• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim

Arkadaslar tek tek cvp yazamadim kusura bakmayin dun takip edemedim misafir vardi.
Ama hepsini okudum.
Bizde degisen bisey yok.
Gece 2lere 3 lere kadar oturuyo.
Sonrada yatiyo saat cok gec oldu niye bukadar oturuyoruz dabah nasil kalkicam diye soylenerek yatiyo.
Bu saatten sonra olmaz demek istiyo kisaca anliyorum.
Umrumdada degil demeyi cok isterdim.
Ama esimi cok seviyorum biliyorum oda beni seviyo ama benm onu istedigim kadar o beni istemiyo.
Bana drlarin bebegimin olmamasinin sebebini hormonlara bagli demisti.
Ama esim normalmis.
nasil o normal bu sekildeykende ben anormalim anlamis degilim.
artik bana yanasmasin beni hic istemesin unutalim yatalim uyuyalim istiyorum.
kafasina estiginde sirf benm gonlum olsun diye gelsin istemiyorum.
cunku ginlerce kendimi uzdugumle kaliyorum.
Oturmasin.2.3.kadar istek yok işte belli
.benimkininde hep beli agrir burnu akar ben dalga gecerim ambulans cagiralim diye. Erkek gözüyle bakamyiorum malesef

Canm bu sebepten bosanma bence seviyosan eger.
Bu sebepten baba evine donmek hos olmazdi.
Birlikte dra gidin tatile cikin konusun
Cocuklarinda varmis hemm
Onlari babalarindan ayirmak bu konuda bencillik olur gibi geldi bana
Dusunsene ilerde cocuklarin sorarsa neden bosadiniz diye ne diceksin.
bizi dusunmedinmi hic demezlermi.
sabret biraz lutfen
Ben babamin evine dönemzdim bu yaştan sonrs ztn o gider bu evden ben calisip cocuklarims bakarim.hic bir erkege muhtac degilim.muhtacta etmem.

Canm bu sebepten bosanma bence seviyosan eger.
Bu sebepten baba evine donmek hos olmazdi.
Birlikte dra gidin tatile cikin konusun
Cocuklarinda varmis hemm
Onlari babalarindan ayirmak bu konuda bencillik olur gibi geldi bana
Dusunsene ilerde cocuklarin sorarsa neden bosadiniz diye ne diceksin.
bizi dusunmedinmi hic demezlermi.
sabret biraz lutfen
Zaten sevdogim icin canim buladar yaniyor ve konustugum halde eh işte birsu düzelme var cook az o benim canimi yakmasini bilyior. Ben ztn artik boşvercem .ben ztn.dedim.ayni evde ev srkdasi gibi.cocuklsr icin yasariz ama buda evlilik degil iste. Seviyorim diyor madem öyle git doktora baktir ben anlamdim inan bu adamdan birsey. Bence bunlar escinsel.artik öyle düspnüyorum bunaldim cünki düsüne düsüne

Kesinlikle zor durum Allah yardımcın olsun, bir de erkekler kendilerinden küçüklerle evleniyorlar ve bu yaş farkı da performansı etkiliyor.
Yani 20lik bir genç kız ile 27-28indeki yaşındaki bir erkeğin hormanları aynı ölçüde çalışmıyor.
Bizim eşimle aramızda 6 yaş var, ikimizde 20li yaşlarındayız- ama benim enerjim ve onun enerjisi bir değil :KK23:
Bu şekilde de düşünebilirsin.

Kesinlikle zor durum Allah yardımcın olsun, bir de erkekler kendilerinden küçüklerle evleniyorlar ve bu yaş farkı da performansı etkiliyor.
Yani 20lik bir genç kız ile 27-28indeki yaşındaki bir erkeğin hormanları aynı ölçüde çalışmıyor.
Bizim eşimle aramızda 6 yaş var, ikimizde 20li yaşlarındayız- ama benim enerjim ve onun enerjisi bir değil :KK23:
Bu şekilde de düşünebilirsin.
Oda dogru ama biz mesela ayni yastayiz

Akilli tabi arkdasim anlatzi öpunce bile nefsine sahip cik diOrmus 5 yil sonra bugun 5 yil oldu demis kocasi ne oldu demis isteb5 yil illisie girmedik demis off öleyim bari demis 9 yilda 4 kez beraber olmuslar. Düsün artik.bizim durum okadar vahim degil ama yinede vahim☺☺☺

oha o ne yaaa...:)

Aslinda konuyu acmakta tereddut ettim.
Cekiniyorum biraz bu konuyu konusmayi.
Nasil anlatsam bilmiyorum
Esim cinsellik anlaminda tembel.
Com dusundum neden diye cunku ve bukaniya vardim evet dogru kelime TEMBEL

10 gun 15 gun olmasa rahatsizlik duymuyo.
Aklina gelmiyo

Benm kadar istemiyo
Ben istiyorumki o beni istesin beni arzulasin ama o genellikle benm istedigimi dusundugu icin birlikte oluyo

Cok aliniyorum bu duruma.
Ya 3 gundur evdeydik beraber
3 gun boyunca disari bile cikmadik
Bu kadar saat yalniz kalmamiz onun aklina beni getirmedi.

Anca tv izliyo yada uyuyo.

seviyo beni begeniyoda biliyorum.
24 saat boyunca 24 kere soyluyodur belki daha fazla.
ama is icraate gelmiyo hic
Ya inanin utaniyorum cokmu acik yaziyorum acaba diyeo_O

Konusun diceksiniz cok konustum haklisin dedi niye boyleyim bende bilmiyorum dedi
Konustugum zmnlarda biraz duzeliyo sonra yine ayni.

ben kadinim
Kadinlarinda istekleri arzulari var
Erkeklerden bi farkimiz yok bence hatta daha tutkuluyuz bu konuda.
ama gelgorki esim benm tam tersim.
yani anlasilmasinki hergun yada saat basi aklim o iste
Ama haftada bir bile oda benm gonderdigim sinyaller sonucu sirf ben noluyoruz demiyim diye oluyo ve tatsiz tuzsuz oluyo cunku benm soylemem butun anlamini yitiriyo.

opuyo kokluyo afedersiniz ama bi erkekte noluyosa esimdede oluyo ama sonrasinda usendiginde yatip uyuyo.
napiyim arkadaslar siz soyleyin

benimkide üşengeç o konuda sen girişken ol ben çareyi onda buldum:confused:

Yilarca ailyelye yasiyanlar var bahane bunlar.escinseller bu tip erkekler gercekten artik böyle düsünüyorum ben. Kayinvaen hic fark etmedimi durum vahim oldugunu
Farketse ne dicek ki bi ara gıcık oldum annene de anlatcam artik dedim anlat diyo nasl.olsa beni suclu cikarirlar

Bi arada babasina ima edetim dedim vazgectim ya belki bebek olmuyi.ondandir falan dedim yok anacigim hic alakasi.yok

Back