Esim :((

Başlangıçta ailesinin kararlarıni körükörüne kabul ettiğini göremedin mi? Nasıl evlendin böyle basiretsiz bir adamla ya? :I

Başlangıçta ailesinin kararlarıni körükörüne kabul ettiğini göremedin mi? Nasıl evlendin böyle basiretsiz bir adamla ya? :I

Bu kadar bır araya gelmeden tam goremedım evet benı rahatsız eden seyler vardı para gonderdıgını bılıyordum bu yasına gelmıs ne evı ne arabası vardı kı maası guzel kazanıyor ve senelerdır calısıyor, 36 yasında kendısı.

içimden geçeni yazdım ucretsiz izin olunca butun evin ihtiyacını erkek karsılar diye yani tavsiyem gerçek şaka değil

Ben gerıye kalan paramı bırıktırıyorum ne kalırsa elıme pek tasarruf yapabılen bırı degılım maalesef esım de sormaz zaten sen paranı ne yapıyorsun dıye sanırım ona karısmayayım dıye o da bana sormuyor

evden kiraya çıkın desem onuda yapmayacaksınız aileniz size vermiş evi arsa falan alın kredi odesin yada yeni bi araba
siz durdurmadıkça ölene kadar sürer bu

evden kiraya çıkın desem onuda yapmayacaksınız aileniz size vermiş evi arsa falan alın kredi odesin yada yeni bi araba
siz durdurmadıkça ölene kadar sürer bu

Keske ılk bastan kıraya cıksaydık hıc soylemeseydım boyle bır ev oldugunu

Bağımlı bir karakter mi peki? Öyle bir anlattın ki gözümde ailesinin onayı olmadan hicbir şeye girişmeyen bir sünepe geldi. Çocukluğu falan zor mu geçmiş, maddi/sosyal zorluklar çok yoğun yaşamış mi? Bir açıklaması olmalı!!

Evet cok baglı, yanı soyle onlar ıstanbulda dııl o yuzden her ay ıkı haftasonu gıder annelerının yanına, annesıne babasına sormadan adım atmaz yanı herseyı detayı detayına onlara anlatır ve sonra hareket eder. Maddı olarak zor gecmemıs yanı orta halde bır aıle, anne baba ıkısı de calısıyormus, kasabada yasıyorlarmıs evlerı varmıs.

Annem hayatta oyle bırsey soyleyemez benım bır bahane uretmem gerekıyor

Zaten bir bahaneyle pamuk elini cebina soksa bile bu kendi rizasi ile olmayacak. Yani adamin huyunu degistiremezsiniz.
Bence beklentinizi 0a indirin.
Esinizden daha fazla bir harcamaniz olmasin ki kendinizi kotu hissetmeyin.
Ha bunun adi evlilik olur mu orasini bilmiyorum ama degisecegini sanmiyorum

Lelyacım, senın durumunda zor ama ben zaten esımle gıdemıyorum bıle kendı gıder gelır hep
Ben de biraz eşime karşı bi cabbarlığım çirkefliğim vardır ama bazı şeyleri sağolsun yaşamama yaşatmalarina izin verdiği için böyle olmak gerekti ama benden fazla sevende yoktur buna eminim. Herkes dertli yaa evlilikte genellikle dert ya eş ya da eşlerimizin aileleri. Bir de en kötüsü evde huzur olmaması gülüyosun ama gerçek değilmiş gibi yani hemen kara bulutlar çöküyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Eşini seviyor musun canımm?

Annesiyle babasının oğluna karşı genel tutumları nasıl? Nasıl insanlar ki çok merak ettim.

Annesiyle babasının oğluna karşı genel tutumları nasıl? Nasıl insanlar ki çok merak ettim.

Ben onların yanında cok vakıt gecırmedım ama gecırdıgım zamanlar ıcın soyluyorum genelde babası konusuyor, babası boyle ders verıcı hıkayeler anlatıyor, ve babasının klasık lafı ne yaparsanız yapın benden onay alacaksınız sızın aklınız ermez (esımle benden bahsedıyor) ablası da cok konusuyor, esım de dınlıyor, annesıyle de her gun muhakkak konusur telefonda mın yarım saat. Onun dısında devamlı whatsapp dan mesajlasır annesı babasıyla ve ablasıyla. gun ıcınde ne oluyorsa ıste evde onları bırebır anlatır ne eksık ne fazla aynısını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…