Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu konuyu ne alaka deyip okuyunca ilk aklıma gelen soru şu oldu:bir yıllık evli bir kadın evliliğin birinci yılında eşinin kılından tüyünden göbeğinden şikayetçi oluyorsa bu adamı alırken aklı nerdeydi diye düşündüm doğrusu....:bbo:

şu konuyu ne alaka deyip okuyunca ilk aklıma gelen soru şu oldu:bir yıllık evli bir kadın evliliğin birinci yılında eşinin kılından tüyünden göbeğinden şikayetçi oluyorsa bu adamı alırken aklı nerdeydi diye düşündüm doğrusu....:bbo:

Göremediği güneşte belki..kaydirigubbakcemile

dimi yani..

doğuma gitmeden önce bikini bölgesi temizliğini eşleri yapanlar war duymuştum, nekadar güzel bişe değilmi hiç tiksinmeden tüylerini temizliolar eşlerinin, kimileri ıyyy diyebilir ama benim mutlu olacağım bi nokta olur bu..

İşte bu bir kişisel özelliktir;tıpkı konuyu başlatan arkadaşın olayındaki gibi ben asla eşimin böyle birşey yapmasını istemem.Bir kadını mutlu eden davranış diğerini irrite edebiliyor.Diyeceğim şu ki;her evliliğin dinamikleri farklıdır,her kadın veya erkek farklı şeylerden hoşlanır yada nefret ederler...Arkadaşa nacizane tavsiyem;önce eşiyle incitmeyecek şekilde konuşup bir hastanenin cildiye ve endokronoloji bölümüne gidip tedavi olmasını sağlaması eminim tedaviden iyi bir sonuç alacaktır...ha tabii şunuda söylemek isterim ki;eğer bahsettiği problemler tedaviyle geçtiği halde eşiyle hala soğukluk yaşarsa çocuğu olmadan daha fazla yaralayıp yaralanmadan bu evlilik gözden geçirilmeli diye düşünüyorum....:çok üzgünüm:

Herkesi sinir etmeyi başardın arkadaşım böyle devam et sanal olmayan hayatın da da böyle davranıyorsan ki hiç şüphem yok ne kadar seviliyorsundur çevren tavarından.Belki bu yüzden burda kıla tüye yardım arıyorsun çevrendekilere danıştın mı onlarında ağzının payını verdin buralarda mı çare arıyorsun?
Burda bir çoğumuz sıkıntımızı açtığımız da, başkasının gözüyle bakmayı ,göremediklerimizi görmeyi öğreniyoruz.Böylece çözemediklerimizı çözüyoruz.Amaç bu, evet haklısın napsak acaba ay hakketen iğrenç deseler sana ne faydası olacak.Bunca mesajdan çıkardığın hep aynı sonuç bir iki kişiye beni anlamışın diye şak şak yapmışsın kalan herkese ver yansın.Amacın ne senin, haklı olduğunu kendine ispatlamaya çalışıyorsan başka kapıya canım.Gördüğün üzere büyük çoğunluk seni hatalı bulmakla kalmıyor problemlerin olduğun konusundada hem fikir.
P.S. Bütün da'lar de'ler ayrıldı uygun gördüklerini birleştiriver .

Son düzenleme:
Herkesi sinir etmeyi başardın arkadaşım böyle devam et sanal olmayan hayatın da da böyle davranıyorsan ki hiç şüphem yok ne kadar seviliyorsundur çevren tavarından.Belki bu yüzden burda kıla tüye yardım arıyorsun çevrendekilere danıştın mı onlarında ağzının payını verdin buralarda mı çare arıyorsun?
Burda bir çoğumuz sıkıntımızı açtığımız da, başkasının gözüyle bakmayı ,göremediklerimizi görmeyi öğreniyoruz.Böylece çözemediklerimizı çözüyoruz.Amaç bu, evet haklısın napsak acaba ay hakketen iğrenç deseler sana ne faydası olacak.Bunca mesajdan çıkardığın hep aynı sonuç bir iki kişiye beni anlamışın diye şak şak yapmışsın kalan herkese ver yansın.Amacın ne senin, haklı olduğunu kendine ispatlamaya çalışıyorsan başka kapıya canım.Gördüğün üzere büyük çoğunluk seni hatalı bulmakla kalmıyor problemlerin olduğun konusundada hem fikir.
P.S. Bütün da'lar de'ler ayrıldı uygun gördüklerini birleştiriver .

