- Konu Sahibi gunessizkedi
-
biz arkadasa demek istiyoruzki cözümü olmayan seyler değil sogudum demek yada sogmaya baaslamak yerine konuya çözüm araması daha mantıklı yada anlayışlı dediği eşini alıp güzel bi dille konusup birlikte cözüm bulmalı ama arkadasımız masallah burnunda kıl aldırmıyo eminimki
gerçeği kabul etmek zordur.:lepi:
anladim..
buyrunnnnnnnnn
ama kil dökülmesine nasil cözüm bulunabilirki ? :sm_confused:
ben tek dayimdan biliyorum..onun cözümünde yazmistim zaten :hulya:
Verilecek cevap bulamayinca insan böyle alakasiz bir cevap verebiliyor!
Hangi gercekten bahsediyorsunuz siz Allah askian?!
Eger sexi igrenilecek birsey olarak görüyorsaniz bu sizin cinsel beyninizin gelismemis gercegindendir!
gerçeğe alışmak mı pehhh benim öyle bir yorumum yok valla sizin okuma probleminiz var benim yorumlarımı doğru okuyup anlayın sonra yorum yapın ben gerçeği kabul etmek zordur dedim gerçeğe alışmak lazım diye bir yorumum yok.olmayan kelimeler üzerine kafanızda tasarlayıp yorum yapmayın olur mu canım.
Bizler de her ay adet görüyoruz kanlı kanlı gezmiyormuyuz ? Yani illa göstermek gerekmiyor ama bilmiyorlar mı durumumuzu ?
Çöp tenekesi poşete sarılsa da kanlı pedlerle dolmuyor mu ?
Hele hamilelik zamanı artan progesteron etkisiyle hem kabız oluyoruz hem de gazımız bol olmuyor mu ?
Hele her gün belli bir miktar saç teli dökülmüyor mu? istediğimiz kadar bağlayalım ya da kısacık kestirelim.Mevsim değişiklikleri ve hormonal durumlar sebebiyet veriyor bunlara..
Eşlerimiz de bunlardan iğrensinler bari..:1ninca:
Verilecek cevap bulamayinca insan böyle alakasiz bir cevap verebiliyor!
Hangi gercekten bahsediyorsunuz siz Allah askian?!
Eger sexi igrenilecek birsey olarak görüyorsaniz bu sizin cinsel beyninizin gelismemis gercegindendir!
Bizler de her ay adet görüyoruz kanlı kanlı gezmiyormuyuz ? Yani illa göstermek gerekmiyor ama bilmiyorlar mı durumumuzu ?
Çöp tenekesi poşete sarılsa da kanlı pedlerle dolmuyor mu ?
Hele hamilelik zamanı artan progesteron etkisiyle hem kabız oluyoruz hem de gazımız bol olmuyor mu ?
Hele her gün belli bir miktar saç teli dökülmüyor mu? istediğimiz kadar bağlayalım ya da kısacık kestirelim.Mevsim değişiklikleri ve hormonal durumlar sebebiyet veriyor bunlara..
Eşlerimiz de bunlardan iğrensinler bari..:1ninca:
Kusura bakmayın aynı anda bir çok şeyle meşgulüm,alıntı yapmadığım için tam kelimeyi taşıyamamışta olabilirmde
Gerçeğe alışmakla,gerçeği kabullenmek arasındaki farkı bir anlatırmısınız bana
Alıştıklarımız zaten kabullendiklerimiz değilmidir.
Kelimeler üzerinden ilerlemeyelim isterseniz
Sonuca bakalım
Netice olarak aynı kapıya çıkıyoruz
.
ağzımı bozacaksın akşam akşam ruh sağlığın yerinde mi senin.kardeşim benden alıntı yapıp durma.hem alıntıyı doğru dürüst yapmıyorsun hem kafana göre yapıyorsun hem bana hesap soruyorsun.çattık be.
Her söylediğime katıldın anladığım kadarıyla vereliniortaksadece de bağlacımamı bozuldun güneşsiz.Konuşur gibi yazıyoruz ya canım o yüzden özen göstermiyoruz kusura bakma nolur mu?yerimsenibenBurda eşini yerden yere vurup nasıl gidiyosun yanına, nasıl bakıyorsun yüzüne.:teselli:Sen de dahi anlamındaki de'yi ayrı yazmayı başar da ben de seni tebrik edeyim imla özürlüsü.
bu nası bi cewaptır böle???
keşke sizde sadece sizin tabirinizle "imla özürlüsü" olsaydınız, ama maelsef sizde iyiniyet, hoşgörü ,sewgi ,saygı "özürlülüklerinin" hepsi biraraya toplanmış..
konunuza önem werip bukadar insan size bişeler anlatmaya çalışıo sizin tawrınıza bakın yaa, kendinize gelin biraz...
ağzımı bozacaksın akşam akşam ruh sağlığın yerinde mi senin.kardeşim benden alıntı yapıp durma.hem alıntıyı doğru dürüst yapmıyorsun hem kafana göre yapıyorsun hem bana hesap soruyorsun.çattık be.
Ağzını bozanlar ve bozma kapasitesi olanlarla zaten muhatap olmam hanımefendi
Benim çıtam yüksektir
Buda son yorumumdu
Size iyi akşamlar.
çıtanızı yükseltmenize sevindim aşağılara eğilmekten belim ağrıdı.en azından seviyenizi bana yükseltmişiniz kötükedihüso teşekkür ederim :))
ya ben inanın sizinle muhattap olamayacağım sizin ciddi okuma anlama probleminiz var.lütfen daha bana cevap vermeyin.ben sizinle karşılıklı diyaloğa giremeyeceğim çünkü alakasızsınız.konu da ben değlim.bilmem acaba siz bunu anlayabilecek misiniz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?