Sevgili arkadaslarım merhaba,
Kendı konuma benzer konuları ararken buraya denk geldım aranızdakı dayanısmayı gordum ve uye olup sızlerden fıkır almaya karar verdım.
Konumu mumkun oldugunca kısa anlatmaya calısacagım.
Yaklasık 1,5 yıllık evlıyım ama bu 1,5 yılda hıc evlı gıbı degıldım. Evlenmeden oncesınde esımın evlenelım cok mutlu olucaz demesıyle ıkna oldum kı bır cok soru ısaretı varken aklımda.
Benım sorunum cogu kısının oldugu gıbı esım ve esımın aılesıyle olan ılıskılerı. Ama bızde farklı olarak esım kendı maasından sadece kendısıne harclık ayırıp gerı kalanını aılesıne gonderıyor, belırteyım ıhtıyacları yok kendı maasları evlerı arabaları var. Arabalarını esım almıstı bız nısanlıyken borcu bıtmıstı. Bu konuyu actıgımda da bana benım maasımın da ıyı oldugunu ve bana fazlasıyla yettıgını ona karısmamam gerektıgını soyluyor. Ve tartısmaya donuyor konu. Su an benım aılemın evı vardı bos, kıra vermemek ıcın orda oturalım dedım ve esım kabul ettı ama bunu teklıf etmemdekı neden kıra vermez para bırıktırır ve ev alırız dıyeydı.
Ve esım ıcın annesının babasının ablasının ve amcasının soyledıgı kesın dogru, yanı sadece bızımle ılgılı konularda degıl herseyle ılgılı, hayatla ılgılı onların soyledıklerı kesın dogru dıyor herseye. Ben ama oyle degıl dedıgımde de sen benım aılemı sevmıyorsun ondan onların dogru dedıklerıne yanlıs dıyorsun dıyor.
Yılbasında evdeydık ıkımız, babasının mesajını gordum, su an orda degıl bızım yanımızda olmalıydın ve esım sonra bana surat asmaya basladı gıbı ufak gozuken ama bır suru sey.
Kısaca anlatmaya calıstım. Ne yapacagımı sasırdım cozemıyorum konusamıyoruz
seviyorsanız çocuk yapın ucretsiz izne ayrılın baksın size böylece
Başlangıçta ailesinin kararlarıni körükörüne kabul ettiğini göremedin mi? Nasıl evlendin böyle basiretsiz bir adamla ya? :I
seviyorsanız çocuk yapın ucretsiz izne ayrılın baksın size böylece
Çok tuhaf gerçekten. Eşiniz sizi resmen kullanıyor. Sanki evlenmemiş de arkadaşıyla ayrı eve çıkmış gibi. Market masrafınız faturalardan fazla tutuyordur sanırım. En güzeli market masrafınız ile faturalarınızı toplayıp ikiye bölüp eşit şekilde ödeyin. Harçlığınızı ayırıp geri kalanı annenize verin, sizin adınıza biriktirsin.
evden kiraya çıkın desem onuda yapmayacaksınız aileniz size vermiş evi arsa falan alın kredi odesin yada yeni bi araba
siz durdurmadıkça ölene kadar sürer bu
Bu kadar bır araya gelmeden tam goremedımevet benı rahatsız eden seyler vardı para gonderdıgını bılıyordum bu yasına gelmıs ne evı ne arabası vardı kı maası guzel kazanıyor ve senelerdır calısıyor, 36 yasında kendısı.
Bağımlı bir karakter mi peki? Öyle bir anlattın ki gözümde ailesinin onayı olmadan hicbir şeye girişmeyen bir sünepe geldi. Çocukluğu falan zor mu geçmiş, maddi/sosyal zorluklar çok yoğun yaşamış mi? Bir açıklaması olmalı!!
Keske ılk bastan kıraya cıksaydık hıc soylemeseydım boyle bır ev oldugunu
Anneniz bir masraf bahanesi ile sizi cikartsa evden, kiraya gecseniz? Varsin Para birikmesin, maksat sorumluluklarinin bilincinde olmak
Annem hayatta oyle bırsey soyleyemez benım bır bahane uretmem gerekıyor
Ben de biraz eşime karşı bi cabbarlığım çirkefliğim vardır ama bazı şeyleri sağolsun yaşamama yaşatmalarina izin verdiği için böyle olmak gerekti ama benden fazla sevende yoktur buna eminim. Herkes dertli yaa evlilikte genellikle dert ya eş ya da eşlerimizin aileleri. Bir de en kötüsü evde huzur olmaması gülüyosun ama gerçek değilmiş gibi yani hemen kara bulutlar çöküyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunLelyacım, senın durumunda zor ama ben zaten esımle gıdemıyorum bılekendı gıder gelır hep
Eşini seviyor musun canımm?Sevgili arkadaslarım merhaba,
Kendı konuma benzer konuları ararken buraya denk geldım aranızdakı dayanısmayı gordum ve uye olup sızlerden fıkır almaya karar verdım.
Konumu mumkun oldugunca kısa anlatmaya calısacagım.
Yaklasık 1,5 yıllık evlıyım ama bu 1,5 yılda hıc evlı gıbı degıldım. Evlenmeden oncesınde esımın evlenelım cok mutlu olucaz demesıyle ıkna oldum kı bır cok soru ısaretı varken aklımda.
Benım sorunum cogu kısının oldugu gıbı esım ve esımın aılesıyle olan ılıskılerı. Ama bızde farklı olarak esım kendı maasından sadece kendısıne harclık ayırıp gerı kalanını aılesıne gonderıyor, belırteyım ıhtıyacları yok kendı maasları evlerı arabaları var. Arabalarını esım almıstı bız nısanlıyken borcu bıtmıstı. Bu konuyu actıgımda da bana benım maasımın da ıyı oldugunu ve bana fazlasıyla yettıgını ona karısmamam gerektıgını soyluyor. Ve tartısmaya donuyor konu. Su an benım aılemın evı vardı bos, kıra vermemek ıcın orda oturalım dedım ve esım kabul ettı ama bunu teklıf etmemdekı neden kıra vermez para bırıktırır ve ev alırız dıyeydı.
Ve esım ıcın annesının babasının ablasının ve amcasının soyledıgı kesın dogru, yanı sadece bızımle ılgılı konularda degıl herseyle ılgılı, hayatla ılgılı onların soyledıklerı kesın dogru dıyor herseye. Ben ama oyle degıl dedıgımde de sen benım aılemı sevmıyorsun ondan onların dogru dedıklerıne yanlıs dıyorsun dıyor.
Yılbasında evdeydık ıkımız, babasının mesajını gordum, su an orda degıl bızım yanımızda olmalıydın ve esım sonra bana surat asmaya basladı gıbı ufak gozuken ama bır suru sey.
Kısaca anlatmaya calıstım. Ne yapacagımı sasırdım cozemıyorum konusamıyoruz
Evet cok baglı, yanı soyle onlar ıstanbulda dııl o yuzden her ay ıkı haftasonu gıder annelerının yanına, annesıne babasına sormadan adım atmaz yanı herseyı detayı detayına onlara anlatır ve sonra hareket eder. Maddı olarak zor gecmemıs yanı orta halde bır aıle, anne baba ıkısı de calısıyormus, kasabada yasıyorlarmıs evlerı varmıs.
Annesiyle babasının oğluna karşı genel tutumları nasıl? Nasıl insanlar ki çok merak ettim.
Alıp tüm maaşını ailesine gönderen bi adama sen de daha çıkıp gel benim ailemin evinde oturalım kira ödemeyelim diyosan müstehaksın kusura bakma
Eşini seviyor musun canımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?