E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gunessizkedi
cnm benimkide yazmışsın olmadı böle :umursamaz: :roflol:
bizimkide yazsam daha ii olurdu demi sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
bide "w" kullanıorum gözden kaçırma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benimkide yazmışsın olmadı böle :umursamaz: :roflol:
şu konuyu ne alaka deyip okuyunca ilk aklıma gelen soru şu oldu:bir yıllık evli bir kadın evliliğin birinci yılında eşinin kılından tüyünden göbeğinden şikayetçi oluyorsa bu adamı alırken aklı nerdeydi diye düşündüm doğrusu....:bbo:
dimi yani..
doğuma gitmeden önce bikini bölgesi temizliğini eşleri yapanlar war duymuştum, nekadar güzel bişe değilmi hiç tiksinmeden tüylerini temizliolar eşlerinin, kimileri ıyyy diyebilir ama benim mutlu olacağım bi nokta olur bu..
Herkesi sinir etmeyi başardın arkadaşım böyle devam et sanal olmayan hayatın da da böyle davranıyorsan ki hiç şüphem yok ne kadar seviliyorsundur çevren tavarından.Belki bu yüzden burda kıla tüye yardım arıyorsun çevrendekilere danıştın mı onlarında ağzının payını verdin buralarda mı çare arıyorsun?
Burda bir çoğumuz sıkıntımızı açtığımız da, başkasının gözüyle bakmayı ,göremediklerimizi görmeyi öğreniyoruz.Böylece çözemediklerimizı çözüyoruz.Amaç bu, evet haklısın napsak acaba ay hakketen iğrenç deseler sana ne faydası olacak.Bunca mesajdan çıkardığın hep aynı sonuç bir iki kişiye beni anlamışın diye şak şak yapmışsın kalan herkese ver yansın.Amacın ne senin, haklı olduğunu kendine ispatlamaya çalışıyorsan başka kapıya canım.Gördüğün üzere büyük çoğunluk seni hatalı bulmakla kalmıyor problemlerin olduğun konusundada hem fikir.
P.S. Bütün da'lar de'ler ayrıldı uygun gördüklerini birleştiriver .
Combine ablam cok güzel yazmis.....
Her insanin kendine göre belirli dinamikleri vardir....bazilarina hos gelen veya önemsiz gelen bazilarini cok etkiler.....bize cok sacma gelebilir lakin yinede saygi duymak zorundayiz.
Ben kendi sacimdan tiksinen bir insanim.....yemekde mesela tabagimda sac olsun hayatta o yemege devam edemem....esim benim sacim oldugu icin tiksinmez cikarir yemegine devam eder.....ne simdi esim beni daha cokmu seviyor? Hayir kesinlikle bu yapi ile ilgili birsey. Bazi insan cok hassas bu tür konularda.....o yüzden defalarca kizim ne olur Anne kedi alalim köpek alalim diye agladigi halde bile ben evde hayvan beslemeyi bile düsünemiyorum...kilindan tüyünden tiksindigim icin. Cok seviyorum ama yapamiyorum iste........
Ayrica günessizkedi arkadasimada sunu söylemek istiyorum.....seni anlamayan insanlar olabilir.....kendini ifade etmek senin elinde güzelim....inanki bazi yazdigin sözleri hic dogru bulmadim.....bunca sevdigim arkadaslarima bana göre cok saygisizca davrandin.....olmaz güzelim....buraya konu actiysan hakeret icermeyen her yoruma acik olman gerek.....
Birbirimizi anlamayabiliriz ama lüften saygili olalima.s
Bana göre sizin sorununuz kılla,tüyle değil,sevgiyle alakalı birşey
İnsan sevdiğinin kılından,tüyünden tiksinirmi?
Duygularınızı bir daha gözden geçirin isterseniz.
Merhaba herkese. Ben evleneli aşağı yukarı 1 sene oldu. Eşimle fikir olarak hiçbir uyuşmazlığımız yok, çok düşünceli ve iyi niyetli birisidir. Ama ben onun her yere, en çok da yatağa dökülen vücut kıllarından, gece horlamalarından ve diş gıcırdatmalarından,göbeğinden ve gıdığından dolayı gün geçtikçe daha da soğuyorum.Resmen yatağın üstünde onla uzanırken bile acaba şu an ne kadar vücut tüyü döküldü, temizlerken ne kadar midem bulanacak diye düşünürken yakalıyorum kendimi mafoldumben. Sanırım fiziksel olarak soğuya soğuya kk'nın frijit kadınlar alt klübüne altın üyelik hakedicem :kedi: Buna benzer sorunlar yaşayanlar oldu mu, neler yaptılar, sorunu nasıl çözdüler? Gerçekten büyük problem benim için, birazdan gidip başka odada yatıcam mesela :1no2:
Yorumun için teşekkür ederim.Yardımcı olmaya çalışan yorumlar derken bunu kastetmiştim. Kadıncagız kendi yaşadığı benzer bi olaydan yola çıkıp bana karşı tarafın da neler hissedebilecegini anlatmış işte, bu kadar basit.Faydalı da oldu gerçekten benim için.Normalde kafası sağlam çalışan biri olsa da insan, bazen kendi hikayesindeki kötü kurta karşı napılacagını kestiremeyebiliyor. Ayrıca "insanların ciddiye alıp yorum yazdığı" kısmına katılmıyorum, çünkü bi çok insan yapacak bir alternatifi olmadığı için buralarda vakit öldürüyor. Kim kafa yorup tanımadığı bi insana gerçekten yardımcı olmak istiyor ki ? Bu sanal hayatta bi kez daha anladım, gerçek hayatta kimseye benim meselelerimle ilgili ağzını bile açtırmamakta ne kadar haklı olduğumu :umursamaz: Çünkü insanlara konuşma hakkı verince kendinde o kapasite olup olmadığını ölçüp tartmıyor.Bu yazdığımın/söylediğimin karşıdakinin pratik hayatına katkısı ne, ne fayda sağladım ben şimdi diye düşünmüyor. "Bence sen kocanı hiç ama hiç sevmiyorsun" muşşşşş. Yapma yaa?? Bizim yatağın altında yatıyorsun, yemek yediğimiz masanın yanında yaşıyorsun sanırım? Ne biliyorsun diyaloğumuzu?
Bir de bi kaç öğrenci arkadaş vardı, aklın yaşta değil başta olduğunun somut örnekleri.Sevmek başka, kıla tüye tahammül başka diyebilen. Teşekkür ederim onlara da kaydirigubbakcemile5