• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimdeki büyük değişim

Inşallah gerçekten değişmiştir. . Kadınlar mutlu olmayı hakediyor ya :) hep mutlu kalın

Insanlarin/erkeklerin degiseceklerine inanirim. Soyle ki ihanet ve siddet disinda genel sorunlara karsi dera alip degisebilirler. Bunun kadini erkegi olmaz. O yuzden sizin ve kiziniz adina cok sevindim size bir adim gelen esinize siz de on adim gidin ki huzurunuz daha da artsin :nazar:

Ters bşe söylemek istemem ama “ iyiyken herkes iyi”
Güllük gülistanlık sürmez evlilik önemli olan büyük kavgada nasıl ne yapacağı..
inşallah eskiye dönmez..

Herkeze merhaba :)
Daha önce eşimle ilgili bir konu açmıştım. Eşimin davranışları yaşadığımız bir sürü sorunlarla ilgili fakat konuyu açtıktan 5 gün sonra ailesi ve eşim benimle konuşmak için geldiler.
Sağolsunlar eşimin ailesi beni savundu arkamda olduklarını gösteren konuşmalar yaptılar. Eşim de bin pişman. Birdaha alkol eve geç gelmek bunların hepsini bırakıyorum sadece isim ailem bundan sonra ilk gelir gibi konuşmalar yaptı ben inanmadım tabi bunu bana yaşayarak göstermen gerekir dedim .
Artik eşimi taniyamiyorum. Beni sevdiğini hissettiriyor her daim. Eve gelirken ellerinde çikolatalar süslü cumleler kızımla oyun keyifleri çok şaşkinim.

Kızımla benimle çok ilgili artık. Herseferinde teşekkür ediyor. Eve saatin de gidip geliyor. Alkolü bıraktı telefonları herseyi ortada.
Geçen birsey konuşuyorduk eskilerden bahsedince eskiler kapandı birdaha yüzüme vurma sana söz veriyorum artık benim için eskiler kapandı dedi..
İşteyken beni arıyor boş kaldıkmi geziyoruz

Allahıma şükürler olsun. Evim saray gibi geliyor artık. Rabbim herkesin evine huzur versin. ..

Herkez bir şansı hakeder.
Arada bir bile olsa böyle güzel şeyler okumak çok güzel :) allah bozmasın :))

ne güzel bir konu okuyunca mutlu oldum.
insanın özüne dönmesi ne güzel birşey
aslında zaman sizin de ilacinız olacak gibi duruyor.
geçmişi hatırlamayın hatırlatmayın ki olaylar gene başa dönmesin

Herkeze merhaba :)
Daha önce eşimle ilgili bir konu açmıştım. Eşimin davranışları yaşadığımız bir sürü sorunlarla ilgili fakat konuyu açtıktan 5 gün sonra ailesi ve eşim benimle konuşmak için geldiler.
Sağolsunlar eşimin ailesi beni savundu arkamda olduklarını gösteren konuşmalar yaptılar. Eşim de bin pişman. Birdaha alkol eve geç gelmek bunların hepsini bırakıyorum sadece isim ailem bundan sonra ilk gelir gibi konuşmalar yaptı ben inanmadım tabi bunu bana yaşayarak göstermen gerekir dedim .
Artik eşimi taniyamiyorum. Beni sevdiğini hissettiriyor her daim. Eve gelirken ellerinde çikolatalar süslü cumleler kızımla oyun keyifleri çok şaşkinim.

Kızımla benimle çok ilgili artık. Herseferinde teşekkür ediyor. Eve saatin de gidip geliyor. Alkolü bıraktı telefonları herseyi ortada.
Geçen birsey konuşuyorduk eskilerden bahsedince eskiler kapandı birdaha yüzüme vurma sana söz veriyorum artık benim için eskiler kapandı dedi..
İşteyken beni arıyor boş kaldıkmi geziyoruz

Allahıma şükürler olsun. Evim saray gibi geliyor artık. Rabbim herkesin evine huzur versin. ..

Herkez bir şansı hakeder.
Siz hemen kendinizi salmayın ama temkinli olun.

Sahsen kimsenin degisecegine inanmam. Belki esiniz bir istisnadir. Hayirlisi olsun

Back
X