Eşimden gittikçe soğuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi gunessizkedi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Diyorsun....şakkıdı

Evlende o zaman görüceksin canim anyayi Konya'yi:roflol:

$aka bir yana erkekler böyle seyden cekinmezler.Hee tabiiki sevgiliyken,nisanliyken böyle seyler olmaz.Ama evlendikten sonra erkekler 100% rahat olmak isterler dört duvarlarinda.

Bence de, bu biraz da kişilerin karakterleriyle alakalı bir şey.. Ben de, erkek arkadaşım da baştan beri birbirimizin yanında rahat olmak, dilediğimiz gibi davranmak istedik.. O yüzden ben de saygısızlık boyutuna girmeden sevgilimin yanında dilediğimce davranabiliyorum, keza o da öyle.. Bence bunda tiksinecek bir durum yok..

biz kocamızın yanında ağda yapmıyosak oda bi zahmet dikkat etsin kendine bence. öküz gibi sevsemde aşık olsamda ter kokan sevgilimden tiksinirim yani. onu mu seviyorum ter kokusunu mu? onla mı evlendim ter kokusuyla mı?

biz azcık döt göbek salsak laf ederler kendileri yan gel yat ohhh. cinsel manada soğuma olması kaçınılmaz. kocam dişlerini düzgün fırçalamıyosa kokmuş ağzını şapur şupur öpcek diilim valla dikkat etsin kendine...

kıl tüy konusuna bişi diyemiyorum dökülmesine çare yok evet ama çarşafı çırpabilir örneğin...

Diyorsun....şakkıdı

$aka bir yana erkekler böyle seyden cekinmezler.Hee tabiiki sevgiliyken,nisanliyken böyle seyler olmaz.Ama evlendikten sonra erkekler 100% rahat olmak isterler dört duvarlarinda.

Kiz yok artik.....rahat olacak diye karsimda zart zurt gaz cikartmasinada gerek yok ama...:sinifsinif:

Tabikide herkesin bu konuda kendine göre bir tahamül sinir vardir ama bana göre ha baska bir insanin yaninda gaz cikartin ha büyük tuvaletini yaptin...ayni olaya geliyor!

Hasta olabilir, istemeyerek kacirabilir bunlar normal seyler...ama bunu kasten ve bilerek esinin yaninda yapmak ne bileyim kiz ben hoslanmazdim:umursamaz:....Tuvalet ne güne duruyor canim....:hulya:

Evlilik karsindaki insani her durumda her konumda bilmek görmek duymak degildir bana göre.....uzun seneler evli olan ciftlerin arasinda bile az bucuk bir özel kalmali,,,

Gaz cikarmayi rahatlik olarak göremedim hic bir zaman; acikcasi görmekte istemiyorum...
Nasil misafir varken, ya da is toplantisinda, derste ya da bir cafede gaz cikarmiyorsak, esimizin yaninda da bunu yapmamiz bence hic normal degil...!
Bana göre bu rahatlik degil, düpe düz saygisizlik!
Rahatlik olsaydi bunun adi, o zaman saydigim yerlerde de normal gelirdi insana...
Ama her evlilikte bu böyle görülecek diye birsey yok tabii; alan razi veren raziysa bize laf düsmezdelikafadulden

Diyorsun....şakkıdı

Haa tabi bi evliliği sen yaşadınya..şakkıdı
Ben o yolu devirdim cnm.. evlilikte yaşadım..
Ama hiç bi zaman zart zurt.. olayı olmadı... rahatsızlık olur ok ama
Bilerekte adamdan saymazmış gibi yapılmaz o faaliyet:1closedeyes:

kizlar cok büyük konusuyorsunuz....her insan farkli..biri rahattir esinin yaninda bazilarida rahat deyildir yapmaz..bu tür sebeplerden esden sogulmaz yada yuva yikilmaz...bi kac kere dersin canim yapma rahatsiz oluyorum bu davranisindan..o o sekilde rahat ediyorsa kocalarimizi bosayacak deyiliz..biri gaz kacirmiyorsa esinin karsisinda saygili davranmaya calisiyorsa onunda baska kötü huyu olabilir ama karisi bu kötü huyundan hic haberi bile yoktur....5 parmagin biri ayni deyil...ben her seye ragmen esimi seviyorum ve sogma falanda olmadi ..tiksinmek baska..ona bakilirsa cocugumuzun altini degistirirken ve kusdugu zamanda tiksiniyoruz..ama o yüzden cocugumu sokaya atamam yada sogmam...buda öyle birsey...her insan farkli..bi gazdan rahatsiz oluyorsa bi insan Allah korusun yatalak olabilir insan her sey olabilir...kimin ne olcagi belli deyil..

