alsaydin.Ince yapili olan türünden alsaydin.

Ne deseydik hosuna giderdi.O zaman evliligini onunla,yatagini baskasiyla mi paylas deseydik!Cok merak ediyorum,ne dememizi beklerdin?!

Ha dogru ya,biz i$i gücü olmayan bos kafali insanlariz.Sana böyle yapici güzel bir öneride bulunamadik,Esinin iyiliginin bunlari örtecegini söyledik.Cok özür dileriz.Pardon!

Niklerimizin arkasina gizliyiz öylemi?Benim nikim gayet acik.Ama senin nikincok aciklayici bir nik.Günesi görememis,karanliklarda yasayan,daha ne istedigini bilemeyen bir nankör kedi.Esinin onca iyiligi varmis madem ama yinede onu insan olarak görememissin ya.Bakalim onun kulluk hakkini nasil ödeyeceksin!!!!!!!!

Ya sevgimde eksiklik olacak tabi.Ne kadar farklı düşünüyoruz bu "tam anlamıyla sevmiyorsun, bence sevgin azalmış"çılarla. Kim kimi %100 sever arkadaşlar? Kusura bakmayın ama aşk benim gözümü kör filan etmiyor.Zaman içinde ıyi yönlerini kanıksayıp görmezden gelmediğim gibi, kötü yönleri de aşkımın sayesinde sıfırlanmıyor.Yani ya tam aşk kadını bu insanlar ya da hayatlarında sevgi verebilecekleri başka yer olmadığı için ya da başka sebeplerden artık, kocalarını putlaştırmışlar, tapmaya başlamışlar.

Sevgi artar, azalır, benim sevgim ve cinsel isteğim bu anlattığım sebepten azaldı işte bu ara. Korkum ve konuyu açma sebebim de bu azalışın dibe vurması ihtimaliydi.

Haaa$aaa.Biz Allah'tan baskasina tapmayiz hanimefendi.Putlara da inanmayiz.Cok sükür din bilgimiz yeterince var.

Almadan veren sadece yüce Allah'tir.
Esimiz demekki bize o sevgiyi güzelligi vermis ki,bizde insanligin en dogal hali olarak karsiliginda sevgi veriyoruz.

Sen bunlari ögrenememissen biz ne yapalim.Madem anlama idrak etme kapasiten kisitliysa buraya üye olup konu acmayacaksin.

Senin herseyden önce bir psikologa görünmem lazim.Kendiyle barisik olmayan sorunlu bir insansin sen!!!!Allah yardimcin olsun.

Son düzenleme:
$u bayram aksami okudugum yoruma bak.Insanin durduk yerde sinirini bozmak bu oluyor herhalde.

Huuuu hanimefendi kendine gel.Burada zaman harcayip senin $u sacma konuna bile cevap yazmisiz,kendi hayatlarimizdan örnek vererek aslinda senin düsüncenin evliligi sarsmamasi gerektigini söylemi$iz ama senin bize yaptigin hakaretlere bak!!!!

Benim esim herkes icinde oldukca kibar,cok begenilen bir insandir.Benim esim herhalde öküz degil,magaradan gelmedi.Bu yazdiklarimi milletin icinde yapiyor demedim.Benimle ömrünü gecirdigi icin,benim yanimda kendini sonsuz mutlu ve rahat hissettigi icin,sadece benimleyken kendi kendisi olabildigi icin böyle rahat davranislarda bulunuyor.

Ha tamamsen yorumlarimizi begenmedin.Ok sana istedigin yorumu yaziyorum.Kocan killimi tüymü döküyor.Dogru ya,sen esini insan standartinda görmüyordun.Hayvanlar aleminde görüyordun degilmi.O zaman kilsiz türünden alsaydin.Ince yapili olan türünden alsaydin.

Ne deseydik hosuna giderdi.O zaman evliligini onunla,yatagini baskasiyla mi paylas deseydik!Cok merak ediyorum,ne dememizi beklerdin?!

Ha dogru ya,biz i$i gücü olmayan bos kafali insanlariz.Sana böyle yapici güzel bir öneride bulunamadik,Esinin iyiliginin bunlari örtecegini söyledik.Cok özür dileriz.Pardon!

Niklerimizin arkasina gizliyiz öylemi?Benim nikim gayet acik.Ama senin nikincok aciklayici bir nik.Günesi görememis,karanliklarda yasayan,daha ne istedigini bilemeyen bir nankör kedi.Esinin onca iyiligi varmis madem ama yinede onu insan olarak görememissin ya.Bakalim onun kulluk hakkini nasil ödeyeceksin!!!!!!!!

