• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim

Aslinda konuyu acmakta tereddut ettim.
Cekiniyorum biraz bu konuyu konusmayi.
Nasil anlatsam bilmiyorum
Esim cinsellik anlaminda tembel.
Com dusundum neden diye cunku ve bukaniya vardim evet dogru kelime TEMBEL

10 gun 15 gun olmasa rahatsizlik duymuyo.
Aklina gelmiyo

Benm kadar istemiyo
Ben istiyorumki o beni istesin beni arzulasin ama o genellikle benm istedigimi dusundugu icin birlikte oluyo

Cok aliniyorum bu duruma.
Ya 3 gundur evdeydik beraber
3 gun boyunca disari bile cikmadik
Bu kadar saat yalniz kalmamiz onun aklina beni getirmedi.

Anca tv izliyo yada uyuyo.

seviyo beni begeniyoda biliyorum.
24 saat boyunca 24 kere soyluyodur belki daha fazla.
ama is icraate gelmiyo hic
Ya inanin utaniyorum cokmu acik yaziyorum acaba diyeo_O

Konusun diceksiniz cok konustum haklisin dedi niye boyleyim bende bilmiyorum dedi
Konustugum zmnlarda biraz duzeliyo sonra yine ayni.

ben kadinim
Kadinlarinda istekleri arzulari var
Erkeklerden bi farkimiz yok bence hatta daha tutkuluyuz bu konuda.
ama gelgorki esim benm tam tersim.
yani anlasilmasinki hergun yada saat basi aklim o iste
Ama haftada bir bile oda benm gonderdigim sinyaller sonucu sirf ben noluyoruz demiyim diye oluyo ve tatsiz tuzsuz oluyo cunku benm soylemem butun anlamini yitiriyo.

opuyo kokluyo afedersiniz ama bi erkekte noluyosa esimdede oluyo ama sonrasinda usendiginde yatip uyuyo.
napiyim arkadaslar siz soyleyin
belkıde yoruluyordur ıste falan, vucut dınc olmayınca kafada o ıslere ermıyor ;)

bız ılışkımızın ılk zamanlarında nerdeyse hergun bırlıkte olurduk, ıkımızde ısteklıydık , sımdı ıs stresı-yorgunluk-haftanın bellı gunlerı esım evde yok zaten ıs dolayısıyla falan derken haftada bır ancak oluyor ama hıc sıkayetcı degılım bu durumdan sevgı ve sadakat olduktan sonra ,sevısmektense ona sarılıp uyumak benım ıcın daha buyuk bır nımet....

ama ben ıcımdekı ıstegı bastıramıyom, bu durumda kendıme olan guvenımı ve esıme olan ılgımı azaltıyor dersınız konusun, ya da ondan beklemeyın bellı kı adamın aklına gelmıyor sız atak yapın, sorun psıkolojık ıse bır doktordan yardım alın ...

Dun gece tripli yattim yanasmadi diye.
Sabah ope ope doyamadi ise giderken biliyoya suçunu.
Sonrada mjj cekiyo hic cekmiyen adam.
Yok bensiz yasayamazmis yok cok seviyomus.
Bugun dibimden ayrilmaz ariza cikarmiyim diye
Ama buseferde benm pskolojim bozuluyo ve bu seferde ben istemiyorum benm dememle oldu pskolojisi olusuyo cunku
Beninkide ayni iste bir gün akli sira kandiriyor sonra.yine aynisi

belkıde yoruluyordur ıste falan, vucut dınc olmayınca kafada o ıslere ermıyor :KK66:

bız ılışkımızın ılk zamanlarında nerdeyse hergun bırlıkte olurduk, ıkımızde ısteklıydık , sımdı ıs stresı-yorgunluk-haftanın bellı gunlerı esım evde yok zaten ıs dolayısıyla falan derken haftada bır ancak oluyor ama hıc sıkayetcı degılım bu durumdan sevgı ve sadakat olduktan sonra ,sevısmektense ona sarılıp uyumak benım ıcın daha buyuk bır nımet....