Harikasin canim.Agzina saglik.a.s.

Ben sakin bir insan bile dün o kadar sinirlendimki cümlemi yanlis yazmisim.Demisimki vermeden alan Allah'tir.Hay Allah'im.Daha demin gördüm.

E ne yapalim,uzun zamandir buradayim,ilk defa böyle sinirlendim.

Combine ablam cok güzel yazmis.....

Her insanin kendine göre belirli dinamikleri vardir....bazilarina hos gelen veya önemsiz gelen bazilarini cok etkiler.....bize cok sacma gelebilir lakin yinede saygi duymak zorundayiz.

Ben kendi sacimdan tiksinen bir insanim.....yemekde mesela tabagimda sac olsun hayatta o yemege devam edemem....esim benim sacim oldugu icin tiksinmez cikarir yemegine devam eder.....ne simdi esim beni daha cokmu seviyor? Hayir kesinlikle bu yapi ile ilgili birsey. Bazi insan cok hassas bu tür konularda.....o yüzden defalarca kizim ne olur Anne kedi alalim köpek alalim diye agladigi halde bile ben evde hayvan beslemeyi bile düsünemiyorum...kilindan tüyünden tiksindigim icin. Cok seviyorum ama yapamiyorum iste........

Ayrica günessizkedi arkadasimada sunu söylemek istiyorum.....seni anlamayan insanlar olabilir.....kendini ifade etmek senin elinde güzelim....inanki bazi yazdigin sözleri hic dogru bulmadim.....bunca sevdigim arkadaslarima bana göre cok saygisizca davrandin.....olmaz güzelim....buraya konu actiysan hakeret icermeyen her yoruma acik olman gerek.....

Birbirimizi anlamayabiliriz ama lüften saygili olalima.s

Eşini traş etsen,yani tüylerini alsan bir çözüm olabilir sanırım
Ama kabul etmem derse sen uzat bütün tüylerini,kol altın,bacakların,bilumum yerlerin dolsun tüyle,bak bakalım rahatsız olacak mı
Bu arada,eşim çok tüylü değil ama olsaydı da midem bulanana kadar alırdım elime jileti,kökten olmasa da dipten çözümkaydirigubbakcemile5
Yani midem bulanmaz ama,tüyünü de pek aşkla sevmem doğrusu :bbo:..
Yatağa yattığımda da kıl tüy dökülür mü diye hiç düşünmedim :delphin:

Combine ablam cok güzel yazmis.....

Her insanin kendine göre belirli dinamikleri vardir....bazilarina hos gelen veya önemsiz gelen bazilarini cok etkiler.....bize cok sacma gelebilir lakin yinede saygi duymak zorundayiz.

Ben kendi sacimdan tiksinen bir insanim.....yemekde mesela tabagimda sac olsun hayatta o yemege devam edemem....esim benim sacim oldugu icin tiksinmez cikarir yemegine devam eder.....ne simdi esim beni daha cokmu seviyor? Hayir kesinlikle bu yapi ile ilgili birsey. Bazi insan cok hassas bu tür konularda.....o yüzden defalarca kizim ne olur Anne kedi alalim köpek alalim diye agladigi halde bile ben evde hayvan beslemeyi bile düsünemiyorum...kilindan tüyünden tiksindigim icin. Cok seviyorum ama yapamiyorum iste........

Ayrica günessizkedi arkadasimada sunu söylemek istiyorum.....seni anlamayan insanlar olabilir.....kendini ifade etmek senin elinde güzelim....inanki bazi yazdigin sözleri hic dogru bulmadim.....bunca sevdigim arkadaslarima bana göre cok saygisizca davrandin.....olmaz güzelim....buraya konu actiysan hakeret icermeyen her yoruma acik olman gerek.....

