Ve sen bu adamla hala evlisin pes sana değer vermeyen bir adamla hala yaşayarak fantezi mı yapıyorsun yazık değil mi sana neden kendini BUKADAR degersizlestiriyosunInan her an benden vazgecebılecek bırı. Donup arkasını gıdebılecegını hıssedıyorum. Bır kere cok hastaydım aılesının yanına gıtmek ıstedı o sırada gıtme dedım vurdu kapıyı gıttı..baska sehırdeler haftasonu orda kaldı sonra ıs oldugu ıcın geldı mecburen
Ailesiyle gitti ne demek yaaa. sende yuvam dağılmasın diye düşünüyorsun tabi. aaahh ahMaalesef sadece balayına gıtmıstık. Onun dısında ayda ıkı gaftasonu aılesının yanına gıdıyor yaIm da ben ızın kullanamadım o aılesıyle tatıle gıttı
Evet! İnanması güç değil mi? Ayrıca hem komik hem acı :))))Peynirin yarı parası mi?
Bedava evde yiyor içiyor paşa
Size 5 paralık faydası yok atın evden gitsin
tek ve en güzel tavsiye eğer arada çocuk yoksa kurtarmaya çalıştıysan olmuyorsa zorlama boşa gitsin
E ama gereksiz gördüğü evi bir kenera atıp ailesine para yolluyor.ve durumlar belli ise göndermendeki amaç ne sayın kocacım diyin.Valla çok zor hayatınız kolaylıklar dilemekle beraber pederin konuşması acayip saçma geldi şuan orada değil yanımızda olman gerekli idi ne demek yahu !!!Hani yanımızda olsaydınız çok mutlu olurduk demesi ayrı tekil konuşması ayrı.Şaşırtıcı!!!
Aileniz size yakın mı oturuyor ? .
Siz Eve alış veriş yapmayın listeyi ver kocanın eline alıp getirsin almazsa git annende ye oda başïnın çaresine baksın ailenizin evine yemege çagırmayın . Aylık masraf listesi çıkarın verin eline , sizde maaşınızı ailenize verin ve herkesin dedigi gibi kiraya çıkın resmen altın tepside hayat sunmuşsunuz . Aslında en doğrusu kapının önüne koymak ama neyse .........
Bence sana yaptıklarının aynısını sen de ona yap, o ayda iki defa ailesinin yanına gidiyorsa sen her hafta sonu git, yemek falan yapma, o gelince de canım evde bir şey yoktu ben dışardan yedim falan de, o evdeyken onunla ilgilenme saatlerce arkadaşlarınla konuş kahkalar at, eve temizlikçi falan çağırma, kıyafetleriyle kendi ilgilensin, hatta kendin için tatil planı yap annenle, sana ne hissettirdiyse bence on katını ona hissettir Sen hastayken kapıyı çarpıp çıkan adama her şey müstehak
O kadar uzuluyorum kı bu durumave hep kendı tek basına gıdıyor bana sen de gelır mısın bıle demıyor ben dedıgım zamanda ben gıder gelırım sen yorulursun sımdı dıye bahaneler uretıyor. Her gıttıgınde nerdesınız napıyorsunuz dıye sorsam annemlerı yemege cıkardım ya da alısverıs yapıyoruz oluyor cevabı. Bır kere de evdeyız annem su yemegı yapmıs yıyoruz ya da sana selamları var olmuyor
Acilen çözüm üretmelisiniz ya !!!
Nasıl bir aile nasıl bir kocadır bu
Yok artık ya nasıl rahatlık alllah aşkına eşi evde kendisi ailesi ile AVM yada yemeklerde sizsiz.
Hani bir olur iki olur bu nasıl bir sabırdır sizdeki
Ben olsam Allah korusun çoktan çatlar ve sanırım iş çığrından çıkmıştı.
Buradan üzüldüm gerçekten sizi soktukları duruma....
Iste ben de su an kırgınlıktan uzulmekten doldum doldum doldumbenı kaale almıyorlar aılemı kaale almıyorlar cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?