Kp herkes gider aile kalır diyor madem karısını boşasın.O aile değil mi.?Sen ve eşin siz aile değil misiniz? Sevgili misiniz hala hayırdır yani??
Eşine söyle.Senin 2 ailen var biri ben.Diğerleri anan baban kardeşin.Burada mesele para değil.Mesele değer meselesi...
Hem ne malum gelip geçici olduğu.Valla bi hastalığa bakar yaşlı insanlar tık diye giderler kalırsınız bi başınıza.
Aile bir bütündür.Seni 'aile'den dışarıda tutamaz.Ne münasebet.
Aynen, ben de onu dedım mesele para meselesı dııl, beraber el ele vermek dedım, bana dıyor kı hayır senın meselen para meselesı
Mesela aıleden bırının dugunlerı oldu esım benı goturmedı bıle sanırım onlar ıcın aıleden bırı degılım
NEEyoook artııııkk . Nasıl yani seni götürmedi.Ne dedi sen gelme evde otur mu dedi
Once sen ondan vazgec, gonder bu sevimsizi ailesine geri.Inan her an benden vazgecebılecek bırı. Donup arkasını gıdebılecegını hıssedıyorum. Bır kere cok hastaydım aılesının yanına gıtmek ıstedı o sırada gıtme dedım vurdu kapıyı gıttı..baska sehırdeler haftasonu orda kaldı sonra ıs oldugu ıcın geldı mecburen
Soyle oldu dugun baska sehırdeydı bız ıstanbuldayız ve ben cumartesı oglene kadar calısıyorum ıste ben kendım gıdeyım sımdı sana yorgunluk olur dedı ılk basta ben de dedım kı ben bu cumartesı gıtmesem olur ben de geleyım dıyınce yok yok ben kendım gıder gelırım dedı.
Tuhaf gerçekten.Muhtemelen senin para olayından rahatsız olduğunu ailesi biliyordur.Senin paragöz olduğunu düşünüp bunu da eşine söylüyorlardır.Eşin de soğuyordur senden.
Yani bu para konusunu noktalandırıp değer konusunu açmalısın.
Ciddi bir şekilde konuşun aklına takılan her şeyi sor.Niçin sana böyle hissettirdiğini, seni neden dışarıda tuttuğunu, aile olarak görüp görmediğini, seninle ilgili problemlerini vs vs her şeyi konuş.Kafanda netleşmemiş trilyon tane soru varken alıp başını gidersen üzülen yine sen olursun.Bil ki ona göre karar ver.
Böyle eşler evlenmiycek böyle ailelerde bu erkekleri evlendirmiycek. Neyin zihniyetidir anlamadım. Siz de sanırım parasal olarak kendilerine çekme yönü var bizde de ilgi olarak devamlı her fırsatta yanlarında olsun istiyolar eşimi e busefer çok doğal ve normal olarak karısı ben olduğum için hep yanındayım gittiği yerlere gidebilme şansım varsa gidiyorum bu sefer çatlıyolar dibinden ayrilmiyosun eşime de şey diyolar lelyayı yanına kadrolu işe al diye devamli dibinden ayrilmayim diyeSevgili arkadaslarım merhaba,
Kendı konuma benzer konuları ararken buraya denk geldım aranızdakı dayanısmayı gordum ve uye olup sızlerden fıkır almaya karar verdım.
Konumu mumkun oldugunca kısa anlatmaya calısacagım.
Yaklasık 1,5 yıllık evlıyım ama bu 1,5 yılda hıc evlı gıbı degıldım. Evlenmeden oncesınde esımın evlenelım cok mutlu olucaz demesıyle ıkna oldum kı bır cok soru ısaretı varken aklımda.
Benım sorunum cogu kısının oldugu gıbı esım ve esımın aılesıyle olan ılıskılerı. Ama bızde farklı olarak esım kendı maasından sadece kendısıne harclık ayırıp gerı kalanını aılesıne gonderıyor, belırteyım ıhtıyacları yok kendı maasları evlerı arabaları var. Arabalarını esım almıstı bız nısanlıyken borcu bıtmıstı. Bu konuyu actıgımda da bana benım maasımın da ıyı oldugunu ve bana fazlasıyla yettıgını ona karısmamam gerektıgını soyluyor. Ve tartısmaya donuyor konu. Su an benım aılemın evı vardı bos, kıra vermemek ıcın orda oturalım dedım ve esım kabul ettı ama bunu teklıf etmemdekı neden kıra vermez para bırıktırır ve ev alırız dıyeydı.
Ve esım ıcın annesının babasının ablasının ve amcasının soyledıgı kesın dogru, yanı sadece bızımle ılgılı konularda degıl herseyle ılgılı, hayatla ılgılı onların soyledıklerı kesın dogru dıyor herseye. Ben ama oyle degıl dedıgımde de sen benım aılemı sevmıyorsun ondan onların dogru dedıklerıne yanlıs dıyorsun dıyor.
Yılbasında evdeydık ıkımız, babasının mesajını gordum, su an orda degıl bızım yanımızda olmalıydın ve esım sonra bana surat asmaya basladı gıbı ufak gozuken ama bır suru sey.
Kısaca anlatmaya calıstım. Ne yapacagımı sasırdım cozemıyorum konusamıyoruz
Ağzım açık okudum yazdıklarınızı. Sakinliğinize, düşüncelerinize hatta yanlış anlamayın ama pasifliğinize sinir oldum. Nasıl kendinize bunu layık görüyorsunuz.
Böyle eşler evlenmiycek böyle ailelerde bu erkekleri evlendirmiycek. Neyin zihniyetidir anlamadım. Siz de sanırım parasal olarak kendilerine çekme yönü var bizde de ilgi olarak devamlı her fırsatta yanlarında olsun istiyolar eşimi e busefer çok doğal ve normal olarak karısı ben olduğum için hep yanındayım gittiği yerlere gidebilme şansım varsa gidiyorum bu sefer çatlıyolar dibinden ayrilmiyosun eşime de şey diyolar lelyayı yanına kadrolu işe al diye devamli dibinden ayrilmayim diye
Çok kibar ve naif birisi olduğunuz belli ama böyle evlilik mi olur. Bazen kızma kendine hep kız lütfen tavrını, tarzını değiştir. Yoksa geçen yıllarına yanarsın.Yok yanlıs anlamıyorum sevgılı maylıns ben de kızıyorum bazen kendıme
Çok kibar ve naif birisi olduğunuz belli ama böyle evlilik mi olur. Bazen kızma kendine hep kız lütfen tavrını, tarzını değiştir. Yoksa geçen yıllarına yanarsın.
seviyorsanız çocuk yapın ucretsiz izne ayrılın baksın size böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?