Esim :((

Ve sen bu adamla hala evlisin pes sana değer vermeyen bir adamla hala yaşayarak fantezi mı yapıyorsun yazık değil mi sana neden kendini BUKADAR degersizlestiriyosun

Benim eski eşimde de aynı huylar vardı evi benim geçindirmemi istiyordu. Kendisi de 4 bin lira maaşı olduğu halde benim param yok dışarda yemek yiyorum araba bozuldu tamir ettirdim 200 lirayı yolda düşürdüm vs diyordu.gizli birikim yapıyordu. Boşanıyoruz.benden sonraki hayatını düşünüyormuş demekki

tek ve en güzel tavsiye eğer arada çocuk yoksa kurtarmaya çalıştıysan olmuyorsa zorlama boşa gitsin

Çocuklarının evli olmasinı bir türlü kabul edemeyen ailelerin çocukları ve ana baba kuzusu erkekler bir zahmet evlenmesinler ya! Evlenipte başka insanların başlarını yakmasinlar.. şurada en sinir olduğum ve uzuldugum konulardan..

Biran once esini borca sok canim baska turlu akillanmiyorlar. Ben her ay bisey cikariyorum bprctan firsat bulup ailesine para veremiyor.

O kadar uzuluyorum kı bu duruma ve hep kendı tek basına gıdıyor bana sen de gelır mısın bıle demıyor ben dedıgım zamanda ben gıder gelırım sen yorulursun sımdı dıye bahaneler uretıyor. Her gıttıgınde nerdesınız napıyorsunuz dıye sorsam annemlerı yemege cıkardım ya da alısverıs yapıyoruz oluyor cevabı. Bır kere de evdeyız annem su yemegı yapmıs yıyoruz ya da sana selamları var olmuyor

Aılem bana yakın. Kendısı zaten cagırsam da gelmez, sen kendın gıt dıyor her zaman.

Tamam canım yapıcam, en azından yapmaya calısıcam ıcım rahat etmese de. Cok kırdı benı cok

Acilen çözüm üretmelisiniz ya !!!
Nasıl bir aile nasıl bir kocadır bu
Yok artık ya nasıl rahatlık alllah aşkına eşi evde kendisi ailesi ile AVM yada yemeklerde sizsiz.
Hani bir olur iki olur bu nasıl bir sabırdır sizdeki
Ben olsam Allah korusun çoktan çatlar ve sanırım iş çığrından çıkmıştı.
Buradan üzüldüm gerçekten sizi soktukları duruma....

Iste ben de su an kırgınlıktan uzulmekten doldum doldum doldum benı kaale almıyorlar aılemı kaale almıyorlar cok uzgunum

Iste ben de su an kırgınlıktan uzulmekten doldum doldum doldum benı kaale almıyorlar aılemı kaale almıyorlar cok uzgunum

PEKİ ailenize bu konuları açtınız mı ?
Çözüm olarak size sundukları nedir ?
Yani bu belliki siz izin verdikçe musamaha gösterdikçe devam decek
Sizde bundan hatta kim olsa mutlu olmayacak
Planınız nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…