Esimden ayrilmak uzereyim!

Kadro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
202
1
68
Diğer
Sorunlar buyuyor ve ben artik cok yoruldum. Iki hafta ince hic birsey yokken bir konusmamiz esnasinda esim birden parlayip bagirmaya basladi. Biktim artik dedi bende sasirdim kaldim ve aglaya aglaya odama kapandim uzandim. Bir yarim saat sonra iceriiye girdim ve oralari toparlamaya basladim esimde ne var ne oldu. Yine ne var dedi. Bende bilmiyormus gibi yapma dedim. Tahammulun yok bana istemiyorsan ayril dedim. Bir baktim birden dolabina yoneldi giysilerini etrafa atti, bir iki giysi yirtti ve askilari kirdi. Poset getirip hepsini cope atcam dedi. Bende sakin olmasi icin yalvairiyorum. Bir baktimki bagiriyor cagiriyor, hakaretler agir laflar ve kufurler durmak bilmiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Bayagi bir delirdikten sonra ceketini giyip tam cikiyorduki bende giysilerini alip gidecegine inandim, giysileri o kirik dokuk herseyi birsey yokmus gibi birakip cikiyor. Sinirlendim ve bu giysilerinide al git dedim. YEter yaptigin dedim. Oda bana dogru yurudu ve aldi giysilerini arabay koydu gitti. Babami aradim yoruldugumu ve artik dayanamicami soyledim. Babam hemen polise gitmemi ve artik isin cigirinda ciktigini soyledi. Cunku onlarda bikmislardi. Esim beni birsey yokmus gibi ust uste ariyor, ve en sonunda babam aldi telefonu ve yaptiklarin yetti artik oldurcem seni dedi. Esim eminimki beklemiyordu boyle birseyiki oda babama bagiriyor ama ne bicim. Aradan bir saat gecti ve abisi benim telefonu aradi yine cevap veren babam. O korkuyla annesini babasini aramis ve huzurum kalmadi felan birseyler soylemis onlarda harekete gecmisler tabii. Olay uzerine evime geldim aksam annemle ve kapiyi kilitledim iceriye koymadim. Gercekten bitmisti. Bes gun boyunca kapinin onune geliyordu ve ben kapiyi acmayinca tekrar gidiyordu, en sonunda cicekler, babami arayip beni bir dinleyin demis. Babam bitti artik, konuasacak hic birseyimiz yok deyince oda hayir bitmedi demis. Bitmicek demis. Neyseki bes gun sonra cocuklarimi gormek istiyorum dedi ve kapidan ayrilmadi disarisi soguk araba bende, artik cocuklarini gormesin musade etmeliyim diye dusundum ve soz aldim cikip gidecegine dair. Iceriye girdi cocuklarini gordu ve ayaklarima kapandi. Bitmesin. Bitemez dedi. Seni cok seviyorum dedi. Uc saat cikmadi evden olurum yine gitmem dedi.

Artik yapacak birsey yoktu evdeydi. Cicek almis, yeni bastan baslicaz. Ben seni ve cocuklarimi birakma dedi. Iki uc gun kus kaldik ve iyiz simdi ama ben korkuyorum artik. Yine baslicak diye. Bilmiyorum arkadaslar. Cok zor durumdayim. Hem boyle yapiyor hemde ayrilmiyor. Neden? Isin gercegine bakarsak bende uc ufak cocugum ve onu sevdigimi bildigim icin ayrilmak istemiyorum. Cunku esimin o kadar melek olan yonleri varki anlatamam. Ama siniri bir anda bir hic yuzunden geliyor ve sonrasinda birsey yokmu gibi davraniyor. Ama o siniri neler yikip gitmiyorki. Duzelsin diye hergun dualar ediyorum. Ki ayrilsamda bu cocuklara yalniz nasil bakacagim. Kafam karmakarisik. Arada kalmisim ve umitsizim. Onun ne dusundugunu bilmiyorum. Sadece beni sevdigini ve eini istedigini soyluyor.

