Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
maasa el koymak nedır ya. evlılık demek paylasım demek. ortak hesap acarsınız maaslarınız oraya toplanır ıkı tarafın ıhtıyacı halınde de ordan cekılır alısverıs vs yapılır. bukadar basıt bence. acılen ıs bul ve calıs
bence otur konuş. sana kredi kartını versin. ben de senin gibiydim. üstelik çalışıyorumda.
sonracıma eşim hafta 3-4 kez köye gidiyor. işleri oluyor orda.. neyse bir abisi evlendi ailesiyle yaşıyor. eltim hiç çekinmeden eşimi arayıp oğlanın maması bitti alır mısın gelirken diyor! dedim ki eltin utanmıyor kaynını arayıp her ihtiyacı diyor sen eşinden isteyemiyorsun. artık gayet rahatım. maaşım var ama bilerek istemeye başladım. bence ona da tuhaf geliyorumdur şu an . bu da sana örnek olsun
Bazen erkekler bunu düşünmüyor veya düşünmeyi reddediyor. Yada unutuyor. Çekinecek bir durum yok valla ben çalıştığım zamanlarda eşime çok destek oldum.
Şimdi de o destek oluyor. Zaten sorumluluk yüklemek kadına düşüyor. Sorumluluk yüklemezsen o adamdan birşey olmaz.
Rahatlığına düşkün biri çıkar ortaya. Kendi keyfine bakar seni de düşünmez. İstemeye çekinme.