Eşimden çok soğudum ne yapmalıyım

Ben olsaydim evliligimi siler atardim. Universite hayatima devam eder, bir genc kiz universite ogrencisi nasil olursa oyle olurdum.
Cocugunuzda yokmus kapiyi carptiginiz gibi cikip gidebilirsiniz.
Adam sizin ailenizin iki kurus parasini dahi yemis onlarin emegine rizkina aciyin kendinize acimiyorsaniz.

Gerçekten çok istiyorum yeni bir sayfa açmayı o hayatıma hiç girmemiş olsaydı bu kadar küçük bir yaşta evlilik gibi büyük bir sorumluluğun altına girmiş olmasaydım şu an o kadar güzel bir hayatım olacaktı ki üniversite gerçekten çok sevdiğim bir bölüm okuyorum geleceğim için güzel umutlarım var ve ailem o kadar iyiler ki bana karşı eşim dışında hayatımda her şey çok güzel Allahıma şükürler olsun. Umarım hayatımdaki bu yükten Allahım kurtarır beni elimden gelen her şeyi yapacağım ayrılmak için
Benim üniden mezun olduğum yastasın
Bak ailen de destekmiş

Konu eski ama ben yinede yazmak istedim.
konu sahibi inşallah boşandın? Çünkü senintarif ettiğin eşin tıpkı benim eşim sankı, ve bu adamla benim gibi bir ömür geçirme. Ben yaptım o hatayı 20 yıl oldu 3 çocuğum var. Keşke zamanında bildiğim halde salak gib hata yapmasaydım ve çekip gitseydim. Şimdi gidemiyorum ve ondan nefret ediyorum. Çocuklarımın hayatını alt üst edemiyorum ve bu sebepten onu çekmek zorundayım. Sadece bir gün hayatımda olmayacak belki diye dua ediyorum. O kadar yani. Ve genç kızlara yeni evliler size söylüyorum böyle insanlar sizi mutlu etmez. Sevmeyin böylelerini. Yol yakınken vazgeçin.

Size diyebileceğim bir şey yok ama burayı genç kızlar da okuyor. Onlara diyeceğim var. O yaşlarda yapılan hatalar malesef tüm hayatı etkiliyor. 20 li yaşlar o kadar güzel ki. Kendini geliştirmek için, okumak için, öğrenciliği dibine kadar yaşamak için, ülkeyi dünyayı tanımak için. Evlenip bir eve kapanmak, bir adamla hayat geçirmek bir kızın ilgisini bile çekmemeli, hayret ediyorum hep de edicem. yapmayın, sevdiğiniz dünyanın en mükemmel insanı bile olsa ki hiç bir zaman değildir, yapmayın. 18 yaşında sevdiğiniz insanı 30 yaşında sevmeniz gerçekten imkansız. İhtiyaçlar, beğeniler, zevkler oluşmadan seçilen insanlar hep pişmanlıktır, yapmayın kızlar vallahi çok üzülüyorum. Analara babalara yazık. Elin oğluna bir yaştan sonra hizmet etmek için gelmediler dünyaya. Kendi kendinize yaşamayı öğrenmeden, hayatın tadını almadan hapsetmeyin kendinizi...

Size diyebileceğim bir şey yok ama burayı genç kızlar da okuyor. Onlara diyeceğim var. O yaşlarda yapılan hatalar malesef tüm hayatı etkiliyor. 20 li yaşlar o kadar güzel ki. Kendini geliştirmek için, okumak için, öğrenciliği dibine kadar yaşamak için, ülkeyi dünyayı tanımak için. Evlenip bir eve kapanmak, bir adamla hayat geçirmek bir kızın ilgisini bile çekmemeli, hayret ediyorum hep de edicem. yapmayın, sevdiğiniz dünyanın en mükemmel insanı bile olsa ki hiç bir zaman değildir, yapmayın. 18 yaşında sevdiğiniz insanı 30 yaşında sevmeniz gerçekten imkansız. İhtiyaçlar, beğeniler, zevkler oluşmadan seçilen insanlar hep pişmanlıktır, yapmayın kızlar vallahi çok üzülüyorum. Analara babalara yazık. Elin oğluna bir yaştan sonra hizmet etmek için gelmediler dünyaya. Kendi kendinize yaşamayı öğrenmeden, hayatın tadını almadan hapsetmeyin kendinizi...

evet çok doğru. Hele bu zamanda her imkanlar varken değerlendirin. Elin adamını çek o senin değerini bilmez

Back
X