Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
esim
- Konu Sahibi UMUDUM_34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
- 723
Akilli tabi arkdasim anlatzi öpunce bile nefsine sahip cik diOrmus 5 yil sonra bugun 5 yil oldu demis kocasi ne oldu demis isteb5 yil illisie girmedik demis off öleyim bari demis 9 yilda 4 kez beraber olmuslar. Düsün artik.bizim durum okadar vahim degil ama yinede vahim☺☺☺
Yok artık
Ay benim adam da normal değil hiç Ortası yok bunun ya iki günü Geçmiyor bizim asla regli oldumu adam karalar bağlıyor
UMUDUM_34 arkadaşım sen eşini doktora gitmeye ikna et belki hormonlardandır
- 30 Aralık 2013
- 213
- 69
- 73
benim arkadaşım da çocuk için tedavi sürecindeydi eşine de tahlil yaptırmışlardı hormon testleri normal bir sorun yok denildi, sadece progsteron hormonu yüksek bu da cinsel isteksizlik yapar denilmiş. Yardımcı olur diye yazıyorum hormonlar çocuk için normal gözükebilir ama alakası olmayan bir hormon az ya da çok olabilir..
Benim adam.regl oldugum zamani bilr bilmez cinselik umrunda bile degil inan seninkisi daha iyiYok artık
Ay benim adam da normal değil hiç Ortası yok bunun ya iki günü Geçmiyor bizim asla regli oldumu adam karalar bağlıyor
Yok iş vs hepsi bahane bu tip adamlarda iş yok arkdaş degismiyorlarda konuş konuş ayni. Benim eşim bu konu haric gercekren bulunmaz hint kumaşi ama bu zamanda yoksa boşanirdim.Yok artık
Istenilmek istenilmemekten herzaman daha iyidir . Bir ara ben sık yanastim ben deniyeyim dedin offff etti düşün milletin kocasi yanasmiyor diye aglar ben yanaşinca offf hatta azcin dedi.sanki hergun yanastim☺☺☺☺☺bu adamda iş yok huyu iyi olmasa bosardimYok artık
Benim yerimde başkasi olsaydi ya boşanirdi yada aldatirdi.ben ikisinde yapmadim. Ya cekecen yada ayrilcan bende konu sahibi gibi 6 7 yil sonra kadinlgimi anladim ve takmaya basladim ilk basta takmiyordum bukadar. Buyuk kavga cikardim boşancam dedim sonuc ayda 2 ve 3 aradi bu bizde cok düsünün artik. Kavga etmeseydim aylarca aklina bile gelmez escinselmisin diye bile sordum artik adama.
- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Olabilir bende düsünmeedim.degil.ama.yemekleri ben yapiyorum ayni seyleri Yiyoruzyediğimiz içtiğimiz mi etkiliyo acaba ne kadar çok okuyorum benzer sorunları
M
Cocgu gezmege getircegiz bugun almanyada dini bayram var gelsem mi bende dedim esimde annenin cani istemIor galiab dedi.bende senin yanina dura dura isteksiz oldum senin gibi dedim o analdi hemen ne demek isedigimi. Bana eşim bunu ima etse üzülürüm.Simdi aksam yaklasir laf soktum ya sonra haftlarca yine tik yok.yediğimiz içtiğimiz mi etkiliyo acaba ne kadar çok okuyorum benzer sorunları
aynen,araştır,hazır gıalar,kokular inan bana araştır neler görecen duycan öğrencen,hiç şüphen olmasınyediğimiz içtiğimiz mi etkiliyo acaba ne kadar çok okuyorum benzer sorunları
- 3 Temmuz 2013
- 1.783
- 1.792
- 133
Dun gece tripli yattim yanasmadi diye.
Sabah ope ope doyamadi ise giderken biliyoya suçunu.
Sonrada mjj cekiyo hic cekmiyen adam.
Yok bensiz yasayamazmis yok cok seviyomus.
Bugun dibimden ayrilmaz ariza cikarmiyim diye
Ama buseferde benm pskolojim bozuluyo ve bu seferde ben istemiyorum benm dememle oldu pskolojisi olusuyo cunku
Sabah ope ope doyamadi ise giderken biliyoya suçunu.
Sonrada mjj cekiyo hic cekmiyen adam.
Yok bensiz yasayamazmis yok cok seviyomus.
Bugun dibimden ayrilmaz ariza cikarmiyim diye
Ama buseferde benm pskolojim bozuluyo ve bu seferde ben istemiyorum benm dememle oldu pskolojisi olusuyo cunku
cok afedersinizde 10-15 gün normal yani
hergün sevismek mi istiyorusnuz
evlilik sadece sevismek mi
kendiniz o zaman mi daha iyi hissedeceksiniz
ben zaten erkeklerin seks düskünü olduguna hic inanmiyorum
( sapiklan sapkinlar disinda)
kadinlar seks meraklisi
bu benim fikrim
10-15 günde bir olur
yeri gelir günde 3 kere olur
hep degisir
makinemi bu adamlar
hergün sevismek mi istiyorusnuz
evlilik sadece sevismek mi
kendiniz o zaman mi daha iyi hissedeceksiniz
ben zaten erkeklerin seks düskünü olduguna hic inanmiyorum
( sapiklan sapkinlar disinda)
kadinlar seks meraklisi
bu benim fikrim
10-15 günde bir olur
yeri gelir günde 3 kere olur
hep degisir
makinemi bu adamlar
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
eşiniz biseksüel ya da eşcinsel olabilir.
