• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim

Ben evli değilim ama haftada bir de az sanki yani sürekli berabersiniz bu işler zamanlamayla olmuyor zaten içten gelir yani bazen haftada 4 bazen haftada bir . Zevk mı almıyor acaba kadını duydum da erkeği hiç duymadım siz öpünce geri mi çekiliyor anlamadım karşı koyamaz ki insan hele ki bir kadın istiyorsa bu sadece o işe en büyük sebeptir bence :21:

Kesinlikle terapi almalısınız.
Bu durumun altında binlerce sebep olabilir. Küçük basit bir sebepte olabilir, önemli bir sebep de...
Kendini farklı şekillerde tatmin ediyor olabilir. Farklı cinsel tercihleri olabilir.
Olur da olur..
Ama siz bu şekilde bir hayat yaşamak zorunda değilsiniz.
Zaman içinde özgüveninizi yitirebilirsiniz.
Bunu kendinize yapmayın ve derhal terapiste gidin.
Çocuk için tedavinizi de bir süre erteleyin. Çocuk olduktan sonra eşinizin bahaneleri de artacak.

Kesinlikle terapi almalısınız.
Bu durumun altında binlerce sebep olabilir. Küçük basit bir sebepte olabilir, önemli bir sebep de...
Kendini farklı şekillerde tatmin ediyor olabilir. Farklı cinsel tercihleri olabilir.
Olur da olur..
Ama siz bu şekilde bir hayat yaşamak zorunda değilsiniz.
Zaman içinde özgüveninizi yitirebilirsiniz.
Bunu kendinize yapmayın ve derhal terapiste gidin.
Çocuk için tedavinizi de bir süre erteleyin. Çocuk olduktan sonra eşinizin bahaneleri de artacak.
Simdiden diyoki bana hamile kalirsan 9 ay boyunca asla olmaz.
Ama ben seni ozlerim nasil dayanirsinki dedim endiselendim ama onun icin cok normal.
Kisiligindede var bi sorun farkediyorum.
Kiskanmiyo mesela beni hic.
Ben onu deli gibi kiskaniyorum halbuki.
Kendimi ovmek gibi algilamayin lutfen ama gorseniz bizi yakistirmazsiniz belki.
Onun yanindayken okadar bakan oluyoki ben utaniyorum ama o rahatsiz olmuyo hic.normalmi bu

Ben evli değilim ama haftada bir de az sanki yani sürekli berabersiniz bu işler zamanlamayla olmuyor zaten içten gelir yani bazen haftada 4 bazen haftada bir . Zevk mı almıyor acaba kadını duydum da erkeği hiç duymadım siz öpünce geri mi çekiliyor anlamadım karşı koyamaz ki insan hele ki bir kadın istiyorsa bu sadece o işe en büyük sebeptir bence :21:
Nasil soylesem;
Mesela ben onu opunce oyle bi karsilikla opuyoki cinsellik yok icinde.
Okadar cok severek sıkarak tabiri caizse mincirtarak opuyoki devami cinsellige gitmiyo.
Yada baska sekilde opse bile yine sonu husran
Anlatabildimmi bilmiyorum

Ama ben seni ozlerim nasil dayanirsinki dedim endiselendim ama onun icin cok normal.
Onun yanindayken okadar bakan oluyoki ben utaniyorum ama o rahatsiz olmuyo hic.normalmi bu

:KK57::KK57:
Çok ilginç geldi bana.

Bende eşin gibi olan taraftayim hiç istek yok hep zorlamayla bizde tam tersi durum söz konusu bir çözüm bulursanız banada söyleyin lütfen....:oops::oops::oops:

:KK57::KK57:
Çok ilginç geldi bana.
Banada cok ilginc geliyo inanki.
Bi erkekle konussam onun yaninda kiskanmi kizmiyo.
Ogun hastaneye gittik bi islem icin bekliyoduk.kapida bi genc beni yalniz sandi ve konusmaya basladi esimde biraz otemdeydi.
Bende normal bi sekilde islemle ilgili banada olmusti daha once gibidinden konustum.normalde yapmam ama saglik sorunu diye sakinca gormedim.
Sonra esim bende burdayim dercesine yanima gelip cocugun soylediklerine cvp vermeye basladi.
Ucumuz muhabbet eder gibi konusuyoruz.
Daha sonra mesela hic soz etmedi niye konusuyosun ne diyodu sana gibisinden hic merak etmedi.
Ben olsam ariza cikarirdim.
Yanimda pasif kaliyo koruyamiyo beni.
Diger insanlar anliyo bunu ve bi sakinca gormuyolar bana bakarken

