Anladimda bazen onunlada alakasi yok yaniBen onu konu sahibine yazdim.
Ben tabancayi dayamadim ki evlen diye kendi koştu peşimden bu erkek millwtinide anlamak yani....Eşime sordum (afedersiniz) aynen şunları söylüyor 'sizi o anlamda çekici bulmuyor olabilirmiş. Hani seviyordur aşıktır ama cinsel gözle bakmıyor olabilir ' dedi.. Tabii erkek yorumu bu.
Urologa gitkızlar arkadaşın böyle bir konu açması iyi olmuş benim eşimde aşırı isteksiz biz 1 ayda birkere birlikte oluyoruz neredeyse eşim beni çok sevdiğini bilyorum fakat benimde zamn zaman eşimi özlüyorum ama eşime diyemiyorum söylediğim zamn çok utanıyorum ve o zaman sanki adamı zorla yatağa atmışım gibi geliyor hiç isteğim kalmıyor bizde çok konuştuk ama promlemin benimle alakalı olmadığını söyledi hormonlarında bir sorun varsa hangi dr. gitmemiz lazım yani ben bu zamana kadar utancımdan kimseye anlatamadım madem böyle bir konu açılmış sorayım dedim
Ben tabancayi dayamadim ki evlen diye kendi koştu peşimden bu erkek millwtinide anlamak yani....
Mesela telefon durmadan.elimde senin esin olsa sormazmi kiminle yazisyorsun diye?
sağol canım en kısa zamanda gidicem peki dr. ne diyecem k.bakma çok acemiyim bu konulardaUrologa git
Aynen öyle hakErkekler o kadar tuhaf nedenlerle evleniyor ki şaşırırsınız.
Bu dünyada aşkı peşinden koşup onu alan ve sadece sevdiği için evlenen erkek sayısı cok ama cok az.
Erkekler kadınların duymak istedikleri sözleri ezber yapıyorlar ve kafasında mantıklarına oturan ''evleneceğim kadın bu olsun'' a uyanı bu sözler ile tatmin edip evleniyorlar.
En son evlenen erkek tanıdıgım 30 yaşındaydı. Kız çok sorun cıkarttı ve biri dayanamayıp ''bu kızla neden evleniyorsun?'' diye sordu '' 30 yaşındayım Bu yaşta olan (kız 24 yasında) hiç sevgilisi olmamış bakire kız bulmak zor olur bir daha, buldum evlendim'' dedi.
Benimki sormaz iki günden beri elimden düşmedi telefon bir kere olsun kime yaziyorsun demezTabiiki sorar...bir gariplik va r arkadaşım ama ne işte. .. bir de bir arkadas fantezi giyim önermiş inanın alakası yok ayıcıklar pijamayla bile dikkati dagikabiliyor adamın. Fantezi iç giyim iyi bir cinsel hayatı renklendirmek açısından güzel. Olmayan birseyi atesleyemez bence.
Ne olursa olsun isteksiz iste artik nedeni her neyse ya boşancam yada cekecemEvlenmeden önce cinsel boyutta bir şey yaşamadığınız için anlayamamıştır.. Sevmek ve cinsel çekicilik bazen bir arada olmuyormuş işte.
Eşimin yalancısıyım bende.
O cok asikti evlenirken ama ben sizin dediginiz mantikla evlenmistim.Erkekler o kadar tuhaf nedenlerle evleniyor ki şaşırırsınız.
Bu dünyada aşkı peşinden koşup onu alan ve sadece sevdiği için evlenen erkek sayısı cok ama cok az.
Erkekler kadınların duymak istedikleri sözleri ezber yapıyorlar ve kafasında mantıklarına oturan ''evleneceğim kadın bu olsun'' a uyanı bu sözler ile tatmin edip evleniyorlar.
En son evlenen erkek tanıdıgım 30 yaşındaydı. Kız çok sorun cıkarttı ve biri dayanamayıp ''bu kızla neden evleniyorsun?'' diye sordu '' 30 yaşındayım Bu yaşta olan (kız 24 yasında) hiç sevgilisi olmamış bakire kız bulmak zor olur bir daha, buldum evlendim'' dedi.
Bence aslinda bosanma sebepi ama bende bosamdim. Bizde cocuk var cocuk olmasa.ama boşanirdim cinseliksiz evlilik olmazO cok asikti evlenirken ama ben sizin dediginiz mantikla evlenmistim.
İyi bi es iyi bi insan ve iyi bi baba olur umidiyle sevmistim esimi.7 sene oldu evleneli bi gun sasirtmadi beni.bi gun oisman olmadim.
Sadece bu sorunumuz var.
Evlendikten sonra asik oldum ben.
Asik olmasam sevmesem belki bukadar takmazdim
Evlilikte gercekten cinsellik cok onemliymis onu anladim.
Bosanirmiyim aslaaa
Bu sebepten bosanmam yani Allah korusun.
Canm bu sebepten bosanma bence seviyosan eger.Ne olursa olsun isteksiz iste artik nedeni her neyse ya boşancam yada cekecem
Ztn boşanmam benim eşim cok iyi bu konu haric ama bosamakla tehtit ettim cünki artik canima tak etti.Canm bu sebepten bosanma bence seviyosan eger.
Bu sebepten baba evine donmek hos olmazdi.
Birlikte dra gidin tatile cikin konusun
Cocuklarinda varmis hemm
Onlari babalarindan ayirmak bu konuda bencillik olur gibi geldi bana
Dusunsene ilerde cocuklarin sorarsa neden bosadiniz diye ne diceksin.
bizi dusunmedinmi hic demezlermi.
sabret biraz lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?