• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim

Evet çok ilginç. .. bu sorun evlilikte büyük bir sorun. Hatta temel taşı evliliğin.
Yani sende bir oldu bazi seneler 3 4 düsün artik durumu geri kalsn kisimds süper ötesi ideal bir es bir dedigmi iki etmez iyi bir baba vs. Amaminan surds bir erkekle konusdam bu kimdi bile demez bence.bak butun gun telefon elimde yazistim kime yaziyorsin bile demedi bu bile tuhaf bana göre

Öyle ama benimki düsün hamile kaldigim sene bir kere ysprik sonra hamilesin dedi elemedi.halbuki bir sakincasi yoktu
Nasıl 15 gün durabiliyor anlamadım... acaba kendi kendine mi... bu da bir tür alışkanlık psikolojik bir sorun. Bence açık açık tehdit edin ya tedavi olsun yada herseyi göze alsın böyle ömür mu geçer.... vok sıkıntılı bir durum allah kolaylik versin

Yani sende bir oldu bazi seneler 3 4 düsün artik durumu geri kalsn kisimds süper ötesi ideal bir es bir dedigmi iki etmez iyi bir baba vs. Amaminan surds bir erkekle konusdam bu kimdi bile demez bence.bak butun gun telefon elimde yazistim kime yaziyorsin bile demedi bu bile tuhaf bana göre
Çok ilginç ama bin bir türlü insan var... umarım evliliği kamuflaj olarak kullanmamistir yoksa yazık etmiş size...

Nasıl 15 gün durabiliyor anlamadım... acaba kendi kendine mi... bu da bir tür alışkanlık psikolojik bir sorun. Bence açık açık tehdit edin ya tedavi olsun yada herseyi göze alsın böyle ömür mu geçer.... vok sıkıntılı bir durum allah kolaylik versin
Ztn kavga ettim hemde cok büyük ys degirsin dedim yada boşanacgim. Simdi düzelme iki haftada bir yada haftada 1 ama.inan o bilemzoruma gidiyor artik sanki yalvarir gibi.
Erkek olarak göremiyorum artik. Cocuklarim.olmasa hemen boşanirdim.ama.ikisre babasina cok düskün.düzelme olmazsa ama boşanmaya karatliyim

Aslinda konuyu acmakta tereddut ettim.
Cekiniyorum biraz bu konuyu konusmayi.
Nasil anlatsam bilmiyorum
Esim cinsellik anlaminda tembel.
Com dusundum neden diye cunku ve bukaniya vardim evet dogru kelime TEMBEL

10 gun 15 gun olmasa rahatsizlik duymuyo.
Aklina gelmiyo

Benm kadar istemiyo
Ben istiyorumki o beni istesin beni arzulasin ama o genellikle benm istedigimi dusundugu icin birlikte oluyo

Cok aliniyorum bu duruma.
Ya 3 gundur evdeydik beraber
3 gun boyunca disari bile cikmadik
Bu kadar saat yalniz kalmamiz onun aklina beni getirmedi.

Anca tv izliyo yada uyuyo.

seviyo beni begeniyoda biliyorum.
24 saat boyunca 24 kere soyluyodur belki daha fazla.
ama is icraate gelmiyo hic
Ya inanin utaniyorum cokmu acik yaziyorum acaba diyeo_O

Konusun diceksiniz cok konustum haklisin dedi niye boyleyim bende bilmiyorum dedi
Konustugum zmnlarda biraz duzeliyo sonra yine ayni.

ben kadinim
Kadinlarinda istekleri arzulari var
Erkeklerden bi farkimiz yok bence hatta daha tutkuluyuz bu konuda.
ama gelgorki esim benm tam tersim.
yani anlasilmasinki hergun yada saat basi aklim o iste
Ama haftada bir bile oda benm gonderdigim sinyaller sonucu sirf ben noluyoruz demiyim diye oluyo ve tatsiz tuzsuz oluyo cunku benm soylemem butun anlamini yitiriyo.

opuyo kokluyo afedersiniz ama bi erkekte noluyosa esimdede oluyo ama sonrasinda usendiginde yatip uyuyo.
napiyim arkadaslar siz soyleyin
görücü usulü mü evlendiniz? tanışma süresi ne kadar sürdü? bi de kaç yıllık evlisiniz?

15 gün demisim ama konu Sahibi sandım sizi sizinki daha vahimmis. Acaba yemeğine falan bişeyler katsayı bilmiyorum pek ama belki ise yarayan bişeyler vardır.

15 gün demisim ama konu Sahibi sandım sizi sizinki daha vahimmis. Acaba yemeğine falan bişeyler katsayı bilmiyorum pek ama belki ise yarayan bişeyler vardır.
Tamamda ben artik yoruldum inan kendi cabalasin yalvarirmis gibi biktim kendimi kadin gibi hissetmiyorm artik.

Sordum sacmalama.yok oyle birsey dedi .inan bizi gören.mükembel ötesi cift der cok gezeriz vs sif o is iste.... vahim
Ne diyim bilemedim ama boşanmaya değer buldugum konulardan biri sadakatsizlik diğeri de cinsellik... iyi anlastiginiz ve beraber keyifli vakit gecirdiginiz birev arkadaşından fazlası olması gerekir oysa ki... hani kiskansa yöne bi yerlerden vurulur ama...

Bana sormadin.pardon konu sahibine sordun bende burda doktum.icimi☺☺☺
olsun önemli değil senin durumun için de geçerli bu sorular :) nedense evliliğinde bu tip sorun yaşayanlar sevgililik döneminde sizin dediğiniz gibi çok hevesli oluyor.. hep öyle okuyorum..

Ne diyim bilemedim ama boşanmaya değer buldugum konulardan biri sadakatsizlik diğeri de cinsellik... iyi anlastiginiz ve beraber keyifli vakit gecirdiginiz birev arkadaşından fazlası olması gerekir oysa ki... hani kiskansa yöne bi yerlerden vurulur ama...

Kiskanmasi yok sevmiyorasan bosanalim dedim seviyorum dedi. Simdi 7 gpnde 14 gümde bir yaklasiyor oda bosancam desimde ondan yoksa inan adim kadar eminim yanasmazdi biz hic öLe her gün her iki günde bir yapmadik o isi yeni evliyken bile

Para ve borc dusundugumuzden cok etkiliyor. Erkekler bu konuda yansitmamaya calissa da gurur yapiyorlar.

Biraz fantezi lingerie denen tarzda deyler giy.

Benim esimde maalesef gecelik pijama ile dolasiyorsam elli yil ugramas yanima

Eşiniz cinselliği zorunlu görüyorsa soğumuş olabilir. Sizden değil cinsellikten.. Görev haline getirmiş olabilir yani. Tabi nacizane düşüncem bu.
Bir diğer olasılık depresyonda olabilir. Sürekli uyuyup televizyon seyrediyorsa. Tabi gene siz daha iyi bilirsiniz eşiniz sonuçta.
Bir diğer sonuçta hormonları düzensiz olabilir.Tabi bu da bir fikir. Doktor değilim sonuçta. Tahmin edebilirim.Hormonal bozukluk aşırı istek ya da isteksizlik yaratabilir diye duymuştum. Taabi ne kadar doğru bilemem.

Mesela telefon durmadan.elimde senin esin olsa sormazmi kiminle yazisyorsun diye?

Back