Bu nedir boyle? Ne yapayim arkadaslar. Bir fikir!

galiba sürekli ailenizide sorunlarınıza katıyosunuz 6 yıllık evliyim hiçbir aile sorunuma ailemi karıştırmadım.aileleri boşuna yüz göz yapıyosunuz.bitecekse bitsin bir gel bir git nedense bu tür şeylere sinir oluyorum.bence kesin kararınızı verin ailenizide boşuna üzmeyin

öncedende sık sık aniden öfkelenip bağırıp çağırırmıydı? bu durum ilk değil anladığım kadarıyla... bir doktordan yardım almalısınız bence.

Gidelim dedim hatta bugun sakinlesitirci hap alacaktik doktordan ama bir piskologa gorunmeden ben kabul etmedim o ilaci. Sonrasinda bizi isyerine goturdu bir pizza yapti optu kokladi ve beni gonderdi eve. Bende sureklsi sinirlenmesin diye oksuyorum canim askim, herseyisim diyorum. Cunku o bazen ben baba olsam ne olcak, tipime bak. HAlmi kalmis, olum yaklasiyor. Bende hayir oyle deme allah gostermesin deyince kurtulursun iste. Benim size faydammi var der durur. YA oyunmu yapiyor yoksa ciddimi anlamadim gittim. Onu sevdigimi ve onun cok iyi biri oldugunu soyluyorum, iliskiyi o surekli bitkin yorgun sinirli diye bir hafta yapamdigimi oluyor, ben sirf soguklu girmesin diye onunla oynayip, cilve yapip onu bastan cikariyorum ve birseyler oluyor. Onu gercekten cok seviyorum cunku ne kadar hakaret ofke agir soz soylesede beni alir basina koyar sukur. Cocuk gibi arkamdan kosar kalbimi kirdi diye ama iki gun olmaz yine ayni. Ben kotu ve suclu biri olurum ve gun gectikce kalbim toparlanmayacak bir hal aliyor ve cok yiprandim. Hani istemese niye gelsin eve, niye sbahi bizimle karislasin, geceyide benimle bitirsin diyorum. Anlamadim gittim. Bitirmicem, ben karimi seviyorum diyor. Benim tek sucum seni cok sevmekti ve ben seni cok simarttim diyor. Ailesi cok ustune gidiyor. Bana soylemiyor ama farkindayim. Offff ne o benden ne ben ondan ayrilmak istemiyoruz.

Aslinda bastan beri boyle esim ama bir ara duzeldi gibiydi derken yine basladi. Aniden kuslukler, sinirler. Aileleri cok kattik evet isin icine. Basta buda cok buyuk bir hataydi. Bitmedi bir turlu. Bitiremedik, ama ailemizde cok destek ciktilar. Hep yanimizda oldular tabii buna hakkimiz yok. Bakalim zaman ne gosterecek.

Bence eşinin kafası karışık bir yardım alması lazım.Dengesiz davranıyor anlattıklarına göre.

Gerçekten de her şeyde aileleri ortaya katmak iyi değil.Bizler herşeyi unutp yeniden başlıyoruz ama aileler hiç unutmuyorlar.

Umarım düzelirsiniz.Şiddet falan uyguluyormu hiç bir de kavga nedenleriniz ne merak ettim...

Haklisiniz, aileleri araya katmak cok kotu oldu. Cok zayifim, bunyem yapim ve tahammul sinirim cok zayif. Hani hemen panikliyorum ve korkuya kapiliyorum. O durumda olecekmisim gibi hissediyorum kendimi ve butun dunyayi kendime karsi goruyorum. Boyle oluncada destek olarak anneme babama aciliyorum yada bir yardim etsin diye kayinvalideme. Paylasinca biraz rahatliyorum ama yanlis dediginiz gibi. Cok haklisiniz.

