How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Eşimden çekiniyorum

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
38
Arkadaslar merhaba,3 yillik evliyim bi oğlum var, geçen yıl işten ayrıldım özel bi firmada calisiyordum.eşim devlette çalışıyor eşimle flört ederek evlendik sorun şu,ben para konularında çok çekingenim eşimle rahata değilim bu konuda birşey istemeyi sevmiyirum ondan herhangi gi birşey, utanıyorum oda bana bu rahatlığı vermedi hissettiremedi.çalıştığım zaman ortak bütçe oluyordu maaşlarımiz.param olmadığında iste yemezdim .çocuk oldu hala aynı bi mesafe var bu konuda ormegin;kontör bile al demeye çekiniyorum oda hiç kredi kartını falan vermez bana alışveriş için falan ben kimseden birşey istwywmiyirun ama rahat olmak istiyorum bazı konularda çocuğun ihtiyaçlarını solwywbiliyirum ne biliyim bi markete gitse şampuan al bile demeye çekiniyorum bu durumu nası aşı cam

Arkadaslar merhaba,3 yillik evliyim bi oğlum var, geçen yıl işten ayrıldım özel bi firmada calisiyordum.eşim devlette çalışıyor eşimle flört ederek evlendik sorun şu,ben para konularında çok çekingenim eşimle rahata değilim bu konuda birşey istemeyi sevmiyirum ondan herhangi gi birşey, utanıyorum oda bana bu rahatlığı vermedi hissettiremedi.çalıştığım zaman ortak bütçe oluyordu maaşlarımiz.param olmadığında iste yemezdim .çocuk oldu hala aynı bi mesafe var bu konuda ormegin;kontör bile al demeye çekiniyorum oda hiç kredi kartını falan vermez bana alışveriş için falan ben kimseden birşey istwywmiyirun ama rahat olmak istiyorum bazı konularda çocuğun ihtiyaçlarını solwywbiliyirum ne biliyim bi markete gitse şampuan al bile demeye çekiniyorum bu durumu nası aşı cam
Merhaba, bunu eşinizin anlayıp size kredi kartı ya da haftalık bir miktar para siz istemeden ayırmalıydı. Demek ki bunu akıl edebilecek yapıda değil, bazı erkekler öyle illa sürmek gerekir, söyle açıkca ekstra bi kredi kartı çıkaralım acil ihtiyaçlarım oluyor benim de bebeğin de de. Çekinilecek bir durum yok ortada.

Merhaba, bunu eşinizin anlayıp size kredi kartı ya da haftalık bir miktar para siz istemeden ayırmalıydı. Demek ki bunu akıl edebilecek yapıda değil, bazı erkekler öyle illa sürmek gerekir, söyle açıkca ekstra bi kredi kartı çıkaralım acil ihtiyaçlarım oluyor benim de bebeğin de de. Çekinilecek bir durum yok ortada.
Eşim çok bencil bir insan paylaşmayı hiç bilmiyor düşüncesiz yetiştirilmesi tarzı

Eşinize işe girmek istediginizi söyleyin.
Muhtemelen sebebini merak edecektir.Sizde ona ihtiyaclarimi karşılayamıyorum.Para kazanmam lazım deyiverin.
Anlar her halde o kadar kalas değildir.

Kocan o senin hayatı paylaşmaya söz verdiğin hayatını birleştirdiğin kişi çocuğunun babası farkındamısın ? Yani sen ondan para isteyince vermek zorunda, sana çocuğuna bakmakla yükümlü evin erkeği reisi... Nasıl çekiniyorsun ? Hadi yeni evli olsan neyse ama 3 yıl olmuş çocukda var oyüzden sağlıklı bir düşünce şekli değil.

