- Konu Sahibi gunessizkedi
Bilmiyorum sevgili çilekizmir, kılı tüyü görmemek sevginin sonucu olabilir dediğin gibi, ama sebebi de olamaz mı ? Böyle şeyler de sevgiyi besleyen ya da sevgiyi azaltan şeyler değil midir ? Mesela eşiniz sizi sevdiği için bakımsız olsanız da önemsemez mi, yoksa sürekli bakımsız görse sevgisi azalmaz mı, bakımlı görse sevgisi artmaz mı ? :bbo:
canım bakım bizim kendi elimizde olan birşey.. ya adam ne yapsın kılları dökülüyorsa. kendi isteyerek mi döküyorki.. bahsettiğinizle bu çok farklı. insanın doğasından kaynaklanan bir olgu. yani istesede dökülmemesi için elinden birşey gelmez. benim eşiminde çok tüyü dökülür, yerlerde.. çamaşırlarında.. yastıkta.. yatakta v.s. ama hiç bugüne kadar bunu sorun etmemiştim çünkü sevgi var içimde ona karşı. çok problemlerimiz var, kritik bir dönemdeyiz ama hiçbirzaman tüy dökülmesi gibi saçma bir konu sevgimi zedeleyecek bir kavram olmadı.. olamazda.. buna tepki vermeniz demek eşinizin yaradılışından kaynaklanan şeylere tepki demektir. bence hem günah, hemde mantıksızca..:1no2: