EŞİMDEN GELEN UYGUNSUZ TEKLİF.

Sakınnn. Hukuken affetmiş sayılırsınız

Mahkemeye sunun bu kanıtları kolayca boşanırsınız. İstediği kadar seviyorum desin. Hakim sever onu.

benim eski eşim de boşanma sürecinde senin çok erkeğe ihtiyacın olucak demişti ne ağlamıştım o gün. Biran önce kurtulursunuz umarım.
Ay ilahi neden ağladınız ki, ben olsam “tabii ihtiyacım olacak seninle beraberken erkek nedir unutmuştum” derdim. Kendilerini prenses sanıp erkekten saymaları peki

Son bir defa bir şeyler yaşayalım demesinin çirkinliğine girmiyorum zaten de, böyle son kez görüşelim diyip kadınları tuzağa çekenler de çok oluyor.

Allah tez zamanda kurtulmanızı nasip etsin

Avukat sizdeki delilleri görürse iştahı kabarır ve vekalet ücretini asgariden alsa da tazminatınıza ortak olmak isteyecektir. Kabul edin

Maddi manevi tazminatta alırsın. Mesajların ekran görüntüsünü de al mutlaka silinmesin . Koru o mesajları. Avukat tut , altında dön bırakma tazminatını ödemek için kendisi eskortluk yapar artık. Sen sakın kötü söz söyleme, cevap verme .

Aynen mesajları eşin telefon nosu görünecek şekilde de ss alsın.

Tehdit ettiği için al uzaklaştırma git avukata, hiç kafanı yorduğuna değmez. O sürünsün. Az çok korkup gitmeyeceğini biliyor, bilerek seni darlıyordur

Sakin bir araya gelmeyin. Size zarar da verebilir. Umarim bir an evvel kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…