ama ben ıcımdekı ıstegı bastıramıyom, bu durumda kendıme olan guvenımı ve esıme olan ılgımı azaltıyor dersınız konusun, ya da ondan beklemeyın bellı kı adamın aklına gelmıyor sız atak yapın, sorun psıkolojık ıse bır doktordan yardım alın ...
Bizde bastada yoktu o hergün isteksiz erkekler bastanda ayni desen simdi öyle olduk

Aslinda konuyu acmakta tereddut ettim.
Cekiniyorum biraz bu konuyu konusmayi.
Nasil anlatsam bilmiyorum
Esim cinsellik anlaminda tembel.
Com dusundum neden diye cunku ve bukaniya vardim evet dogru kelime TEMBEL

10 gun 15 gun olmasa rahatsizlik duymuyo.
Aklina gelmiyo

Benm kadar istemiyo
Ben istiyorumki o beni istesin beni arzulasin ama o genellikle benm istedigimi dusundugu icin birlikte oluyo

Cok aliniyorum bu duruma.
Ya 3 gundur evdeydik beraber
3 gun boyunca disari bile cikmadik
Bu kadar saat yalniz kalmamiz onun aklina beni getirmedi.

Anca tv izliyo yada uyuyo.

seviyo beni begeniyoda biliyorum.
24 saat boyunca 24 kere soyluyodur belki daha fazla.
ama is icraate gelmiyo hic
Ya inanin utaniyorum cokmu acik yaziyorum acaba diyeo_O

Konusun diceksiniz cok konustum haklisin dedi niye boyleyim bende bilmiyorum dedi
Konustugum zmnlarda biraz duzeliyo sonra yine ayni.

ben kadinim
Kadinlarinda istekleri arzulari var
Erkeklerden bi farkimiz yok bence hatta daha tutkuluyuz bu konuda.
ama gelgorki esim benm tam tersim.
yani anlasilmasinki hergun yada saat basi aklim o iste
Ama haftada bir bile oda benm gonderdigim sinyaller sonucu sirf ben noluyoruz demiyim diye oluyo ve tatsiz tuzsuz oluyo cunku benm soylemem butun anlamini yitiriyo.

opuyo kokluyo afedersiniz ama bi erkekte noluyosa esimdede oluyo ama sonrasinda usendiginde yatip uyuyo.
napiyim arkadaslar siz soyleyin
Benimkinin tek farki cok caliscan ve asla evde durmaz illa gezdiri bizi öyle evde oturmaz sklir hemen.

Ufak bi sıkıntı gibi ama önemli. şahsen eşim isteksiz olsa benimde canım çok sıkılırdi. Acaba biraz yenilik mi istiyor. Evde eşinize cilvenizi artırın güzel giyinin suslenin. :) kısaca gözüne iyi hitap edin. Erkekler dış görünüşe bizden daha çok önem verirler.

Ufak bi sıkıntı gibi ama önemli. şahsen eşim isteksiz olsa benimde canım çok sıkılırdi. Acaba biraz yenilik mi istiyor. Evde eşinize cilvenizi artırın güzel giyinin suslenin. :) kısaca gözüne iyi hitap edin. Erkekler dış görünüşe bizden daha çok önem verirler.
Adamda iş yok iserden ciplak dolaş☺☺☺

Adamda iş yok iserden ciplak dolaş☺☺☺

Evlenmeden önce hiç anlamadiniz mi. Yanlış anlaşılmasın yani bakışlar bile önemlidir mesela insan o elektriği hisseder yada konuşmalarından. Ben esimin bakışindan acayip etkilenmistim ve aşık oldum ben bu adamla evlenirim demiştim :)

Evlenmeden önce hiç anlamadiniz mi. Yanlış anlaşılmasın yani bakışlar bile önemlidir mesela insan o elektriği hisseder yada konuşmalarından. Ben esimin bakışindan acayip etkilenmistim ve aşık oldum ben bu adamla evlenirim demiştim :)
Evlenmeden önce her yerde sikistirip öperdi vs her firsati degerlendridi hic böyle olcagi aklimin ucundan gecmezdi

Yani evlenmden önce bem kayiordum o kovaliyordu inan hic belirtisi yoktu. Ama baysgs böyle erkekler var cok okudum burda tek degilim

Evlenmeden önce her yerde sikistirip öperdi vs her firsati degerlendridi hic böyle olcagi aklimin ucundan gecmezdi
Valla sizin ki ters köşe yapmış :) ne dicegimi bilemedim. Belki psikolojik bir sıkıntı dir. Isterseniz bir doktora psikoloğa görünsün konuşun eşinizle açık açık.

