Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen eşini gerçekten sevdiğine eminmisin canım valla benim eşiminde tüyleri dökülür ama temizlemekten asla iğrenmem. bazen kendi vücudumda bile bulurum ne varki bunda. sizin başka sorunlarınız var sanırım bunu detaylı olarak düşünmelisin.

arkadaşım madem kılı tüyü bahane ediyosun neden evlendinki :bbo:

konu konuluktan cıkmış türkçe dersine dönmüşşakkıdı

kıl tüy dökülmesi göbek gıdı vs. sevgiye engel teşkil etmez ama aradaki cinsel çekimi olumsuz etkileyebilir

sanırım arkadaş bundan şikayetçi daha çok belki de eşini suçlamıyor bu yüzden ama rahatsız olmuş.

uygun bir dille anlatıp daha önce arkadaşların dediği gibi bir uzman doktora gitmeye ikna edebilirsiniz eşinizi

yani ufak sağlık sorunları yaşıyor ve farkında değilse siz söyleyeceksiniz tabii kalbini kırmadan

Son düzenleme:
konu şaka gibi yakaydirigubbakcemile3
inanamadım hersey görsellikten ibaret değildir
benimde kocamın tüyleri yatağa dökülür ne var yani bunda :bbo:
belki eşinde senin için böyle seyler düşünüyodur olamaz mı
mesela sende horluyorsan gaz cıkarıyorsan ağız kokusu oluyorsa
belki oda bundan rahatsızdır
ayad sütüun gibi bacakları vs. diye içinden geciriyosa
bizler insanız biblo değiliz böyle şeylere takılmak bence abartıdır

İşte bu bir kişisel özelliktir;tıpkı konuyu başlatan arkadaşın olayındaki gibi ben asla eşimin böyle birşey yapmasını istemem.Bir kadını mutlu eden davranış diğerini irrite edebiliyor.Diyeceğim şu ki;her evliliğin dinamikleri farklıdır,her kadın veya erkek farklı şeylerden hoşlanır yada nefret ederler...Arkadaşa nacizane tavsiyem;önce eşiyle incitmeyecek şekilde konuşup bir hastanenin cildiye ve endokronoloji bölümüne gidip tedavi olmasını sağlaması eminim tedaviden iyi bir sonuç alacaktır...ha tabii şunuda söylemek isterim ki;eğer bahsettiği problemler tedaviyle geçtiği halde eşiyle hala soğukluk yaşarsa çocuğu olmadan daha fazla yaralayıp yaralanmadan bu evlilik gözden geçirilmeli diye düşünüyorum....:çok üzgünüm:

bende böle bişe yaptırmak istemem, ama yapanları duyunca bi tebbessüm oluşuo bende.

güzel bi nokta bence, hayattta herşeyle karşılaşabilio insan sonuçta..

ayrıca her evliiğin dinamikleri farklıdır lafına katılıorum, kimileri wardır sorun eder kimileri wardır güler geçer..
ama konuyu açan arkadaş malesef bu sebelerden ötürü eşinden soğuduğunu belirtmiş ki bu bence büyük bi sorun, kılı tüyü sewmemekle , kıl tüy yüzünden eşinden soğumak çok ayrı 2 noktadır arkadaşım, duygularını bi gözden geçir..

Niye saygisizlik olsun canim.Benimki rahatliktan hoslanir.Kendini kasmayi sevmez.He isterim tabiiki bakimli olmasini.Ama olmuyorsa da bunun icin ondan bosanacak degilim ya.Onun iyiligi yeter zaten herseye.

İyi hoşta sevilir edilirde sizinkide biraz fazlaymış.. bilerekte insan gaz çıkarmaz ki cnm... :olmaz:

ya belki erkeklerde eşlerindeki bazı şeylerden tiksiniyodur
ne bileyim selülitlerden yağlı bi göbekten diriliğini yitirmiş göğüslerden
dökülen saclardan vücudun çeşitli yerlerindeki kıl ve tüylerden yüzde dahil
böyle şeylere takılmak zorla dert aramak gibi bişey

ya belki erkeklerde eşlerindeki bazı şeylerden tiksiniyodur
ne bileyim selülitlerden yağlı bi göbekten diriliğini yitirmiş göğüslerden
dökülen saclardan vücudun çeşitli yerlerindeki kıl ve tüylerden yüzde dahil
böyle şeylere takılmak zorla dert aramak gibi bişey

dimi yani, başka sorun yokta bi bu kalmış gibi.. kimse 4 4lük değildirki sonuçta herkeste bi kusur wardır..

bunun bakımlı olmaklada pek alakası olmuo kimi zaman, günde 3 kere diş fırçalayan ancak mide rahatsızlığı yaşayan bi insanın yinede nefesi kokabilio, çok bakımlı olan dikkat eden bi kadın çocuk doğurup emzirdikten sonra göğüslerinde sarkma olabilio, hormonal bozukluklardan ötürü aşırı tüylenme olabilio, we bunlar gibi onlarca örnek..