biliyorsunuz dünya sağlık örgütü, eşcinselliği ve biseksüelliği hastalık olarak kabul etmiyor.
dolayısıyla eşcinsel ise eğer, hormon testleri normal çıkabilir.
türk toplumu bizleri belli bir yaşta evlenmeye zorladığı için, nice eşcinsel adam, herhangibir kadınla evlenip o evlendiği kadını mutsuz ediyor.
adam napsın. ben nasıl ki hemcinsimle sevişmek istemiyorsam, o da sizinle sevişmek istemiyor.
bir diğer ihtimal; evliliğinizdeki bazı travmalar nedeniyle soğumuş olması olabilirdi. ama siz en baştan beri böyle diyorsunuz. o nedenle bu ihtimali, geçelim.
tutkuyla sevgilisini arzulamayan, duvardan duvara vurmayan, hard core seks yaşamayan, gürültü yapmaktan, çok bağırmaktan korkarak, eşyaları devirerek sevişmeyen adam, bana ilginç geliyor.
ve doya doya cinsellik yaşayamayan kadınlara üzülüyorum.
herkes her gece çılgın doyumlara ulaşsa, dünya daha güzel bir yer olurdu.
biliyorsunuz dünya sağlık örgütü, eşcinselliği ve biseksüelliği hastalık olarak kabul etmiyor.
dolayısıyla eşcinsel ise eğer, hormon testleri normal çıkabilir.
türk toplumu bizleri belli bir yaşta evlenmeye zorladığı için, nice eşcinsel adam, herhangibir kadınla evlenip o evlendiği kadını mutsuz ediyor.
adam napsın. ben nasıl ki hemcinsimle sevişmek istemiyorsam, o da sizinle sevişmek istemiyor.
bir diğer ihtimal; evliliğinizdeki bazı travmalar nedeniyle soğumuş olması olabilirdi. ama siz en baştan beri böyle diyorsunuz. o nedenle bu ihtimali, geçelim.
tutkuyla sevgilisini arzulamayan, duvardan duvara vurmayan, hard core seks yaşamayan, gürültü yapmaktan, çok bağırmaktan korkarak, eşyaları devirerek sevişmeyen adam, bana ilginç geliyor.
ve doya doya cinsellik yaşayamayan kadınlara üzülüyorum.
herkes her gece çılgın doyumlara ulaşsa, dünya daha güzel bir yer olurdu.
Benimki de evlendigimizden beri ayni başlarda ailesiyle yasadik 9 ay ondan dedi üst kata çıktık yorgun oldu,sonra ailemle iyi gecinmedigin icin dedi,sonra bi sans hamile kaldim hamilesin olmaz dogurdum 3 aylik oldu bi kez yasadik oda çok kisa, bide beni düşün akrep burcuyum ve cok istekliydim,istekliydim diyorum yapmaya yapmaya bnde soğudum artik,23 yasindayim ve sanirim hayatim boyunca cinselliği doya doya yasayamicam adam 34 yasinda belki yas farkındandır diyorum ama yok,bazen diyorum keşke genç biriyle evlenebilseydim öf aman icimi döktüm kimseyle de paylaşılamıyorm neyse böyle kabullencez artik
- 24 Şubat 2014
- 12.535
- 23.229
- 348
Aslinda konuyu acmakta tereddut ettim.
Cekiniyorum biraz bu konuyu konusmayi.
Nasil anlatsam bilmiyorum
Esim cinsellik anlaminda tembel.
Com dusundum neden diye cunku ve bukaniya vardim evet dogru kelime TEMBEL
10 gun 15 gun olmasa rahatsizlik duymuyo.
Aklina gelmiyo
Benm kadar istemiyo
Ben istiyorumki o beni istesin beni arzulasin ama o genellikle benm istedigimi dusundugu icin birlikte oluyo
Cok aliniyorum bu duruma.
Ya 3 gundur evdeydik beraber
3 gun boyunca disari bile cikmadik
Bu kadar saat yalniz kalmamiz onun aklina beni getirmedi.
Anca tv izliyo yada uyuyo.
seviyo beni begeniyoda biliyorum.
24 saat boyunca 24 kere soyluyodur belki daha fazla.
ama is icraate gelmiyo hic
Ya inanin utaniyorum cokmu acik yaziyorum acaba diye
Konusun diceksiniz cok konustum haklisin dedi niye boyleyim bende bilmiyorum dedi
Konustugum zmnlarda biraz duzeliyo sonra yine ayni.
ben kadinim
Kadinlarinda istekleri arzulari var
Erkeklerden bi farkimiz yok bence hatta daha tutkuluyuz bu konuda.
ama gelgorki esim benm tam tersim.
yani anlasilmasinki hergun yada saat basi aklim o iste
Ama haftada bir bile oda benm gonderdigim sinyaller sonucu sirf ben noluyoruz demiyim diye oluyo ve tatsiz tuzsuz oluyo cunku benm soylemem butun anlamini yitiriyo.
opuyo kokluyo afedersiniz ama bi erkekte noluyosa esimdede oluyo ama sonrasinda usendiginde yatip uyuyo.
napiyim arkadaslar siz soyleyin
daha öncede yazmıştım şimdi de tekrar ediyorum keçiboynuzu pekmezi. ben çocuk için eşime hergün 2 kaşık ye diyorum. valla yedimi yemedi mi şişeye bakıp kontrol etmeme bile gerek kalmıyo direk anlaşılıyor yiyip yemediği. siz de alın bir şişe bir deneyin bence
- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
- 408
Kiz benimki aslan neden sordun merak ettim şincikEşiniz Aslan burcu mu?