Valla sizin ki ters köşe yapmış :) ne dicegimi bilemedim. Belki psikolojik bir sıkıntı dir. Isterseniz bir doktora psikoloğa görünsün konuşun eşinizle açık açık.
Ama konusmasam.pardon kavga ettim yine tik olmazdi.cok erkek var böyle nedense tuhaf beni buldu şansa bak

Mesela hamilekte ilk hamileligimde hic dokunmadi bana 9 ay cinselik sonucta yasak degil hamilekte.

Yorgunluk borç vs bir erkek için bir sebep olamaz konu cinsellikse. Hormonal bir durum olduğunu düşünüyorum. Bir şekilde doktora ikna etmelisiniz eşinizi. Öyle ite kaka olmaz ki. Veya kendinizi 15 gunde bir normal e alistiracaksiniz ki bence asla normal degil.Bir de ne kadar arayı acarsaniz o kadar alışıyor insan süre uzuyor ne kadar sık olursa o kadar kısalıyor ara.

Son düzenleme:
Benimki de evlendigimizden beri ayni başlarda ailesiyle yasadik 9 ay ondan dedi üst kata çıktık yorgun oldu,sonra ailemle iyi gecinmedigin icin dedi,sonra bi sans hamile kaldim hamilesin olmaz dogurdum 3 aylik oldu bi kez yasadik oda çok kisa, bide beni düşün akrep burcuyum ve cok istekliydim,istekliydim diyorum yapmaya yapmaya bnde soğudum artik,23 yasindayim ve sanirim hayatim boyunca cinselliği doya doya yasayamicam adam 34 yasinda belki yas farkındandır diyorum ama yok,bazen diyorum keşke genç biriyle evlenebilseydim öf aman icimi döktüm kimseyle de paylaşılamıyorm neyse böyle kabullencez artik
Yilarca ailyelye yasiyanlar var bahane bunlar.escinseller bu tip erkekler gercekten artik böyle düsünüyorum ben. Kayinvalden hic fark etmedimi durum vahim oldugunu

Benimki de evlendigimizden beri ayni başlarda ailesiyle yasadik 9 ay ondan dedi üst kata çıktık yorgun oldu,sonra ailemle iyi gecinmedigin icin dedi,sonra bi sans hamile kaldim hamilesin olmaz dogurdum 3 aylik oldu bi kez yasadik oda çok kisa, bide beni düşün akrep burcuyum ve cok istekliydim,istekliydim diyorum yapmaya yapmaya bnde soğudum artik,23 yasindayim ve sanirim hayatim boyunca cinselliği doya doya yasayamicam adam 34 yasinda belki yas farkındandır diyorum ama yok,bazen diyorum keşke genç biriyle evlenebilseydim öf aman icimi döktüm kimseyle de paylaşılamıyorm neyse böyle kabullencez artik
Sende aceba bie doktora görünsen deswn esine iI olur yasin cok genc inan boşanmaya gidiyor boyle evlilikler

Yorgunluk borç vs bir erkek için bir sebep olamaz konu cinsellikse. Hormonal bir durum olduğunu düşünüyorum. Bir şekilde doktora ikna etmelisiniz eşinizi. Öyle ite kaka olmaz ki. Bir de ne kadar arayı acarsaniz o kadar alışıyor insan süre uzuyor ne kadar sık olursa o kadar kısalıyor ara.
Öyle ama erkek doktora gitmeyince.bizdeki gibi adama escinselmisin dedim.neler neler saydim bana bunu kocam dese doktora koşardim. Bence escinseller.cünki kiskanma yok 0 ve mükembeller cinslelik haric her konuda .

Öyle ama erkek doktora gitmeyince.bizdeki gibi adama escinselmisin dedim.neler neler saydim bana bunu kocam dese doktora koşardim. Bence escinseller.cünki kiskanma yok 0 ve mükembeller cinslelik haric her konuda .
Evet çok ilginç. .. bu sorun evlilikte büyük bir sorun. Hatta temel taşı evliliğin.

Back