çok güzel bi cevap olmuş... Bence insanlar yaşadığı mutsuzlukların farkında olmayıp kıl tüy olaylarının arkasına saklanıp kendilerini kandırıyorlar ve aynı zamanda yardımcı olmaya çalışan insanların da mutluluklarını, eşlerine sevgilerini haykırmalarını küçümsüyorlar... Gerçekten çok ilginç!

kesinlikle farklı şeyler bencede
a.s

kötü içerik butonuna hiç bu kadar ardarda basmamıştım. ahali "bayramlık ağzını" açmış maşallah :ecrin_bebek:

Arkadaşlar herkes kendi düşüncesini paylaşıyor burda saygı çerçevesinde yapsak!x tiksinmez y tiksinir farklı yapılarımız!Hemen insanları sen kocanı sevmiyorsunn sevsen görmezsin lafları bence yanlış!Sen görmeye bilirsin ama o rahatsız oluyodur.

Bana kalırsa konuyu açan arkadaşın başlığı yanlış atması.Eşimden soğuyorum yerine.Kılına tüyüne bi çare yazsaydı kimse bu kadar birbirine girmezdi...

hiçbir çıkarı olmadan iyi niyetle size yardımcı olmaya çalışan insanlara istediiniz cvbı vermediler, sadece sizin düşündüğünüzden farklı düşünüorlar die bu kadar rencide edici konuşmanız size ne kazandıracak çok merak ediorum doğrusu :delphin:
madem çok biliorsunuz böle bi konu açacağınıza kendi doğrularınıza göre davransaydınız...
imla hatalarıyla uğraşacağınıza insanların düşüncelerine biraz saygılı olmayı deneyin...

Son düzenleme:

:lepi:Şeniz

Arkadaşlar herkes kendi düşüncesini paylaşıyor burda saygı çerçevesinde yapsak!x tiksinmez y tiksinir farklı yapılarımız!Hemen insanları sen kocanı sevmiyorsunn sevsen görmezsin lafları bence yanlış!Sen görmeye bilirsin ama o rahatsız oluyodur.

Bana kalırsa konuyu açan arkadaşın başlığı yanlış atması.Eşimden soğuyorum yerine.Kılına tüyüne bi çare yazsaydı kimse bu kadar birbirine girmezdi...

valla ilk mesaja bakarsan durum hiç de öyle değil, yani başlık neyse içerikteki ilk mesajda aynı, yani başlık yanlış atılmamış
ayrıca buradaki üyeleri niye ilgilendirsin ki, eşinin kılı tüyü ya da eşini sevip sevmemesi, sormuş, diğer üyelerde fikir beyan etmiş, başlık sahibi hem üzüm istemiş hem bağcıyı dövmüş, yorum yapan hiç bir üyenin kötü niyetli olduğunu sanmıyorum, valla başlık sahibinin diğer üyelere sözleri dikkatimden kaçmış, yoksa fikir beyan etmezdim geçmiş sayfalarda, içerik silmekte yasak olduğundan kaldı malesef mesajım

kılsız ve kıl dökmeyen erkek varmı sizce..bence yok..

aradığınız cvbı bulamayınca neden bukadar saldırgan tawır sergiliosnuz anlamış değilim..

hakaret etmediğiniz terslemediğiniz adam kalmamış topikte, herkese bi kulp bulunmuş..

"aaa ewet benimkide öle wala bende soğudum şeker napcaz bunları " tarzı cwplar alınsaydı bizden iyisi olmazdı heralde -tatlicadiarzu-

yanlış anlaşıldığını düşünmüorum, yanlış anlaşılan insan bi açıklama yapar başlıkta kendimi yanlış ifade etmişim der, ama maşşalah insanlara ağzına geleni yazdı bi bunu yazamadı..

P.S bak bakalım kaç imla hatam war

aradığınız cvbı bulamayınca neden bukadar saldırgan tawır sergiliosnuz anlamış değilim..

hakaret etmediğiniz terslemediğiniz adam kalmamış topikte, herkese bi kulp bulunmuş..

"aaa ewet benimkide öle wala bende soğudum şeker napcaz bunları " tarzı cwplar alınsaydı bizden iyisi olmazdı heralde -tatlicadiarzu-

yanlış anlaşıldığını düşünmüorum, yanlış anlaşılan insan bi açıklama yapar başlıkta kendimi yanlış ifade etmişim der, ama maşşalah insanlara ağzına geleni yazdı bi bunu yazamadı..

P.S bak bakalım kaç imla hatam war

cnm benimkide yazmışsın olmadı böle :umursamaz: :roflol:

Back