- 22 Şubat 2018
- 21
- 7
- 86
- 39
- Konu Sahibi Tekin_-1985
Merhaba ben 4 senelik evliyim yaşım 34 eşimle severek evlendik, aslında o evlenmek için cok ugraştı cevremdeki herkeste bilir söyler cok sevdiğini ama bana göre tuhaf bi takıntı haline geldim onun için evlenmeden önce uyuşturucu madde kullandıgını biliyordum ama bitirdi tedavi göre ailesi araya girdi, ailem bunları bilmiyoken bile babam aslında tepki gösterdi ama oldu işte bi şekilde, il zamanlar iyi gidiyordu bi sene sonra esrar kullandıgını öğrendim 3 senedir bununla mucadele ediyorum psikoljik yardım hastene ilaç vs ama işe yaramadı bırakmadı artık bende bıraktım inancım kalmadı herşey dahada kötüye gidiyo insan olarak evet cok iyi istediğimi yapar kırmaz kibardır sever ama artık yalanlarına tahammül edemiyorum onu içmek sürekli yalan hep gec gelmesi için bahanesi istediğinde teli kapar ulaşamassın sonra gelir kedi gibi özürler bi ton vaadetler hemen sonra aynısı hep bu döngü defalarca boşanmak istediğimi artık onu sevmediğimi dedim ailemine evinede gittim ama herkesi araya soktu abilerim babam annem nereye kafamı cevirsem hep ordaydı yollarmı kesmeler işyerinden aramalar bi ton şey ailem bu uyusturucu mevzunu ciddiye almadı zmanal bırakır esrar cokta ağır bişey değildir demek istediler dışarıya karşı laf söz olmasın diye benı tekrar göndermek istediler hersefrinde döndüm yine aynısı gecenlerde telinde bi mesaj buldum kadın ondan giyilmiş terli tişörtünü istemiş anlam veremedim aslında sevdiğine beni eminim ama fırsatını bulsa yapmayacagundan emin değilim sordum onuda yalanladı bişey değil diyip özürler bisürü sey artık ne yapacagımı bilmiyroum ailemin yanına gidemiyorum rahat vermiyo evdende gitmiyo asla boşanmam diyo ölürüm boşanmak diyo ama hiç bi huyundanda vazgecmiyıo n yapacagımı şaşırdım lütfen yardımcı olun teşekkürler