Benim en iyi dostumdur ablamdır.Herşeyimi ona anlatırım.Bir gün kavga edip aniden ailemin yanına gittim bir tek ablam biliyordu kavga edip geldiğimi oda kimseye söylemez zaten.Kavgamız çok büyük bir kavga değildi ama ne olduysa uzaklaşmak istedim ama bunu ablamdan başka kimse bilmedi ki bende ertesi günü eşimle konuşmaya başladım zaten:):)

Umarım düzelir aranız ama ben kavga sebeplerini gerçekten merak ettim??

Kavga sebei para, cok parayi tutmayi bilmez ve ailesini para vermesine musade etmedigim icin surekli beni sucluyor. Aileside surekli parayi sorarlar baska sey bilmezler. Laf sokarlar bana ve esime. Vermesini istemiyorum cunku hic bitmek bilmiyor sonra. Devamli istiyorlar ve evimiz borclu. Uc cocuk nereye kadar. Yok esim cok beni dinliyormusta esimde artik oyle diyor. Yok o bana diyor senin annen ver kardeslerin boyle bende dayanamayip ona diyorum aynisini. Yok sen niye boyle yaptin yok ben niye boyle yaptim. Hata ikimizdede var ama sanki cikmaza girdik artik. Dua edin. Ve dediginiz yapicam, aileme yansitmamaya caliscam insaallah ama ablam yok. Teyze hala bana yakin olan hic kimse yok. Keske olsada surekli derdimi anlatsam. Zor ya cok zor.

belli ki eşinin psikolojisi bozulmuş öfkesini kontrol edemiyor.ne yap et eşini psikiyatra gitmek için ikna et canım.çünkü bu şekilde kalırsa sen ne yaparsan yap evliliğinde olumlu bir sonuç alamazsınaileleri evliliğinize karıştırmayın tartışmalarınızı kimseye yansıtmayın bunlar önemli tabii ama en önemlsi eşinin ruh sağlığının düzelmesiumarım eşini bu konuda ikna edebilirsin

Allah yardım eder.Sen huzurunu korumaya çalış elinden geleni yap.Eşinin üstüne gitme bir süre heleki başkaları yüzünden hiç kavga etmeyin...

Insaallah gider ve duzelir canim. Inan ayrilamk hic istemiyorum. Annem biz neler cektik. daha beterini cekenler var diyor. Sen bosaninca dertleri bitecekmi zannediyorsun diyor. Sinav dunyasi, mutlaka sikintilar olacak ama pes etmemek en onemlisi. Seni sevmiyorum seni istemiyorum diyen bir esin varsa o zaman bilki yapacak birsey yok diyor. Ama bu konumda etrafimdaki herkes pes etme duzelir yeterki mucadele ver ve dua et diyorlar. Artik bilmiyorum, ya kazanicam yada kaybetcem. Orasini artik bilmiyorum ama yoruldugumuda hissediyorum. Uc cocuk ve herkes diyorki hadi ayrildin, hayatin dort dortlukmu olacak. Ve dahada cok korkuyorum. Bilmiyorum gercekten. Ama o bes gun boyunca onu o kadar ozledimki anlatamam. Bitmesin geri gelsin istiyordum ve oda hep geldi gitti. Ve sabahlara kadar telefon aciyordu.

Dua edin arakadaslar benim icin hepimiz icin. Gerkcekten sinav dunyasi mucadele etmek icin geldik degilmi?

Dua edin arakadaslar benim icin hepimiz icin. Gerkcekten sinav dunyasi mucadele etmek icin geldik degilmi?

1. aileleri artık araya katmayın ve bununla ilgili birbirinize söz verin

2. eşinin psikolojisinin bozuk oldugu aşikar. en kısa zamanda bir terapist yada psikologa kesinlikle gitmelisiniz.

öyle çoook inanılmaz büyük çözülmeyecek bir sorununuz yok.
arada 3 cocuk varmış yazık günah. size yine bişiy olmaz olan çocuklara olur. ben kendimden biliyorum. ayrılık öyle bencilce verilecek bir karar olmamalı!

