Herkeze merhaba :)
Daha önce eşimle ilgili bir konu açmıştım. Eşimin davranışları yaşadığımız bir sürü sorunlarla ilgili fakat konuyu açtıktan 5 gün sonra ailesi ve eşim benimle konuşmak için geldiler.
Sağolsunlar eşimin ailesi beni savundu arkamda olduklarını gösteren konuşmalar yaptılar. Eşim de bin pişman. Birdaha alkol eve geç gelmek bunların hepsini bırakıyorum sadece isim ailem bundan sonra ilk gelir gibi konuşmalar yaptı ben inanmadım tabi bunu bana yaşayarak göstermen gerekir dedim .
Artik eşimi taniyamiyorum. Beni sevdiğini hissettiriyor her daim. Eve gelirken ellerinde çikolatalar süslü cumleler kızımla oyun keyifleri çok şaşkinim.
Kızımla benimle çok ilgili artık. Herseferinde teşekkür ediyor. Eve saatin de gidip geliyor. Alkolü bıraktı telefonları herseyi ortada.
Geçen birsey konuşuyorduk eskilerden bahsedince eskiler kapandı birdaha yüzüme vurma sana söz veriyorum artık benim için eskiler kapandı dedi..
İşteyken beni arıyor boş kaldıkmi geziyoruz
Allahıma şükürler olsun. Evim saray gibi geliyor artık. Rabbim herkesin evine huzur versin. ..
Herkez bir şansı hakeder.