Birbirimizi anlamayabiliriz ama lüften saygili olalima.s

canım sadece kıl, tüy değil ki göbeği, gıdısı...
başlık sahibi arkadaşım yanlış anlama tamamen iyi niyetle söylüyorum ama eşini sevdiğin halde bu bahsettiğin sebeblerden yatağını bile ayırmayı düşünüyorsan bu sorunun cevabını burda bulmazsın, yani bence bu forumu aşan bi sorun

ben varya onun kıllarını toplamak için evlendim be ayaklarını bile yıkadım o kadar aşığım ki donunu elimle yıkarım aşkım benim

Bana göre sizin sorununuz kılla,tüyle değil,sevgiyle alakalı birşey
İnsan sevdiğinin kılından,tüyünden tiksinirmi?
Duygularınızı bir daha gözden geçirin isterseniz.

Kıl tüy bahane. Sen eşinle severek mi evlendin yoksa mantık evliliği mi yaptın?

Merhaba herkese. Ben evleneli aşağı yukarı 1 sene oldu. Eşimle fikir olarak hiçbir uyuşmazlığımız yok, çok düşünceli ve iyi niyetli birisidir. Ama ben onun her yere, en çok da yatağa dökülen vücut kıllarından, gece horlamalarından ve diş gıcırdatmalarından,göbeğinden ve gıdığından dolayı gün geçtikçe daha da soğuyorum.Resmen yatağın üstünde onla uzanırken bile acaba şu an ne kadar vücut tüyü döküldü, temizlerken ne kadar midem bulanacak diye düşünürken yakalıyorum kendimi mafoldumben. Sanırım fiziksel olarak soğuya soğuya kk'nın frijit kadınlar alt klübüne altın üyelik hakedicem :kedi: Buna benzer sorunlar yaşayanlar oldu mu, neler yaptılar, sorunu nasıl çözdüler? Gerçekten büyük problem benim için, birazdan gidip başka odada yatıcam mesela :1no2:

sen kılı tüyü takma bence canım,ben de zaman zaman eşimin ailesi yüzünden eşimden soğuduğumu düşünürdüm,ama byramın birinci günü benim yüzümden ciddi bir kaza geçirdik şimdi tek düşündüğüm ya ona bişey olsaydı,dayanamaz ölürdüm,bundan sonra onu hiç üzmeyeceğima.s.

Yorumun için teşekkür ederim.Yardımcı olmaya çalışan yorumlar derken bunu kastetmiştim. Kadıncagız kendi yaşadığı benzer bi olaydan yola çıkıp bana karşı tarafın da neler hissedebilecegini anlatmış işte, bu kadar basit.Faydalı da oldu gerçekten benim için.Normalde kafası sağlam çalışan biri olsa da insan, bazen kendi hikayesindeki kötü kurta karşı napılacagını kestiremeyebiliyor. Ayrıca "insanların ciddiye alıp yorum yazdığı" kısmına katılmıyorum, çünkü bi çok insan yapacak bir alternatifi olmadığı için buralarda vakit öldürüyor. Kim kafa yorup tanımadığı bi insana gerçekten yardımcı olmak istiyor ki ? Bu sanal hayatta bi kez daha anladım, gerçek hayatta kimseye benim meselelerimle ilgili ağzını bile açtırmamakta ne kadar haklı olduğumu :umursamaz: Çünkü insanlara konuşma hakkı verince kendinde o kapasite olup olmadığını ölçüp tartmıyor.Bu yazdığımın/söylediğimin karşıdakinin pratik hayatına katkısı ne, ne fayda sağladım ben şimdi diye düşünmüyor. "Bence sen kocanı hiç ama hiç sevmiyorsun" muşşşşş. Yapma yaa?? Bizim yatağın altında yatıyorsun, yemek yediğimiz masanın yanında yaşıyorsun sanırım? Ne biliyorsun diyaloğumuzu?

