Eşim ile oynuyoruz bazen. Oyun oynarken bir hata yaptım ve oda bana bagirdi zekam ile alakalı şeyler söyledi. Buna çok üzüldüm ve bıraktım sonra geldi hadi gel oynayalım vs gibi şeyler söyledi bende ona bunun beni çok üzdüğünü gururuma dokunduğunu bunu sürekli yaptığını belirttim. Daha sonra beraber evde uzun süredir bozuk olan bir yeri yapalım dedim. Yaparken de kendimce şöyle yapsak olur mu böyle yapsak olur mu gibi şeyler söyledim ve o yine benim zekama hakaret etti. Ben yine uyardım ama devam etti. Onun yanindan ayrıldım o yapmaya devam etti (gün sonunda iyice bozmuş) sonra içeride beni ağlarken aynı odaya geldi ve Facebook da videolar izledi yaklaşık yarım saat kadar. En son en ağlayıp duruyorsun dedi. Bende öyle istiyorum dedim. Daha sonra da sen burada yatacaksın herhalde iyi geceler dedi bende iyi geceler dedim. Ama çok üzüldüm. Geri gelmesini çok bekledim en sona uyuyakalmışım oda gelmemiş. Akşam eve geldiğinde yemek yedi ve şu an video izliyor. Ben mi cok degersizim? Kendimi çok değersiz hissettiriyor. Ve ben gidip konuşmak istemiyorum. O gelsin beni üzdüğünün farkına varsin istiyorum