ben tiksinmem ama bi başkası tiksinir kendi tüyüne kılına bile katlanamaz, çokta normal karşılarım.. ama bunları sewdiğine karşı günden güne soğuma bahanesi olarak öne süren bi insanada hoooop bi dur orda çok yanlış derim yasakkelime

Bencede tek sorun eşinin kılı tüyü olmayabilir.
evlilik çok garip,iki insan birbirinin en mahrem anlarını yakalıyor görüyor birbirinden hiçbirşey saklamıyor bu bazen miğde bulanırıcı olabiliyor.
ama insan eğer gerçekten deli gibi seviyorsa onun kılı tüyü hatta çok afedersiniz yanında gaz çıkarması :kedi: bile komik geliyor, ne bileyim yani iğrenerek bakmıyosun,çözüm olarak eşine
bak ben senin için her 3 haftada bir her yerime ağda sir yapıyorum sana hoş görünmek için saçlarımı boyuyor kaşlarımı alıyor yeri geldiğinde güzel olmak için canımı yakıyorum.
sende bunu bir denesen? benim için göğüs kıllarını aldırsan?
yada ben alsam?
desen sence alırmı?

göğüs kılı alınmış bi erkek yolunmuş tavuk gibi olmaz mı
sırtının ve omuzlarının heryeri simsiysh bi kıl örtüsüyle kaplı olmadığı sürece
gerisi sorun olmaz bence

bence bir insan öpüşmekten tiksinmiyorsa hala seviyordur.. gerisi hikaye.

Haaa$aaa.Biz Allah'tan baskasina tapmayiz hanimefendi.Putlara da inanmayiz.Cok sükür din bilgimiz yeterince var.

Almadan veren sadece yüce Allah'tir.
Esimiz demekki bize o sevgiyi güzelligi vermis ki,bizde insanligin en dogal hali olarak karsiliginda sevgi veriyoruz.

Sen bunlari ögrenememissen biz ne yapalim.Madem anlama idrak etme kapasiten kisitliysa buraya üye olup konu acmayacaksin.

Senin herseyden önce bir psikologa görünmem lazim.Kendiyle barisik olmayan sorunlu bir insansin sen!!!!Allah yardimcin olsun.

güzel bir cevap vermisin arkadasim...biz belki hosuna gitmeyecek isine gelmeyecek yorum ve fikrimizi paylasmisizdir ama bu kadar hakaretleri kimse hakketmedi...bencede hic hosh deyil günessizkedinin yazdiklari... ama.böyle insanlarin seviyesine düsmek istemiyorum....kul hakki diye bir sey var birilerine hakaret etmeden önce 10 kere düsünmek lazim..bu dünyada hic bir davranis hic bir söz bosa gitmiyo..herkez hakkini birgün soracak..benim esimde ayne senin esin gibi cok rahattir hic cekinmez benden ama banada cok deyer verir..tabi hersey karsilikli...cevrede cokda sevilen bir insansandir.esinin karsisinda rahatsa bu kaba anlamina gelmez.kaba olsa sevilmez....neyse arkadasimiza kirici olmak istemiyorum yinede..biraz daha sözlerimize dikkat edelim..her hosuna gitmeyen yorum icin haddinden fazlasiyla kirici olmak kimseye fayda etmez...kim ne yaparsa kendine yapar...

Son düzenleme:
Benim erkek arkadasimin hem göbegi vardi hem gidisi hemde tarif edilemeyecek kadar tüylüydü fakat benim gözümde Brad Pitt'den daha yakisikliydi.. Halada öyle.. Konu sevgiyle alakali sevdiginizi söylemissiniz ama bence sevginizi bir kez daha gözden gecirmelisiniz.

Insan sevdiginden tiksinmez

canım bence senin ciddi temizlik takıntıların var ve daha erken ama eşine olan aşkın sevgin saygın bitmiş sanırım ben ne kadar sevmesem de eşimi rencide edecek böyle bi konu açamazdım doğrusu alkisalkisalkis

Bende de olmuştu ama sonradan alıştım belki yeni evli olduğun için olmuştur sende de.. üzülme geçer. biraz daha esnek olmaya çalış, eşinin de gerçekten çok fazla tüy problemi olduğunu düşünüyorsan örneğin sırtında falan kıl varsa onları ağdayda alıyorlar ve ya lazerle. Uygun bir dille ikna edebilirsen lazer yaptırın..

İyi hoşta sevilir edilirde sizinkide biraz fazlaymış.. bilerekte insan gaz çıkarmaz ki cnm... :olmaz:

Diyorsun....şakkıdı

Evlende o zaman görüceksin canim anyayi Konya'yi:roflol:

$aka bir yana erkekler böyle seyden cekinmezler.Hee tabiiki sevgiliyken,nisanliyken böyle seyler olmaz.Ama evlendikten sonra erkekler 100% rahat olmak isterler dört duvarlarinda.

Back