Allah yardımcın olsun canım. her şey yoluna girer merak etme. yıkıcı olmak kolay, yapıcı olmak zor.

canım biraz kendin hakkında özeleştiri yapabilirmisin.
seni çok şımarttım demiş. acaba onun yapısı sinirli ve sen fazla üstüne mi gidiyorsun.
neden bıktım artık diye bağırdı. sen neden yada nelerden bıktığını düşünüyorsun.
bıktığı şeylerin ne olduğunu bilirsen ilişkinizi kolaylaştırabilirsin.
belli ki seni seviyor
sence neye ihtiyacı var kocanın.

Bence siz ayrılmazsanız bosuna endişelenmeyin, böyle yuvarlanır gidersiniz..

aahahaha avukat bayılıyorum dan dan yorumlarına :) Lafı evelemeden gevelemeden ne güzel yazıyosun.

+1

Evet siz sordunuz bende kendimi bir kez daha sorguladim, hatalarim vardi ama duzeltmek icin ugrasiyorum ve tekrarlamadim, ailesine biraz fazla cephe tuttum ama oda onun surekli benim aileme karsi tavir sergilemesinden oldu. Onun gelen telefonlarina cok karsitim. Ne bileyim herseyde tuzum burnum olsun istedim ama anliyorumki hataymis. Cogu huyumu degistirdim ama yinede daha kat edecegimiz cok yol var gibime geliyor. Tam duzeldik derken bir bakiyorum yine dedikodu yine kavga yine bastan basla ve yoruldugumu hissediyorum. Sinirli ama cok cabuk gecen bir siniri var. Bir anda korkarim susarim, diger dakka bakarim soruyor ne yersin ne icersin, ne yapalim, nerdesin ne yapiyorsun birsey yokmus gibi. Guya aklinca bana yerimi bildirecek. Kadin olmayi ogretecek ama yapamiyor. Cunku kadin olmak herseye boyu egmek, olur olmaz yerde siktir edilmek degildir. Gecenlerde dolasmaya gittik cok iyidik. Asansør dolu, bebek arabasi esimin elinde. Sikisma asansøre yer yok dedim. Oda inadina girdi, bana gel dedi ben merdivenleri tercih ettim. Herneyse. Merdivenleri ciktim, ya niye dedim dolu olan ve ailesiyle bebegiyle giren insanlarin icin yapisiyorsun, ay bu bir bagirdi. Sen ne diyorsun, siktir ol git, defol eve git gozum seni gormesin felan filan. Neye ugradigimi sasirdim ve etrafdakiler bize bakiyor. Sok oldum, ve sessizce ciktim otobuse bindim eve geldim. Sonra ariyor nerdesin cocugun ceketini al gel demesinmi. Bende beni siktir ettin eve gidiyorum. Vardim bile dedim. Neyse arabayla beni duraktan hemen geldi aldi eve varmadan. Birsey yokmus gibi susuyor ama nesesi yerinde. Ben sinirlendim, ama ustune varmim dedim. Saka maka ceketini tuttum konusalim gitme dedim bir baktim ceketini aldi ceplerini herseyini yirtiyor ama nasil bagiriyor. Inanin bir sok daha yasadim ........

Caresizim ve ne yapacagimi bilmiyorum. Ortada hic birsey yokken. Seni seviyorumda diyor. Eve koymam artik kendiliginden cozulur oda anlar bittigini artik ayriliriz dedim ama yine dondu geldi. Anlamadim anlamiyorumda...........

canım bence psikologdan önce dahiliyeye götürmelisin eşini.. Şeker hastalığı geldi direk olarak aklıma, şeker yükseldiğinde ne yaptığını hatırlamayacak kadar öfkelenebiliyor insanlar özellikle eşinin ailesinde şeker hastalığı olan varsa beklemeyin muhakkak bir tahlil yaptırın ve hatta evde şeker ölçüm cihazı bulundurun tam öfkelendiği anda ölçün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…