• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim

KusuRa bakmayinda insaattakiler maden ocaklarindakiler insan deil mi onlarin hic yapmamasi gerek o zamN insanin icinden gelcek.ya biz kadın deiliz ya onlar erkek

Böyle şeyler icin bosanmak ne bileyim benim icin gecerli deil daha duygusal düşünüyorum ki bosansam da baslasiyls evlenmem

Erkek kadin deil bnce insanin imaniyla inancıyla ilgili beni aldatsa kendimden deil onun inancından suphe ederm

Erkek kadin deil bnce insanin imaniyla inancıyla ilgili beni aldatsa kendimden deil onun inancından suphe ederm
Imana gelince bu iş eşit bir kadini kocasi memnun etmek zorunda bu konuda kadinda erkegi bu dibimizde bile bosanma sebebi.hocalara göre senee 100 defa olamsi lazim.bizim 9 yil.toplasan 100 etmez

Imana gelince bu iş eşit bir kadini kocasi memnun etmek zorunda bu konuda kadinda erkegi bu dibimizde bile bosanma sebebi.hocalara göre senee 100 defa olamsi lazim.bizim 9 yil.toplasan 100 etmez

evet doğru erkeğini kıramaz.ama erkek istemezse ne olcak?

Tekrar merhaba evet Rabia söylediğin gibi boşanma sebebi

Ama benim eşim bunu hep anlamazlıktan geldi

Pijama giyince babaanne gecelik giyince azgın oluyordum hafta içi çok rahat ve memnun çalışıyoruz ya erken yatıp uyuyoruz hafta sonu hep işi olur ya da hasta olur hiç bişi yoksa kavga çıkarır küseriz yine o memnun olur

Back