Ortada bir sorun var ve o sorunu örtmeye çalışıyor. İşlevsel bir problem de olabilir.. Bilemeyiz.
Anlattıklarınız normal değil. Elbette erkekler kurulu makine gibi her istediğimiz anda harekete geçemeyebilirler.
Ama sizin eşinizde bir kaçış var. Ve size yakın davranarak bunu örtme çabası içinde.
Benim eski eşim terapiste "uygun ortam olmuyor" şeklinde bir açıklama yapmıştı.:KK45:
Bizim ilk 3 yıl sonunda hiç ilişkimiz olmamıştı. 14 yıl dan biraz fazla evli kaldık. Düşünün yani :)
Sizi çok iyi anlıyorum. Ayrıca (henüz çok yeni ama Aile danışmanıyım.)
Ve lütfen lütfen çocuk yapmayın diyorum.
Eğer bu durum önemli olmasaydı sizin için gelip burada konu açmazdınız.
Evliliği "evcilikle" karıştırmasın eşiniz. Ona bu gerçeği açıklaması lazım birinin.
Bakın sizde de özgüven sorunları başlamış.
Etraftan güzel bulunup bulunmadığınızla alakalı tepkilere dikkat eder olmuşsunuz. Ve bu çok doğal.

Nasil soylesem;
Mesela ben onu opunce oyle bi karsilikla opuyoki cinsellik yok icinde.
Okadar cok severek sıkarak tabiri caizse mincirtarak opuyoki devami cinsellige gitmiyo.
Yada baska sekilde opse bile yine sonu husran
Anlatabildimmi bilmiyorum

yani sizin aktif olmanız gerekiyor yoksa bu adam kendiliğinden yapmıyor ruh gibi ilgisiz isteksiz sizinde isteğinizi kırar tabi bu durum yine haftada bir iyi çekiyorsunuz size de zevk de veremez ki sanki. Mecburiyet gibi görev gibi yapıyor . Bence çocugunuz yoksa çocuk sahibi olmayın çünkü kendini kanıtlamış gibi sanki çocuk da var ben sorunsuzum gibilerden hiç tınmaz daha da zor çıkarsınız işin içinden .Cinsellikden dolayı boşanmak bazılarına saçma geliyor ama aslında olması gereken farklı yani kadın böyle isteksiz olsa yapmadıgını bırakmazlar ama biz fedakar oluyoruz .İş stresi olabilir farklı bir iş ya da birime geçerse belki sorun düzelir

Bende eşin gibi olan taraftayim hiç istek yok hep zorlamayla bizde tam tersi durum söz konusu bir çözüm bulursanız banada söyleyin lütfen....:oops::oops::oops:
Esin cok kiriliyodur inan bana
Onu istemedigini dusunuyodur.
Cabalamalisin

Ortada bir sorun var ve o sorunu örtmeye çalışıyor. İşlevsel bir problem de olabilir.. Bilemeyiz.
Anlattıklarınız normal değil. Elbette erkekler kurulu makine gibi her istediğimiz anda harekete geçemeyebilirler.
Ama sizin eşinizde bir kaçış var. Ve size yakın davranarak bunu örtme çabası içinde.
Benim eski eşim terapiste "uygun ortam olmuyor" şeklinde bir açıklama yapmıştı.:KK45:
Bizim ilk 3 yıl sonunda hiç ilişkimiz olmamıştı. 14 yıl dan biraz fazla evli kaldık. Düşünün yani :)
Sizi çok iyi anlıyorum. Ayrıca (henüz çok yeni ama Aile danışmanıyım.)
Ve lütfen lütfen çocuk yapmayın diyorum.
Eğer bu durum önemli olmasaydı sizin için gelip burada konu açmazdınız.
Evliliği "evcilikle" karıştırmasın eşiniz. Ona bu gerçeği açıklaması lazım birinin.
Bakın sizde de özgüven sorunları başlamış.
Etraftan güzel bulunup bulunmadığınızla alakalı tepkilere dikkat eder olmuşsunuz. Ve bu çok doğal.
Dimi.
Ozellikle benden sinyal alaya basladigi zaman asiri sevgi gosterilerinde bulunuyo.
Bi laf vardir bilirmisiniz bilmiyorum
"Kuru kuru kurbanlarin oliyim "diye bizdede ayni o hesap

