Eşimden boşanmaya karar verdim aileme nasıl anlatacağım

ne yapmalı

• devam etmek

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14

merry3535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
106
124
Arkadaşlar 1 buçuk yıl oldu evleneli. Evlendiğimiz günden beri maalesef dayağa maruz kalıyorum tartışmalarımızda. O tartışırken hep bağırır,çağırır normal tartışamaz ve sonunda dövmeye başlar. İlk aylar ailemi arayıp söylüyordum anlaşamadığımızı(dayağı değil tabi ki),onlar da ilk zamanlar olur sonra geçer bugünler diyordu bana da eşime de. Baktım aileme anlatmakla da olmuyor,sustum artık,etrafa karşı mutlu bir çift gibi görünmek vazifemmiş gibi bir de o görevi üstlendim. Günler geçiyor ve her tartışmamızda dayaklar artmaya başladı. Sonra bir gün komşularımız polis çağırmışlar,eşimi evden çıkardılar,şikayetçi olmadım yeter ki götürün dedim. Bir hafta ayrı kaldık sonra barıştık yine. Ve polislerden sonra birazcık değişmeye çalıştı(3-4 ay) ,ama iki gün önce yine sokak ortasında dayak yedim. Öyle yolda yürürken bir konuda tartışıyorken,bir anda boğazıma sarıldı. Birileri geldi ve beni aldılar onun elinden. Siteye geldim,güvenliğe içeri almayın dedim,tamam dediler,sonra da aileniz yok mu siz bu insanı geçen yıldan beri böyle çekiyorsunuz dediler. Allah'ım birileri farkımdaydı bu bile bana cesaret verdi. Çünkü ben bu insandan çevre ne der ,hele aileme nasıl anlatırım yediğim dayakları,boşanmayı. Annem çok üzülür diye düşündüm hep boşanma fikrime,hala da öyle düşünüyorum:KK43: Ailem küçük bir yerde yaşıyor ve mahalle baskısı fazlaca.
Ne yapmalıyım lütfen yardım edin:KK43:

Olayı olduğu gibi anlatın ailenize inanın onlarda evlatlarinin şiddet gördüğü bir yerde durmasını istemezler şuan esinizi elime verseler boğazını sıkıp öldürürüm o kadar karşıyım bu durumlara.

Kim ne der diye düşünürseniz hayatınız dahada kararacak. Yol bu kadar yakınken kurtulun bu adam bile diyemeyecegim insandan. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama olsa dahi boşanın çocuğunuza yaşatmayin bu cehennemi!

Aileni düşünmeni çok iyi anlıyorum.
Ama inan evlatlarının canına bir şey olsa keşke bilseydim diye kahrolurlar.
Bu senin tek başına kaldırabileceğin bir yük değil.
Ailenle paylaş mutlaka, cesur ol.
Elalem için de yaşama asla.

Allahım aglıyorum şu an. Ya ben o kadar icime atmışım ki birilerine derdimi anlatıyorum ve o insanlar bir anda kardeşten öte oluyorlar. Atlatacağım bugunleri insallah sizlerle beraber

ayy yapma lütfen darp raporu alsaydın :KK43: çocuğun var mı? varsa bile al git yoksa böyle devam edecek :KK43: ailen duymalı tabi bir iş bulun hayatınızı sıfırdan kurun o adamada uzaklaştırma cıkarın lütfen

Allahım aglıyorum şu an. Ya ben o kadar icime atmışım ki birilerine derdimi anlatıyorum ve o insanlar bir anda kardeşten öte oluyorlar. Atlatacağım bugunleri insallah sizlerle beraber
yemin ederim çok içim acıdı lütfen bende ağlayacağım :KK43: ailen anladığım kadarıyla destek olur olmasa bile kendi ayakların üstünde durabilirsin ama darp raporu almalısın

Bu zamana kadar beklediginiz kabahat.
Ailemin yanina gitmek için 1 tokati bile kafi olurdu ki benim yiyecegim 1 tokat esimin bütün kemiklerinin kirilmasi demek abim tarafindan.
Bence artik kendinizi ezdirmeyin. 1.5 yil nasil dayandiniz? Ailenize diyin siddet gordugunuzu mutlaka arka cikacaklardir.

Ağlama lütfen hele o insan müsvettesi yüzünden hiç ağlama. Ailen başta üzülecek ama eğer eşinle devam edersen daha çok üzülecekler durumu bilsinler gizleme zaten bildiklerinde seni yanına almayı onlar isteyeceklerdir. Bugünleri atlatacaksın ve buraya iyiki ile başlayan yeni bir konu açacaksın hayatın o gün yeniden başlamış olacak güneş sana bir kez daha doğacak.