Son düzenleme:
arkadsimiz bir konu acmis..konu tartismaya kadar gitti..yazik..ne gereyi var kalp kirmaya kirici olmaya insanlari anlamiyorum ....zaten cok büyük hayalkirikligiynan geldim yeni türkiyeden sözde 4 haftaligina gittik can havliylen apar topar 2 hafta icinde geldik..insanlarar deyersizlesiyor ..kültürümüzü yok oluyo..kalp kirilirmi kirilmazmi kimsenin umrunda deyil artik.......nerde kaldi önceki saygi..siz saygidan bahsediyorsunuz ama yazdigimiz kelimeleri bi gözden gecirmemiz gerkmiyormu...bunu hepimiz icin söylüyorum..esler nicin evlenir iyi kötü günler ,birbirine destek icin deyilmiydi...böyle tüymüs ,gazmis,sacmis..böyle seylerden tiksinenipte esinden sogan hatta ayrilan neden evlenir anlamam...

Son düzenleme:
konuyu acan arkadasimizada konusuna cevap olarak yorunmlarina cok kirici sözler söylenmis..olabilir tiksinmis..ama sogmasi dogru deyil..bi cözüm bulmasi lazim ..nebileyim..burda fazla titizlik hastaligi olan insanlara mesela terapi uyguluyorlar......tv de görmüstüm....

Son düzenleme:
Haa tabi bi evliliği sen yaşadınya..şakkıdı
Ben o yolu devirdim cnm.. evlilikte yaşadım..
Ama hiç bi zaman zart zurt.. olayı olmadı... rahatsızlık olur ok ama
Bilerekte adamdan saymazmış gibi yapılmaz o faaliyet:1closedeyes:

eskiside zart zurt yapmazdi karsimda ama haberim olmadan yemedigi halt kalmamis...bi kocada en cok aranan dürüst olmasi namusuna serefine düskün olmasi..en önemlisi bu...

kıldan tüyden bağırsak hareketlerinemi geçtik kızlar, bakalım sırada ne varkaydirigubbakcemile3

eskiside zart zurt yapmazdi karsimda ama haberim olmadan yemedigi halt kalmamis...bi kocada en cok aranan dürüst olmasi namusuna serefine düskün olmasi..en önemlisi bu...

haklısın katılıyorum kesinlikle, ekstradan saygılı ve nazik olması gerekir ben bunu bekliyorum karşımdaki insandan.
herkes bunu istemeyebilir kişiye göre değişir. fakat bu tercih sebebidir, nazik değil diyede boşanmazki canım adam=))))

benim kocamda da göğüs kılı var ama dökülür ara sıra ,ee göbeğide var ,ben yastık

yaparım göbeğini üzerine yatarım ,kılı tüyü midemi bulandırmaz ,yeri gelir batık tırnağını keserim ,idman

sonrası terli çamaşırlarını ellerim ,banyoda sırtını keselerim ,yani olumlu olumsuz her haline şahit

olurum ..adı üzerinde eş ,sizin bir diğer eşiniz ,sizin yaptıklarınızı yapıyor o da ,sizin saçınız onun tüyü

dökülüyor,sizin selülit onun göbeği var ,sizde uyurken horlamadığınızı nerden biliyorsunuz ,ağzınızın

suyu akmıyormu ,wc ye gidip ihtiyaç gidermiyormusunuz ,eee o zaman ,bu adamın günahı ne ..aynıları

sizde de var ..bence tek eksik olan SEVGİ ..

benim kocamda da göğüs kılı var ama dökülür ara sıra ,ee göbeğide var ,ben yastık

yaparım göbeğini üzerine yatarım ,kılı tüyü midemi bulandırmaz ,yeri gelir batık tırnağını keserim ,idman

sonrası terli çamaşırlarını ellerim ,banyoda sırtını keselerim ,yani olumlu olumsuz her haline şahit

olurum ..adı üzerinde eş ,sizin bir diğer eşiniz ,sizin yaptıklarınızı yapıyor o da ,sizin saçınız onun tüyü

dökülüyor,sizin selülit onun göbeği var ,sizde uyurken horlamadığınızı nerden biliyorsunuz ,ağzınızın

suyu akmıyormu ,wc ye gidip ihtiyaç gidermiyormusunuz ,eee o zaman ,bu adamın günahı ne ..aynıları

sizde de var ..bence tek eksik olan SEVGİ ..

