• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim

abdest konusu mu acaba yorucu geliyor...

kimisi duş almaya üşendiği için istemez, ertelermiş..

olabilir mi bu ihtimal ?
sonuçta tembelmiş eşiniz...

oooo kim o kadar enerji sarf edecekte, sonra kalkıp duş alacakta ...
yorucu mu geliyor ki ..

nasıl hijyene temizliğe önem verir mi ?

Eşime sordum (afedersiniz) aynen şunları söylüyor 'sizi o anlamda çekici bulmuyor olabilirmiş. Hani seviyordur aşıktır ama cinsel gözle bakmıyor olabilir ' dedi.. Tabii erkek yorumu bu.

Eşime sordum (afedersiniz) aynen şunları söylüyor 'sizi o anlamda çekici bulmuyor olabilirmiş. Hani seviyordur aşıktır ama cinsel gözle bakmıyor olabilir ' dedi.. Tabii erkek yorumu bu.
Ben tabancayi dayamadim ki evlen diye kendi koştu peşimden bu erkek millwtinide anlamak yani....

kızlar arkadaşın böyle bir konu açması iyi olmuş benim eşimde aşırı isteksiz biz 1 ayda birkere birlikte oluyoruz neredeyse eşim beni çok sevdiğini bilyorum fakat benimde zamn zaman eşimi özlüyorum ama eşime diyemiyorum söylediğim zamn çok utanıyorum ve o zaman sanki adamı zorla yatağa atmışım gibi geliyor hiç isteğim kalmıyor bizde çok konuştuk ama promlemin benimle alakalı olmadığını söyledi hormonlarında bir sorun varsa hangi dr. gitmemiz lazım yani ben bu zamana kadar utancımdan kimseye anlatamadım madem böyle bir konu açılmış sorayım dedim

kızlar arkadaşın böyle bir konu açması iyi olmuş benim eşimde aşırı isteksiz biz 1 ayda birkere birlikte oluyoruz neredeyse eşim beni çok sevdiğini bilyorum fakat benimde zamn zaman eşimi özlüyorum ama eşime diyemiyorum söylediğim zamn çok utanıyorum ve o zaman sanki adamı zorla yatağa atmışım gibi geliyor hiç isteğim kalmıyor bizde çok konuştuk ama promlemin benimle alakalı olmadığını söyledi hormonlarında bir sorun varsa hangi dr. gitmemiz lazım yani ben bu zamana kadar utancımdan kimseye anlatamadım madem böyle bir konu açılmış sorayım dedim
Urologa git

Ben tabancayi dayamadim ki evlen diye kendi koştu peşimden bu erkek millwtinide anlamak yani....

Evlenmeden önce cinsel boyutta bir şey yaşamadığınız için anlayamamıştır.. Sevmek ve cinsel çekicilik bazen bir arada olmuyormuş işte.
Eşimin yalancısıyım bende.

Mesela telefon durmadan.elimde senin esin olsa sormazmi kiminle yazisyorsun diye?

Tabiiki sorar...bir gariplik va r arkadaşım ama ne işte. .. bir de bir arkadas fantezi giyim önermiş inanın alakası yok ayıcıklar pijamayla bile dikkati dagikabiliyor adamın. Fantezi iç giyim iyi bir cinsel hayatı renklendirmek açısından güzel. Olmayan birseyi atesleyemez bence.