Haklısınız ama o bana böle hissettiriyordu.Yanımda birşey istesem 40 defa açıklama yaptırıyor ne için soylemi böylemi sıkılıyorum ona açıklama yapmaktan herşeyi sorguluyor cebimde 10 tl bile olmadığında iste yemiyordum bebekten önce sorun benimswywmiuor benin bir türlü o rahatlı vermiyor bana ama kendi ailesine karşı gayet cömert çalışırken rahattım suanada birşey beğensem yok imkanı yok istwywmiyirum.ihtiyaçlarının farkında değil görmezden geliuor

Eşinize işe girmek istediginizi söyleyin.
Muhtemelen sebebini merak edecektir.Sizde ona ihtiyaclarimi karşılayamıyorum.Para kazanmam lazım deyiverin.
Anlar her halde o kadar kalas değildir.
Evet geçenlerde söyledim çalışmak istiyorum diye şuanda doğuda bi ilcedeyiz onun işi nedeniyle işten ayrıldım. Buradan 1 yıl sonra gidicez başka bir şehre o zman çalışmak istediğimi soykedim buna zaten itirazı olmaz maaşıma el koyacağı ivin

Evet geçenlerde söyledim çalışmak istiyorum diye şuanda doğuda bi ilcedeyiz onun işi nedeniyle işten ayrıldım. Buradan 1 yıl sonra gidicez başka bir şehre o zman çalışmak istediğimi soykedim buna zaten itirazı olmaz maaşıma el koyacağı ivin
Kendisinin maaşı nekadar peki ?

Evlilik hayatı paylaşmaktır senin benim yoktur bir bütün olmaktır, para ,isteyemiyorsan eline ihtiyaç listesi hazırla bunları marketten al de.. Böyle olmaz kendini huzursuz ediyorsun güzel bacım almak zorunda... Eğer almıyorsa o evde olmanın anlamı ne ?

Evlilik hayatı paylaşmaktır senin benim yoktur bir bütün olmaktır, para ,isteyemiyorsan eline ihtiyaç listesi hazırla bunları marketten al de.. Böyle olmaz kendini huzursuz ediyorsun güzel bacım almak zorunda... Eğer almıyorsa o evde olmanın anlamı ne ?
Benim huyumu biliyor buda zaten onun işine geliyor bencil xunku

Yani tesbihte hata olmaz derler siz eşiek olursanız semer vuran çok olur. İş sizde bitiyor kısaca. Çalışınca da maaşına el koyuyormuş o zaman nasıl istiyorduysan şimdi de isteyeceksin.

Maaşınıza neden el koyuyor? Eşler arasındaki tabiki para alıp verme olur ama siz hepsini onun eline sayarsınız daha çok konu açarsınız. Onun için değil kendiniz için çalışacaksınız..

Konuşun "çocuklu insanım ihtiyaçlarım oluyor eve para bırak" diye.

Haklısınız ama o bana böle hissettiriyordu.Yanımda birşey istesem 40 defa açıklama yaptırıyor ne için soylemi böylemi sıkılıyorum ona açıklama yapmaktan herşeyi sorguluyor cebimde 10 tl bile olmadığında iste yemiyordum bebekten önce sorun benimswywmiuor benin bir türlü o rahatlı vermiyor bana ama kendi ailesine karşı gayet cömert çalışırken rahattım suanada birşey beğensem yok imkanı yok istwywmiyirum.ihtiyaçlarının farkında değil görmezden geliuor
Bu anlattığın gibiyse durum o senin eşin olmamış ki hiç. Ben senin yerinde olsam daha fazla ara verip de soğumadan acil ise girer bu arada biraz da para biriktirdim çünkü bu şekilde bir ömür asla geçmez.

sen çok saf kocan çok şeytan , seni çözmüş o yüzden arsızlıga vuruyor hee burarada da parası cebinde kalıyor ,

Sen baştan ipleri kaptirmissin. .ne demek maaşına el koymak ? Hem beş kuruş vermeyecek hem aldığına göz dikecek .. kusura bakma ,esin fazla aç gözlü .. ortada bir bebek varken daha düşünceli olması gerekirdi .. bebek demek ekstra ihtiyaç demek ..seninkileri saymıyorum bile ..

Esiniz ile konuşmalısiniz .Evin ihtiyaçlarını özellikle sizinkileri karşılamak zorunda.Bu sizin de gücünüze gitmesin .Siz evin işini yapıp,yemek yapan ve çocuk bakan bir ev çalışanının ne kadar maaş aldığını biliyor musunuz? Benim aynı konuda sıkıntım eşimin kredi kartını bana vermesi ama nakit para vermemesiydi. Bir vesileyle forumda da dile getirmistim.Cok şükür bu sorunu da çözdüm.Ben İse basladiginizda maaşınızı yine eşinize vermenizi tavsiye etmem

Back