ayni fikirdeyim..vereliniortakvereliniortak

sizin yaşadığınız sevgi eksikliği
benim eşiminde tüğleri dökülüyo hemde tahmin bile edemeyeceğiniz kadar ben elle toplayamıyorum yatağa dökülenleri elektrik süpürgesiyle alıyorum hiç kullanmadığım bi ucu vardı süpürgenin onu takıp yatağı süpürüyorum ama ben eşimden hiç tiksinmiyorum çünkü onu çok seviyorum :)

biz kocamızın yanında ağda yapmıyosak oda bi zahmet dikkat etsin kendine bence. öküz gibi sevsemde aşık olsamda ter kokan sevgilimden tiksinirim yani. onu mu seviyorum ter kokusunu mu? onla mı evlendim ter kokusuyla mı?

biz azcık döt göbek salsak laf ederler kendileri yan gel yat ohhh. cinsel manada soğuma olması kaçınılmaz. kocam dişlerini düzgün fırçalamıyosa kokmuş ağzını şapur şupur öpcek diilim valla dikkat etsin kendine...

kıl tüy konusuna bişi diyemiyorum dökülmesine çare yok evet ama çarşafı çırpabilir örneğin...

Ben kocamın yanında epilasyon yapıyorum bazan.Ya da öyle denk gelebiliyor.:sm_confused:Hele hamilelik döneminde arada gaz da kaçırmaya başlamıştım..Yanmışım ben,boşar mı acaba beni..:tomato:

bencede artık duygusal olarak soğumuşsunuz bence bir hftlığına filan ayrı bir yere gidin ve gözden geçirin döndüğünüzde de aynı durum devam ediyorsa o zaman bir karar vermeniz lazım, birde şu var siz bu temizlik olayını başkalarınada yapıyormusunuz belki de temizlik hstlığınız var o zaman da bir psikologa görünmeniz gerekir bence umarım yaşamınızda herşey yoluna girer ve mutlu olursunuz...

canım bu bahsettiğin sorunların hepsinin çözümü vardır kanımca,
ama bu sorunlar düzelince eşine olan aşkın artacakmı, onu yine eskisi gibi arzulayacakmısın? önemli olan bu. çünkü daha çok yeni evliymişsin, bu kadar zamanda insanların gözü ne tüy görür ne kıl, horlaması da ninni gibi gelir. ama tabi kişiye göre de değişir.
sen bence bir sorgula kendini. eşimin tüyleri dökülmeseydi, göbeği olmasaydı, horlamasaydı ona olan aşkım bitmezmiydi, ya da senin tabirinle soğumazmıydım diye.

yani burada arkadaşlar kendilerinden örnekler vermişler, benim kocamda da var ama ben seviyorum diye sizin başka bir sorununuzmu var acaba demek istemişler.
yani onlar rahatsız olmuyor diye sizin olmamanız gerekmez tabi ama evliliklerde bu tür şeyler oluyor malesef. ilerde siz de hamile kalacaksınız. doğum yapacaksınız ve lohusalık dönemi var. hormonlar acayip değişiyor o dönemde, tabi fiziki yapınız da. saçlarınız da dökülecek, göbeğiniz de çıkacak belki erimesi uzun sürecek, belki o dönemde nefes alıp verme zorluğu nedeniyle siz de horlayacaksınız. eşinizin de bu nedenle sizden soğumasını düşünebiliyormuzunuz.

çözüm istiyorsun nasihat değil biliyorum, çözümü eşinde bitiyor aslında.
sen ona rahatsızlıklarını onu kırmadan ama net bir dille anlat. horlama bildiğim kadarıyla tıbbi yolla çözülüyor, kıl dökülmesinin de bir ilacı vardır. dermatologlar halleder gibi geliyor. göbek ve gıdı için de zayıflaması şart tabi spor artı diyetle bu da halledilir.
ayrıca bazı arkadaşların önerdiği gibi bir evlilik terapistine gidersiniz. baktınız sorunlar yine düzelmiyor o zaman çocuğunuz da yokken yollarınızı ayırırsınız. ama eşiniz sizi seviyorsa bu dsorunların düzelmesi için çaba gösterir eminim.

Back