5 yillik evliyim ayni durumu bende yasadigim icin kendimden tereddut etmeye baslamistim iticimiyim pismiyim curkinmiyim die yaklasik 2 yil evliligim buna kafa yorup neden die sorgulamakla girdigimiz iliskileri kenara yazip olayi istatistige dokmeye baslamistim aynen 15 de giriyorduk iliskiye ortalama olarak oda yalnizca haftasonlari. Esimin gorev olarak algiladigi hsonlari girmemozden belliydi isim yokken yapayim diyordu demek ki ..
Hayatimizda degisiklikler yasandi esim eskisi kadar icki icmiyor borclarinin cogunu odedi is degisikligi yasadi stresi eskiye gore daha az kahvalti yapmayan esim artik daha saglikli ve duzenli besleniyor simdilerde ise bizi yavastan sey hamilelik ama bu doneme gelene kadar ben sahsi olarakta cok mucadele verdim ornegin evde lahana gibi kat kat giyinmeyi kesinlikle biraktim artik saten pijamalarim ustumdrn eksik olmuyor caktirmadan makyajda yapiyorum abartmiyorum o bni makyajsiz saniyor ama yapiyorum surekli kokular sikiyorum birazda esimi tahrik ediyorum bunlar olmasi gereken seyler ayip degil ben sadece boyle durumlarda esinize sinyalleri gizliden yollamaniz gerektigi taraftariyim acik acik soylenildiginde daha cok strese sokuyorsunuz onu ve kaciyor kacmadiginda da sevisirken ictenlik kalmiyor siparis oluyor ona hep bnmle ilgilen benimle ol diyin ama hicbi zaman sesli soylemeyin

Erkekler o kadar tuhaf nedenlerle evleniyor ki şaşırırsınız.
Bu dünyada aşkı peşinden koşup onu alan ve sadece sevdiği için evlenen erkek sayısı cok ama cok az.
Erkekler kadınların duymak istedikleri sözleri ezber yapıyorlar ve kafasında mantıklarına oturan ''evleneceğim kadın bu olsun'' a uyanı bu sözler ile tatmin edip evleniyorlar.

En son evlenen erkek tanıdıgım 30 yaşındaydı. Kız çok sorun cıkarttı ve biri dayanamayıp ''bu kızla neden evleniyorsun?'' diye sordu '' 30 yaşındayım Bu yaşta olan (kız 24 yasında) hiç sevgilisi olmamış bakire kız bulmak zor olur bir daha, buldum evlendim'' dedi.

Zor bır durum inşallah atlatırsınız. Doktora gıtmenızde fayda var ..

Bu dünyada aşkı peşinden koşup onu alan ve sadece sevdiği için evlenen erkek sayısı cok ama cok az.
Erkekler kadınların duymak istedikleri sözleri ezber yapıyorlar ve kafasında mantıklarına oturan ''evleneceğim kadın bu olsun'' a uyanı bu sözler ile tatmin edip evleniyorlar.

En son evlenen erkek tanıdıgım 30 yaşındaydı. Kız çok sorun cıkarttı ve biri dayanamayıp ''bu kızla neden evleniyorsun?'' diye sordu '' 30 yaşındayım Bu yaşta olan (kız 24 yasında) hiç sevgilisi olmamış bakire kız bulmak zor olur bir daha, buldum evlendim'' dedi.
Aynen öyle hak
Tabiiki sorar...bir gariplik va r arkadaşım ama ne işte. .. bir de bir arkadas fantezi giyim önermiş inanın alakası yok ayıcıklar pijamayla bile dikkati dagikabiliyor adamın. Fantezi iç giyim iyi bir cinsel hayatı renklendirmek açısından güzel. Olmayan birseyi atesleyemez bence.
Benimki sormaz iki günden beri elimden düşmedi telefon bir kere olsun kime yaziyorsun demez

Arkadaslar tek tek cvp yazamadim kusura bakmayin dun takip edemedim misafir vardi.
Ama hepsini okudum.
Bizde degisen bisey yok.
Gece 2lere 3 lere kadar oturuyo.
Sonrada yatiyo saat cok gec oldu niye bukadar oturuyoruz dabah nasil kalkicam diye soylenerek yatiyo.
Bu saatten sonra olmaz demek istiyo kisaca anliyorum.
Umrumdada degil demeyi cok isterdim.
Ama esimi cok seviyorum biliyorum oda beni seviyo ama benm onu istedigim kadar o beni istemiyo.
Bana drlarin bebegimin olmamasinin sebebini hormonlara bagli demisti.
Ama esim normalmis.
nasil o normal bu sekildeykende ben anormalim anlamis degilim.
artik bana yanasmasin beni hic istemesin unutalim yatalim uyuyalim istiyorum.
kafasina estiginde sirf benm gonlum olsun diye gelsin istemiyorum.
cunku ginlerce kendimi uzdugumle kaliyorum.