Bir de bi kaç öğrenci arkadaş vardı, aklın yaşta değil başta olduğunun somut örnekleri.Sevmek başka, kıla tüye tahammül başka diyebilen. Teşekkür ederim onlara da kaydirigubbakcemile5

Bana bak haddini öğren sen önce. Aslında doğru yere düştün burda çok yakında hızlı eğitime alırlar seni.

Seloş sağol canım bak ben bu yazıyı atlıyarak son yorumumu yapmıştım ne kadar haklıyım çevresi konusunda yazdıklarımda kendi söylemiş.Ayrıca bir çoğumuz meşguliyetleri olan insanlarız ben evde televizyon karşısında uzun saatler geçirmek yerine nette vakit geçirmeyi daha verimli ve boş olmayan bir davranış olarak görüyorum.Ama kediye yardımcı olamazsak zamanımıza yazık olacak ...

her erkeğin negatif yönleri vardır sende iyi yönleriyle mutlu mesut ol

seninde ona göre eksik yönlerin vardır mozaik zaten böyle tamamlanır ----------+++++++++++++++++

buraya hemen cevap yazmak gereği hissettim....

2,5 yıllık evliyim ve cok severek evlendim...cok da seviyorum hala
benim eşiminde kılları dökülüyor ben o kılları temizlerken nazlarım kocamı(aaa askım bana hediye bırakmış derim)
horlama işi de var kocamda ama horlayınca eger uyanırsam döndürür horlamasını engellerim
göbekte var şükür ben seviyorum....
ben de bazen agda yapmamış olurum eşim hiç bişey demez yani yüzüme vurmaz asla
agda yapınca tabi cooooooooooook hoşuna gider...

bence bunları hiç dert etmeyin sevgi bunları görmezden gelir...
kendinizi bunlarla sıkmayım iş aramayın kendinize...

Sevdiğim insanın kılından tüyünden rahatsız olup cinsellikten soğurmuydum onu evlenince öğreneceğim belki de haklısınızdır lakinnn..
cevaplarınız çok itici bunu söylemeden geçemeyeceğim yani konu açmışsınız belliki bunu dert edinip fikir almak istemişsiniz ama insanların ne demelerini bekliyordunuz bunu anlayamadım ayy evet şekerim ya bende aynen hiç canıım istemiyodu çözümü lazerde bulduk falan mı.. yada emla krem varmış acıyı azaltıyormuş bakla karınca yumurtası yağı gibi tüy azaltan çözümler mii onun yeri burası değill ama siz ne kadar eşinizin bu tarz durumlarından kılından tüyünden gıdığından rahatsız oluyorsanız sizinki ne kadar size normal geliyorsa rahatsız olmayanlarda normal gelmeli kimsenin eşine kaba saba gibi tabirler kullanmak sizin haddinize değill
ayrıca.. bizde sizinle aynı fikirde olsaydık ayyy bu nasıl koca kıllı tüylü mide bulandırıcı deseydik bu sizi ne derece rahatsız ederdi kendinizden düşünün .. konuyu açan sizde değilde başka biri olsaydı nasıl bir cevap verebildiniz kii.. burda bir çok konuya yorum yapıp yardımcı olmaya çalışıyoruz birbirimize ama açıkçası sizin konunuzu okuyunca aklıma gelen ilk şey lazer epi.önermek olduu başkası da çıkmazzz yani ne diyelim böyle bir konuya yine de yardımcı olmaya çalışıp kafasını olağanüstü yoran arkadaşları tebrik ediyorumm

benim eşimde yanımdan tren geçiyormuş hissine kaptırır beni.. alt kattakilerin bile duydğunu zannederim çoğu zaman..şimdi birde köpeğim eklendi.. sesi bizim odamıza kadar ulaşıyor( horlaması) alıştım artık..

eşinizin elinde olmayan şeyler bu bahsettikleriniz.. horlama, tüy dökülmesi.. ha göbek varsada eritirsiniz olur biter..

kriterleriniz bunlar değil, genel bakım ve temizlikle ilgili olmalıydı..

Son düzenleme:
Adamın kılını tüyünü mü dert ettin arkadaşım? Millette ne dertler var? İyi niyetli bir adammış dediğine göre kıymetini bil,herşeyi sorun etme.

Back