Canim benim ailene herseyi oldugu gibi anlat. Seni anlayacaklardir. Tabiki uzulurler ama siddet gordugun bir evde olman onlari daha fazla uzer. Anladigim kadariyla evlenir evlenmes baslamis ve aliskanlik haline getirmis. Neden susup oturasin. Daha ne kadar olmus evleneli. Bebegin yoktur insallah. Esinin egitim maddi durumlari nedir? Tartismalar neden cikiyor? Tedavi olabilecek durumda mi

Çocuğum yok,hiç düşünmeye fırsatım olmadı ki sorunlardan dolayı.Dayak yedigim sokaktaki is yerlerine gittim goruntuleri bugun aldim.kor nokta da olsa da az cok belli.esnaf da sahidiz dedi zaten.is aileme herseyi anlatabilmekte acikcasi

Kızlar ogretmenim ben ve esimin iki kati kadar aliyorum ,ev kredisini ben oduyorum,evin tum faturalarini falan kredikarti annesi babasina ozel gunler de hediyeleri bile ben aliyorum seviyorum onlari.o da haftasonu bizi bir yere gotururse goturur sonra paramiz bitiyor der.tartismalarimiz normal siradan seyler aslinda ama sonu nedense dayak oluyor

Çocuğum yok,hiç düşünmeye fırsatım olmadı ki sorunlardan dolayı.Dayak yedigim sokaktaki is yerlerine gittim goruntuleri bugun aldim.kor nokta da olsa da az cok belli.esnaf da sahidiz dedi zaten.is aileme herseyi anlatabilmekte acikcasi
Ailen nerde oturuyor sen nerde oturuyorsun yanlarına gidip anlatma durumun var mi telefonda anlattığında onlarin aklı sende kalacaktır kızım ne halde diye. İçinizi rahat tutun esnaf şahitlik yapacaktır görüntüler senin en büyük kanıtın güvenlik görevlisi dahi sahitlik yapar herkes herşeyin farkında tek celsede bile biter bu evlilik

çok sevindim çocuğun olmamasına iyi yapmışsın görüntüleri almakla ama darp raporuda al olsun şahitlerde ama yinede insanlara çok güvenme bulaşmayım diyen tipler cok bu dünyada . canım ailen sana bişey olsa daha çok kahrolmayacak mı ?

Kızlar ogretmenim ben ve esimin iki kati kadar aliyorum ,ev kredisini ben oduyorum,evin tum faturalarini falan kredikarti annesi babasina ozel gunler de hediyeleri bile ben aliyorum seviyorum onlari.o da haftasonu bizi bir yere gotururse goturur sonra paramiz bitiyor der.tartismalarimiz normal siradan seyler aslinda ama sonu nedense dayak oluyor
oo meslektaşım yapma bunu kendine sen kimlerle uğraşmışsındır hemen toparlan daha fazla geç kalmadan çıkar o pisliği hayatından tek celse de boşanırsınız sende güzelceee geçinir gidersin rahat ol o halde

Ailemi seviyorum onlar da beni cok seviyor.3 erkek kardesim var. Fakat ilk dusunecekleri sanki eyvah millete ne diyecegiz gibi geliyor bana :KK43: korkuyorum yanimda durmazlar diye.bu sefer bir kez daha kahrolurum.cok iyi cumleler secmen lazim bugune kadar birsey dememisim cok sukur cok iyiyim demisim sok olacaklar onlar da

Ne dusunuyorsun o zaman. Evin diregi senmissin. Birak onuda yikilsin dunya basina

Iyi haberlerini bekliyoruz. Kurtul o adamciktan.

Ailene söylemeden sakın eşine söyleme bosanacagini
Korkutmak istemem ama yine şiddete basvurabilir.

Bütün delilleri topla, davası aç, koruma iste ve sonra ailenle paylaş ve git.

Ailemi seviyorum onlar da beni cok seviyor.3 erkek kardesim var. Fakat ilk dusunecekleri sanki eyvah millete ne diyecegiz gibi geliyor bana :KK43: korkuyorum yanimda durmazlar diye.bu sefer bir kez daha kahrolurum.cok iyi cumleler secmen lazim bugune kadar birsey dememisim cok sukur cok iyiyim demisim sok olacaklar onlar da
böyle bir durumda seni düşüneceklerdir hatta kızacaklardır neden söylemediğiniz için ama milleti düşüneceklerse sizde haberiniz olsun diye söyledim deyin ve onların yanınada gitmeyin hatta iyi karşılasalar bile gitmeyin maddi gücünüz varmış haziranda açılır tayinler isteyin ve gidin yeni vi hayata başlayın

Pazartesi bir avukata gitmeliyim sanirim. O bana yol yordam anlatsin. Seneye de burda olmaliyim.3 yil doldurma durumu var.bir nevi o da elimi kolumu bagladi hep.

X