yani sizin aktif olmanız gerekiyor yoksa bu adam kendiliğinden yapmıyor ruh gibi ilgisiz isteksiz sizinde isteğinizi kırar tabi bu durum yine haftada bir iyi çekiyorsunuz size de zevk de veremez ki sanki. Mecburiyet gibi görev gibi yapıyor . Bence çocugunuz yoksa çocuk sahibi olmayın çünkü kendini kanıtlamış gibi sanki çocuk da var ben sorunsuzum gibilerden hiç tınmaz daha da zor çıkarsınız işin içinden .Cinsellikden dolayı boşanmak bazılarına saçma geliyor ama aslında olması gereken farklı yani kadın böyle isteksiz olsa yapmadıgını bırakmazlar ama biz fedakar oluyoruz .İş stresi olabilir farklı bir iş ya da birime geçerse belki sorun düzelir
Valla iffetsiz bi kadin olsa karsisinda afedersin ama cok basi agrirdi.
Erkekler bayanlara bakarken ne hissediyolarsa bizde hissediyoruz bilmiyolar galiba.
Cocuk fikrinden vazgecmek istemem cunku 7 senedir cok ugrasiyorum ve cok istiyorum.
Ama bu sekilde normal olucagi varsa bile olmuyo.
İs konusuna gelince isi cok rahat 10da gidiyo 5te cikiyo kafasi rahat yani

Hayıt Tohumunun Erkekler İçin Faydaları :

• Hayıt Tohumu, erkeklerde, cinsel istek düşüklüğüne karşı bitkisel çözümdür. Yorgunluk, bitkinlik, hormon düşüklüğü gibi nedenlerden ötürü görülen erkeklerde cinsel istek azlığına bitkisel kür olarak hayıt tohumu kürü önerilir.

• Erkeklerde iktidarsızlık, erken boşalma, sertleşme sorunları gibi durumlara karşı ve özellikle de erkeklerde, depresyona bağlı iktidarsızlığa bitkisel çare olarak kullanılabilir.

Kadinlar icinde gecerli. Hormonlari dengeliyor..

Valla iffetsiz bi kadin olsa karsisinda afedersin ama cok basi agrirdi.
Erkekler bayanlara bakarken ne hissediyolarsa bizde hissediyoruz bilmiyolar galiba.
Cocuk fikrinden vazgecmek istemem cunku 7 senedir cok ugrasiyorum ve cok istiyorum.
Ama bu sekilde normal olucagi varsa bile olmuyo.
İs konusuna gelince isi cok rahat 10da gidiyo 5te cikiyo kafasi rahat yani

Aynen doğru söylüyorsunuz kadınlar ergenliğe erkeklerden önce giriyor yani onlardan daha erken ve daha çok yaşaması gerekiyor. Ama toplumuzda erkek her istediğini yapıyor ama kadın tek başına namusu temsil ediyor. Sonra bu kadınlar niye isteksiz hemen her evli kadının aldatılma korkusu vardır erkek de bir kadını nasıl mutlu edeceğini hiç bilmez
Ben 6 yıldır sevgilimle konuşuyorum evlenince hemen çocuk istiyorum ama siz zaten sadece evliliği 7 yıl geçirmişsiniz tabi çocuk istemeniz çok normal . keşke işten dolayı olsaydı o zaman mutlaka hormonal bir durumdur aksi taktirde bu kadar negatif olması imkansız . çocuk için muayneye ikna edin sonra kendisinde bir sorun çıkarsa mecbur kalır tedavi olur

eşinizin durumu sizinle, sizi sevmesiyle, sizi çekici bulmasıyla falan alakalı değil. sorun tamamen kendisinde. erkekler sırf seks için hoşlanmadıkları beğenmedikleri sevmedikleri hatta çirkin buldukları kadınlarlada birlikte oluyor. çok seçici oldukları söylenemez. kaldıki sizinle evlenmiş demekki hem seviyor hemde çekici buluyor. hiç kötü hissetmeyin sorunu kendinizde aramayın. zaten bir erkeği "tahrik etmeye çalışmak" diye bir şey yok sağlıklı bir erkek için. hele üşenmek diye bir şey hiç yok.. ha şu olur aşırı yorgundur o an canı istemez, yada dener ister ama olmaz bu da anca binde bir olur. eşinizin problemini çözmesi için yardım alması lazım ama nasıl ikna edersiniz bilemiyorum. kolay değil..

Back
X