$u bayram aksami okudugum yoruma bak.Insanin durduk yerde sinirini bozmak bu oluyor herhalde.
Huuuu hanimefendi kendine gel.Burada zaman harcayip senin $u sacma konuna bile cevap yazmisiz,kendi hayatlarimizdan örnek vererek aslinda senin düsüncenin evliligi sarsmamasi gerektigini söylemi$iz ama senin bize yaptigin hakaretlere bak!!!!
Sen ne hakla benim esime kaba saba diyebilirsin.Sen gördünmü onu.
Benim esim herkes icinde oldukca kibar,cok begenilen bir insandir.Benim esim herhalde öküz degil,magaradan gelmedi.Bu yazdiklarimi milletin icinde yapiyor demedim.Benimle ömrünü gecirdigi icin,benim yanimda kendini sonsuz mutlu ve rahat hissettigi icin,sadece benimleyken kendi kendisi olabildigi icin böyle rahat davranislarda bulunuyor.
O benim ayaklarimin altindan bile öpen bir erkek.Ona kurban olayim ben.
Ha tamamsen yorumlarimizi begenmedin.Ok sana istedigin yorumu yaziyorum.Kocan killimi tüymü döküyor.Dogru ya,sen esini insan standartinda görmüyordun.Hayvanlar aleminde görüyordun degilmi.O zaman kilsiz türünden alsaydin.Ince yapili olan türünden alsaydin.
Ne deseydik hosuna giderdi.O zaman evliligini onunla,yatagini baskasiyla mi paylas deseydik!Cok merak ediyorum,ne dememizi beklerdin?!
Ha dogru ya,biz i$i gücü olmayan bos kafali insanlariz.Sana böyle yapici güzel bir öneride bulunamadik,Esinin iyiliginin bunlari örtecegini söyledik.Cok özür dileriz.Pardon!
Niklerimizin arkasina gizliyiz öylemi?Benim nikim gayet acik.Ama senin nikincok aciklayici bir nik.Günesi görememis,karanliklarda yasayan,daha ne istedigini bilemeyen bir nankör kedi.Esinin onca iyiligi varmis madem ama yinede onu insan olarak görememissin ya.Bakalim onun kulluk hakkini nasil ödeyeceksin!!!!!!!!