Benzer durumdayim. Ailesine aşırı düşkünlük konusunda. Bende bur de bi kamyon borç yükünün altına girfim. Ve boşanma asamasindayim. Burnundan da asla kul aldırmaz hatalarını görmez nefen dersen çünkü benim masum rolleri oynayan şeytan kv de benum oğlum cok iyi oglum sen iyisin diye diye engeller onun hatalarını görmesini. Sende de bu kv olduğu sürece bu adam böyle olur hep. Benim kv nin hacı hoca isleri de vardır ve ben bundan şüpheleniyorum o yüzden dua etmekten başka carem yok. Mücadele etmek sadece beni yordu ve ruhuma zarar veriyor. O yuzden takmamalı öğrendim kv tarafına tamamen iletişimi kestim ayri bir hayat yaşıyor musum gibi kendimi düşünüyorum suyun akışına biraktim. Emin ol akışına birakmak zor evet zaman alıyor ama bunu yapmayi başarabilirsen cok daha rahat olacaksin. Birak yaptıkları onkarin sorunu. Ha çözümü olsa keske ne gerekirse yaptığımı düşünüyorum hic bi sey fayda etmedi. Bence onlar nasıl rahat sa deger vermiyor sa aynı onların silahıyla onlari vurmak kaxim. Yani sende onemsemeyeceksin evde utu temizlik olayını bıraktım. Ilk evlendiğinde herseyi tam takir bi hevesle yapardim baktım bj tek yoruluyorum. Yani onun icin yaptıklarımdan vazgeçtim tek onun icin borçlandigim kredilerim var. Onlarda geçecek elbet. Sende birak düşünmeyi zor biliyorum ama başarabilirsin asla onu arayip sorma Kendin e bir hayat kur aynı evin icinde. Sen de ailene git yemek utu kalsın yapma. Eleştirilerine kulak asma cevap dahi verme yani onu kendi silahi ile vur ama dua etmeyj ihmal etme. Bir de evinde lutfen o yokken bakara suresini seslice ac dinle. Allah yardımcımız olsun
Senin durumunada üzüldüm allah yardıcın olsun aynı evin içinde yanlız kalmayı seçtin yani doğru anladım değil mi. İnşallah en kısa sürede vicdanını dinler yola gelir eşin.evine karısına sahip çıkar. Olmuosada kendileri kaybeder bu zamanda böyle kendileri için mücadele eden seven kadınları bulmuşlar kıymetini bilmiyorlar. Analar tabiki baş tacıdır allah eksiklerini göstermesin ama gün gelicek bu diyardan göcücekler anasıyla oldugundan daha fazla eşiyle olucak bu adamlar neden ömürlerini mutsuz geçirmeleri için ellerinden geleni yapar bu analar anlayamıyorum. İnşallah hatasını anlar ve yaptıklarını unutturur. Olmuosada sıkma tatlı canını hayat üzülmek heleki kv yüzünden üzülmek için çok kısa.