esim

Oturmasin.2.3.kadar istek yok işte belli
.benimkininde hep beli agrir burnu akar ben dalga gecerim ambulans cagiralim diye. Erkek gözüyle bakamyiorum malesef

Ben babamin evine dönemzdim bu yaştan sonrs ztn o gider bu evden ben calisip cocuklarims bakarim.hic bir erkege muhtac degilim.muhtacta etmem.

Zaten sevdogim icin canim buladar yaniyor ve konustugum halde eh işte birsu düzelme var cook az o benim canimi yakmasini bilyior. Ben ztn artik boşvercem .ben ztn.dedim.ayni evde ev srkdasi gibi.cocuklsr icin yasariz ama buda evlilik degil iste. Seviyorim diyor madem öyle git doktora baktir ben anlamdim inan bu adamdan birsey. Bence bunlar escinsel.artik öyle düspnüyorum bunaldim cünki düsüne düsüne

Kesinlikle zor durum Allah yardımcın olsun, bir de erkekler kendilerinden küçüklerle evleniyorlar ve bu yaş farkı da performansı etkiliyor.
Yani 20lik bir genç kız ile 27-28indeki yaşındaki bir erkeğin hormanları aynı ölçüde çalışmıyor.
Bizim eşimle aramızda 6 yaş var, ikimizde 20li yaşlarındayız- ama benim enerjim ve onun enerjisi bir değil
Bu şekilde de düşünebilirsin.

Oda dogru ama biz mesela ayni yastayiz

oha o ne yaaa...:)

benimkide üşengeç o konuda sen girişken ol ben çareyi onda buldum

Yilarca ailyelye yasiyanlar var bahane bunlar.escinseller bu tip erkekler gercekten artik böyle düsünüyorum ben. Kayinvaen hic fark etmedimi durum vahim oldugunu
Farketse ne dicek ki bi ara gıcık oldum annene de anlatcam artik dedim anlat diyo nasl.olsa beni suclu cikarirlar

Bi arada babasina ima edetim dedim vazgectim ya belki bebek olmuyi.ondandir falan dedim yok anacigim hic alakasi.yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…