Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladim..
buyrunnnnnnnnn
ama kil dökülmesine nasil cözüm bulunabilirki ? :sm_confused:
ben tek dayimdan biliyorum..onun cözümünde yazmistim zaten :hulya:

gerçeği kabul etmek zordur.:lepi:

Verilecek cevap bulamayinca insan böyle alakasiz bir cevap verebiliyor!
Hangi gercekten bahsediyorsunuz siz Allah askina?!
Eger sexi igrenilecek birsey olarak görüyorsaniz bu sizin cinsel beyninizin gelismemis gercegindendir!

Son düzenleme:

anladim..
buyrunnnnnnnnn
ama kil dökülmesine nasil cözüm bulunabilirki ? :sm_confused:
ben tek dayimdan biliyorum..onun cözümünde yazmistim zaten :hulya:

lazer epilasyon yapılır yada cok asırı dökülüyosa bi dr gidip danısılabilir

Hangi gercekten bahsediyorsunuz siz Allah askian?!
Eger sexi igrenilecek birsey olarak görüyorsaniz bu sizin cinsel beyninizin gelismemis gercegindendir!

ya ben inanın sizinle muhattap olamayacağım sizin ciddi okuma anlama probleminiz var.lütfen daha bana cevap vermeyin.ben sizinle karşılıklı diyaloğa giremeyeceğim çünkü alakasızsınız.konu da ben değlim.bilmem acaba siz bunu anlayabilecek misiniz!

Kusura bakmayın aynı anda bir çok şeyle meşgulüm,alıntı yapmadığım için tam kelimeyi taşıyamamışta olabilirmde
Gerçeğe alışmakla,gerçeği kabullenmek arasındaki farkı bir anlatırmısınız bana
Alıştıklarımız zaten kabullendiklerimiz değilmidir.
Kelimeler üzerinden ilerlemeyelim isterseniz
Sonuca bakalım
Netice olarak aynı kapıya çıkıyoruz
.

cnm eger gerçekten sevdigini sölüyorsan bunlar hallomucak sorunlar diilki tatlı dille konusursun su cagda herşeyin bir çözümü var dökülmeyi azaltıcak şampuanlar lazer dişleri için diş doktoru vb.. kısaca bunlar cözülebilicek sorunlar
ama esin bunlara yanaşmıyorsa burda sorun olur sana saygısızlık olur
sen sevginden eminsen bunlar düzelir neler düzellio bunlarmı düzelmicek allah baska dert vermesin
inş herşey gönlünce olur opuyorumnanaktan

dimi yani..

doğuma gitmeden önce bikini bölgesi temizliğini eşleri yapanlar war duymuştum, nekadar güzel bişe değilmi hiç tiksinmeden tüylerini temizliolar eşlerinin, kimileri ıyyy diyebilir ama benim mutlu olacağım bi nokta olur bu..

Hangi gercekten bahsediyorsunuz siz Allah askian?!

yahu diplomayı siz nerden aldınız seks mi benim bahsettiğim iğrenç olan doğru oku.ne olur biri arkadaşa anlatsın.benim dediğim adamın bu kadar şeyinden tiksiniyorsunuz peki o adamla nasıl birlikte oluyorsunuz dedim.onların ilişkisine özel genele münhasır değil.:mymeka:

pekii bişi soracam evlenmeden önce eşinin gıdığını,göbeğini ve kıllarını görmüyormuydun acaba.
görmemiş olman imkansız. ozaman seni rahatsız etmeyen şeyler bügün neden soğuma sebebi oldu.

burda çok önemli bir fark var canım..evin temizliğini yapan kadının kendisidir dolayısıyla adam tutup da ince ince o ayrıntıları farketmezki...hem fark etse bile kadınlar bu konularda daha hassastır (biçok konuda oldugu gibi)

hem ayrıca kadın 4-4lük olsa bile onu yerden yere vuran erkek fena halde fazla o yüzden biz bari kendi kendimize böyle demeyelim ..

ağzımı bozacaksın akşam akşam ruh sağlığın yerinde mi senin.kardeşim benden alıntı yapıp durma.hem alıntıyı doğru dürüst yapmıyorsun hem kafana göre yapıyorsun hem bana hesap soruyorsun.çattık be.

akannehir

valla ben bazen benimkine bıktım kılından tüyünden diye söylenirim o da bana bende senin saçlarından bıktım der:roflol: ama hiç bunu gerçekten dert etmedim yani, galiba siz gerçek bi uyum yakalayamamışsınız, şimdi eşin kalkıp "aman sende jessica alba değilsin canım" derse, şık olur mu yani
sözün özü galiba dış görünüşten öte bi probleminiz var ama belkide bunun farkında değilsin

Son düzenleme:
Sen de dahi anlamındaki de'yi ayrı yazmayı başar da ben de seni tebrik edeyim imla özürlüsü.
Her söylediğime katıldın anladığım kadarıyla vereliniortaksadece de bağlacımamı bozuldun güneşsiz.Konuşur gibi yazıyoruz ya canım o yüzden özen göstermiyoruz kusura bakma nolur mu?yerimsenibenBurda eşini yerden yere vurup nasıl gidiyosun yanına, nasıl bakıyorsun yüzüne.:teselli:

Teşekkür ederim arkadaşım.normal bir durum değil bu.:roflol:

Son düzenleme:

Ağzını bozanlar ve bozma kapasitesi olanlarla zaten muhatap olmam hanımefendi
Benim çıtam yüksektir
Buda son yorumumdu
Size iyi akşamlar.

Ağzını bozanlar ve bozma kapasitesi olanlarla zaten muhatap olmam hanımefendi
Benim çıtam yüksektir
Buda son yorumumdu
Size iyi akşamlar.

çıtanızı yükseltmenize sevindim aşağılara eğilmekten belim ağrıdı.en azından seviyenizi bana yükseltmişiniz kötükedihüso teşekkür ederim :))

cnm bende yeni evliyim.
eşimde maşşalh seninki gibi biraz fazla tüylü
önceden böyle erkekler gördügümde hani şu göğüs kılları dışarı taşan.ne kötü ya derdim böyle bi kocam oldugunu düşünemiyorum
şimdi kocişin ensede fazlaca cıkan kılları ben traş ediyorum makineyle
hani şu dipte cıkanlar
ve hiçte midem bulanmıyor..çarşafı sirkelerken kıllı sevgülüm benm diye söyleniyorum
onu her haliyle seviyorum..

ya arkadaslar bayram baris demek,siz tartisiyorsunuz.. lmaz:
tamam herkes ayni fikirde olmayabilir ama kirmayin birbirinizi..

hele hele sacma sapan SANAL ALEM DE :1ninca:

çıtanızı yükseltmenize sevindim aşağılara eğilmekten belim ağrıdı.en azından seviyenizi bana yükseltmişiniz kötükedihüso teşekkür ederim :))

Yükselttim demedim,yüksektir dedim,okuyup algılama sorunu olan sizsiniz sanırım
Bel ağrınız düşürdüğünüzü aramaktandır.
Başkalarının çıtaları ile uğraşmayı bırakın
Kendi çıtanıza sahip çıkın isterseniz
Bel fıtığı olacaksınız yoksa

Siz benim cevap verip vermememe karisamazsiniz; ben gerek duyarsam cevap veririm, duymazsam da vermem!
Yazdiginiz seyin arkasinda duramayacak kadar cesaretsizsiniz!
Ya da söylemek istediginiz seyi ifade edemeyecek kadar ifade yetersizliginiz var!
Neyse, daha fazla bu konuyu uzatmaya gerek yok...
Cünkü siz gercekten saka gibisiniz:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…