Arkadaşlar 1 buçuk yıl oldu evleneli. Evlendiğimiz günden beri maalesef dayağa maruz kalıyorum tartışmalarımızda. O tartışırken hep bağırır,çağırır normal tartışamaz ve sonunda dövmeye başlar. İlk aylar ailemi arayıp söylüyordum anlaşamadığımızı(dayağı değil tabi ki),onlar da ilk zamanlar olur sonra geçer bugünler diyordu bana da eşime de. Baktım aileme anlatmakla da olmuyor,sustum artık,etrafa karşı mutlu bir çift gibi görünmek vazifemmiş gibi bir de o görevi üstlendim. Günler geçiyor ve her tartışmamızda dayaklar artmaya başladı. Sonra bir gün komşularımız polis çağırmışlar,eşimi evden çıkardılar,şikayetçi olmadım yeter ki götürün dedim. Bir hafta ayrı kaldık sonra barıştık yine. Ve polislerden sonra birazcık değişmeye çalıştı(3-4 ay) ,ama iki gün önce yine sokak ortasında dayak yedim. Öyle yolda yürürken bir konuda tartışıyorken,bir anda boğazıma sarıldı. Birileri geldi ve beni aldılar onun elinden. Siteye geldim,güvenliğe içeri almayın dedim,tamam dediler,sonra da aileniz yok mu siz bu insanı geçen yıldan beri böyle çekiyorsunuz dediler. Allah'ım birileri farkımdaydı bu bile bana cesaret verdi. Çünkü ben bu insandan çevre ne der ,hele aileme nasıl anlatırım yediğim dayakları,boşanmayı. Annem çok üzülür diye düşündüm hep boşanma fikrime,hala da öyle düşünüyorum Ailem küçük bir yerde yaşıyor ve mahalle baskısı fazlaca.
Ne yapmalıyım lütfen yardım edin
Ne yapmalıyım lütfen yardım edin