Sorunlar buyuyor ve ben artik cok yoruldum. Iki hafta ince hic birsey yokken bir konusmamiz esnasinda esim birden parlayip bagirmaya basladi. Biktim artik dedi bende sasirdim kaldim ve aglaya aglaya odama kapandim uzandim. Bir yarim saat sonra iceriiye girdim ve oralari toparlamaya basladim esimde ne var ne oldu. Yine ne var dedi. Bende bilmiyormus gibi yapma dedim. Tahammulun yok bana istemiyorsan ayril dedim. Bir baktim birden dolabina yoneldi giysilerini etrafa atti, bir iki giysi yirtti ve askilari kirdi. Poset getirip hepsini cope atcam dedi. Bende sakin olmasi icin yalvairiyorum. Bir baktimki bagiriyor cagiriyor, hakaretler agir laflar ve kufurler durmak bilmiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Bayagi bir delirdikten sonra ceketini giyip tam cikiyorduki bende giysilerini alip gidecegine inandim, giysileri o kirik dokuk herseyi birsey yokmus gibi birakip cikiyor. Sinirlendim ve bu giysilerinide al git dedim. YEter yaptigin dedim. Oda bana dogru yurudu ve aldi giysilerini arabay koydu gitti. Babami aradim yoruldugumu ve artik dayanamicami soyledim. Babam hemen polise gitmemi ve artik isin cigirinda ciktigini soyledi. Cunku onlarda bikmislardi. Esim beni birsey yokmus gibi ust uste ariyor, ve en sonunda babam aldi telefonu ve yaptiklarin yetti artik oldurcem seni dedi. Esim eminimki beklemiyordu boyle birseyiki oda babama bagiriyor ama ne bicim. Aradan bir saat gecti ve abisi benim telefonu aradi yine cevap veren babam. O korkuyla annesini babasini aramis ve huzurum kalmadi felan birseyler soylemis onlarda harekete gecmisler tabii. Olay uzerine evime geldim aksam annemle ve kapiyi kilitledim iceriye koymadim. Gercekten bitmisti. Bes gun boyunca kapinin onune geliyordu ve ben kapiyi acmayinca tekrar gidiyordu, en sonunda cicekler, babami arayip beni bir dinleyin demis. Babam bitti artik, konuasacak hic birseyimiz yok deyince oda hayir bitmedi demis. Bitmicek demis. Neyseki bes gun sonra cocuklarimi gormek istiyorum dedi ve kapidan ayrilmadi disarisi soguk araba bende, artik cocuklarini gormesin musade etmeliyim diye dusundum ve soz aldim cikip gidecegine dair. Iceriye girdi cocuklarini gordu ve ayaklarima kapandi. Bitmesin. Bitemez dedi. Seni cok seviyorum dedi. Uc saat cikmadi evden olurum yine gitmem dedi.
Artik yapacak birsey yoktu evdeydi. Cicek almis, yeni bastan baslicaz. Ben seni ve cocuklarimi birakma dedi. Iki uc gun kus kaldik ve iyiz simdi ama ben korkuyorum artik. Yine baslicak diye. Bilmiyorum arkadaslar. Cok zor durumdayim. Hem boyle yapiyor hemde ayrilmiyor. Neden? Isin gercegine bakarsak bende uc ufak cocugum ve onu sevdigimi bildigim icin ayrilmak istemiyorum. Cunku esimin o kadar melek olan yonleri varki anlatamam. Ama siniri bir anda bir hic yuzunden geliyor ve sonrasinda birsey yokmu gibi davraniyor. Ama o siniri neler yikip gitmiyorki. Duzelsin diye hergun dualar ediyorum. Ki ayrilsamda bu cocuklara yalniz nasil bakacagim. Kafam karmakarisik. Arada kalmisim ve umitsizim. Onun ne dusundugunu bilmiyorum. Sadece beni sevdigini ve eini istedigini soyluyor.
Bu nedir boyle? Ne yapayim arkadaslar. Bir fikir!
Artik yapacak birsey yoktu evdeydi. Cicek almis, yeni bastan baslicaz. Ben seni ve cocuklarimi birakma dedi. Iki uc gun kus kaldik ve iyiz simdi ama ben korkuyorum artik. Yine baslicak diye. Bilmiyorum arkadaslar. Cok zor durumdayim. Hem boyle yapiyor hemde ayrilmiyor. Neden? Isin gercegine bakarsak bende uc ufak cocugum ve onu sevdigimi bildigim icin ayrilmak istemiyorum. Cunku esimin o kadar melek olan yonleri varki anlatamam. Ama siniri bir anda bir hic yuzunden geliyor ve sonrasinda birsey yokmu gibi davraniyor. Ama o siniri neler yikip gitmiyorki. Duzelsin diye hergun dualar ediyorum. Ki ayrilsamda bu cocuklara yalniz nasil bakacagim. Kafam karmakarisik. Arada kalmisim ve umitsizim. Onun ne dusundugunu bilmiyorum. Sadece beni sevdigini ve eini istedigini soyluyor.
Bu nedir boyle? Ne yapayim arkadaslar. Bir fikir!