O cok asikti evlenirken ama ben sizin dediginiz mantikla evlenmistim.
İyi bi es iyi bi insan ve iyi bi baba olur umidiyle sevmistim esimi.7 sene oldu evleneli bi gun sasirtmadi beni.bi gun oisman olmadim.
Sadece bu sorunumuz var.
Evlendikten sonra asik oldum ben.
Asik olmasam sevmesem belki bukadar takmazdim
Evlilikte gercekten cinsellik cok onemliymis onu anladim.
Bosanirmiyim aslaaa
Bu sebepten bosanmam yani Allah korusun.

O cok asikti evlenirken ama ben sizin dediginiz mantikla evlenmistim.
İyi bi es iyi bi insan ve iyi bi baba olur umidiyle sevmistim esimi.7 sene oldu evleneli bi gun sasirtmadi beni.bi gun oisman olmadim.
Sadece bu sorunumuz var.
Evlendikten sonra asik oldum ben.
Asik olmasam sevmesem belki bukadar takmazdim
Evlilikte gercekten cinsellik cok onemliymis onu anladim.
Bosanirmiyim aslaaa
Bu sebepten bosanmam yani Allah korusun.
Bence aslinda bosanma sebepi ama bende bosamdim. Bizde cocuk var cocuk olmasa.ama boşanirdim cinseliksiz evlilik olmaz

Ne olursa olsun isteksiz iste artik nedeni her neyse ya boşancam yada cekecem
Canm bu sebepten bosanma bence seviyosan eger.
Bu sebepten baba evine donmek hos olmazdi.
Birlikte dra gidin tatile cikin konusun
Cocuklarinda varmis hemm
Onlari babalarindan ayirmak bu konuda bencillik olur gibi geldi bana
Dusunsene ilerde cocuklarin sorarsa neden bosadiniz diye ne diceksin.
bizi dusunmedinmi hic demezlermi.
sabret biraz lutfen

Canm bu sebepten bosanma bence seviyosan eger.
Bu sebepten baba evine donmek hos olmazdi.
Birlikte dra gidin tatile cikin konusun
Cocuklarinda varmis hemm
Onlari babalarindan ayirmak bu konuda bencillik olur gibi geldi bana
Dusunsene ilerde cocuklarin sorarsa neden bosadiniz diye ne diceksin.
bizi dusunmedinmi hic demezlermi.
sabret biraz lutfen
Ztn boşanmam benim eşim cok iyi bu konu haric ama bosamakla tehtit ettim cünki artik canima tak etti.
Tatile her sene gidiyoruz hediye araba para inan hersey var.bende ztn 9 yil sonra patlak verdi. Kendimi ev arkdasi gibi hisetmege basladim. Bir erkek nasiö.sormaz ya.bak 2 gündenberi telwfon elimde.yaziyorum burda ne yapiyorsun kime yaziyorsun demez mi bir erkek.bana tuhaf geliyor. Benimki üsenmez gezer tozar bizimle.sif o işe gelince işte...
Aslinda büyük boşanma sebepi cunki cinswöiksiz bir evlilik evlilik degil. Bir.erkek olsa karisink bu durumda hemen boşardi. Ben 9 yil sabir ettim. Mükembel ötesi bir erkek bi bu kusuru var iste.
Ztn burda yeni evli arldaslarda yazmis ayda 1 oluyor.yeni evli icin ayda 1 cokkkkkk az.bizdede öyle basladi sonrada dahada azaldi.
Ayda bir iki eşine yanaşan erkek benim gözümde normal degil.
Ztn eşimin huyu iyi olmasa cocuklarimida alip giderdim.ama cok iyi bir baba.
Dün cocugu bilerek aramizda yatirdim uyumustu.istiywn erkek alir cocugu yatiri demi yatagina bizimkisi allahtan bekliyor hemen uyudu. Anlatabiliyormuyim halbuki dün laf soktum ona.isteksiz.ve bu degismiyor malesef.

Back