EŞİMDEN GELEN UYGUNSUZ TEKLİF.

Bana gelmiş diyor ki son bi defa görüşelim birşeyler yaşayalım bitsin diyor. Görmeye tahammülüm bile yok öyle veririm dilekçene cevap diyor. Bende kabul etmediğim için uzarsa uzasın umrumda değil diyor. Öyle de çirkin haysiyetsiz birisi işte
Sakınnn. Hukuken affetmiş sayılırsınız

Bu insan bana daha önce mesajlarda es.cortluk yap çok iyi para kazanırsın tarzı şeyler yazdı hemde 2 defa yazdı bu tarz bi teklif gibi birşey yaptı.
Ve sürekli aileme ağza alınmayacak küfürler etti. Tehditler etti. Mesajlarda hayatında birisini olduğunu söyledi hatta kadın resmî bile attı bana. Kendi ağzıyla söyledi tüm bunları Mesajların hepsi duruyor.
Mahkemeye sunun bu kanıtları kolayca boşanırsınız. İstediği kadar seviyorum desin. Hakim sever onu.

benim eski eşim de boşanma sürecinde senin çok erkeğe ihtiyacın olucak demişti ne ağlamıştım o gün. Biran önce kurtulursunuz umarım.
Ay ilahi neden ağladınız ki, ben olsam “tabii ihtiyacım olacak seninle beraberken erkek nedir unutmuştum” derdim. Kendilerini prenses sanıp erkekten saymaları peki :KK70:

Bana gelmiş diyor ki son bi defa görüşelim birşeyler yaşayalım bitsin diyor. Görmeye tahammülüm bile yok öyle veririm dilekçene cevap diyor. Bende kabul etmediğim için uzarsa uzasın umrumda değil diyor. Öyle de çirkin haysiyetsiz birisi işte
Son bir defa bir şeyler yaşayalım demesinin çirkinliğine girmiyorum zaten de, böyle son kez görüşelim diyip kadınları tuzağa çekenler de çok oluyor.

Allah tez zamanda kurtulmanızı nasip etsin

Evet hepsini sakladım. O kadar korktu ki ben değilim diyor onları sana yazan. Yalanlar dolanlar. Yarın gidip bi avukatla yüzyüze görüşeceğim eğer fiyatında anlaşırsak umarım herşey o kadar basit olur ki daha fazla yorulmam
Avukat sizdeki delilleri görürse iştahı kabarır ve vekalet ücretini asgariden alsa da tazminatınıza ortak olmak isteyecektir. Kabul edin

Herkese merhaba.
Daha öncesinde bi boşanma dilekçesi vermiştim. Konu burada duruyor. Şahıs önce boşanmayı kabul etti. Ama şimdi ise seni uğraştıracağım. Karımı seviyorum diyip boşanmıcam uzasın gitsin diyor.

Bu insan bana daha önce mesajlarda es.cortluk yap çok iyi para kazanırsın tarzı şeyler yazdı hemde 2 defa yazdı bu tarz bi teklif gibi birşey yaptı.
Ve sürekli aileme ağza alınmayacak küfürler etti. Tehditler etti. Mesajlarda hayatında birisini olduğunu söyledi hatta kadın resmî bile attı bana. Kendi ağzıyla söyledi tüm bunları Mesajların hepsi duruyor.
Avukat tutamam diyordum ama şimdi mecbur avukat tutmam gerekiyor sanırım. Hakim e bunları sunmuş olsam süreç daha hızlı ilerler mi hanımlar ?
Belki aranızda böyle bi durum yaşayan veyahut duyan eden vardır. Kafayı yicem artık uykularım kaçtı psikolojim bozuldu gerçekten help
Maddi manevi tazminatta alırsın. Mesajların ekran görüntüsünü de al mutlaka silinmesin . Koru o mesajları. Avukat tut , altında dön bırakma tazminatını ödemek için kendisi eskortluk yapar artık. Sen sakın kötü söz söyleme, cevap verme .

Maddi manevi tazminatta alırsın. Mesajların ekran görüntüsünü de al mutlaka silinmesin . Koru o mesajları. Avukat tut , altında dön bırakma tazminatını ödemek için kendisi eskortluk yapar artık. Sen sakın kötü söz söyleme, cevap verme .
Aynen mesajları eşin telefon nosu görünecek şekilde de ss alsın.

Herkese merhaba.
Daha öncesinde bi boşanma dilekçesi vermiştim. Konu burada duruyor. Şahıs önce boşanmayı kabul etti. Ama şimdi ise seni uğraştıracağım. Karımı seviyorum diyip boşanmıcam uzasın gitsin diyor.

Avukat tutamam diyordum ama şimdi mecbur avukat tutmam gerekiyor sanırım. Hakim e bunları sunmuş olsam süreç daha hızlı ilerler mi hanımlar ?
Belki aranızda böyle bi durum yaşayan veyahut duyan eden vardır. Kafayı yicem artık uykularım kaçtı psikolojim bozuldu gerçekten help
Tehdit ettiği için al uzaklaştırma git avukata, hiç kafanı yorduğuna değmez. O sürünsün. Az çok korkup gitmeyeceğini biliyor, bilerek seni darlıyordur

Sakin bir araya gelmeyin. Size zarar da verebilir. Umarim bir an evvel kurtulursunuz

X