- 11 Aralık 2018
- 40.439
- 251.217
- 598
Aynen devam et. Adam bi yerde bıkacak haydi yallah diyecek. Sonra yana yakıla ağlayacaksın. Kimse kimsenin gereksiz triplerini ömür boyu çekmez. Fazla naz aşık usandırır. Evliliğinin altına dinamiti koymuş fitili ateşlemişsin. Fitil yavaş yavaş yanacak, dinamite ulaştığında patlayacak.Eşimden boşanmak ist3sem de bırakmıyor beni ben eşimin gerçekten ağzına sicihorum resmen ama bana mısın demiyor boşanmak istediğimi söylüyorum ben asla senden vazgeçmem diyor ve ben gerçekten eşimin sevgisinden hiç şüphe etmedim üç yıldır sadece bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum acaba unutmusmudur unutmamismidir diye gerçekten öyle olduğunu mu dusunuyorsunuz acaba benmi eşime fazla güveniyorum
Adamın neden durup dururken ağzına sicihorsun anlamadım senden önce birisiyle ilişki yaşadığı için napsın kahrından ölsün mü hamamda kırk tas su dökünüp tövbe mi etsin. Fazla sevilme şımarıklığı olmuş buEşimden boşanmak ist3sem de bırakmıyor beni ben eşimin gerçekten ağzına sicihorum resmen ama bana mısın demiyor boşanmak istediğimi söylüyorum ben asla senden vazgeçmem diyor ve ben gerçekten eşimin sevgisinden hiç şüphe etmedim üç yıldır sadece bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum acaba unutmusmudur unutmamismidir diye gerçekten öyle olduğunu mu dusunuyorsunuz acaba benmi eşime fazla güveniyorum
Çok iyi Allah razı olsun sizden de Allah razı olsun bir nebze olsun içime su serptinizEşin sana iyiyse seni sevip el üstünde tutuyorsa bence artık düşünmeyi bırak, herkes geçmişinde illaki birilerini sevmiştir...
Çok doğru vallahi işte insan aklı sadece odaklandigina bakiyorEşinin sana kadar hayatında kimsenin olmaması çok mümkün değil. O olmasa başkası olurdu. Herkes bilsin ne olacak millet boşanıyor Nisan atıyor onu da herkes biliyor.
Eşin öyledir demiyorum konuyu okuyunca aklıma geldi sadece o sizden bağımsızdı. Eşini en iyi sen tanır sen bilirsin. Ama şu anda ortada bir şey yok ise geçmişe takılı kalıp eşinizin aklına da geçmişi sokmayın kavga ederekEşimden boşanmak ist3sem de bırakmıyor beni ben eşimin gerçekten ağzına sicihorum resmen ama bana mısın demiyor boşanmak istediğimi söylüyorum ben asla senden vazgeçmem diyor ve ben gerçekten eşimin sevgisinden hiç şüphe etmedim üç yıldır sadece bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum acaba unutmusmudur unutmamismidir diye gerçekten öyle olduğunu mu dusunuyorsunuz acaba benmi eşime fazla güveniyorum
Zavallı kanser hastası ( Rabbim şifalar versin) onurlu gururlu bir kızcağız var
Onu yari yolda bırakmış dönmüş sizinle evlenmiş karakter timsali de bir eşiniz var
Adam bitirmiş sizinle evli bir falsosu yok
Ama premses olan siz yok efendim kıskanıyorum yok efendim boşanmak istiyorum beni bırakmıyor
Ağzına s....m ( okuyunca dehşet oldum nasıl üslup keske eşinizde okusa da kimi kime tercih ettiğini bi görse)
Ne denir ki ne denir
Simdi ben desem ki siz yarin bu kafayla ureyeceksiniz çoluk çocuk yetistireceksiniz vah o çocuklara
Onları topluma salacaksiniz onlarda eşleri için bahsederken ağzına s...m diyecek yani ne diyeyim
Bir kitap okuyun ya bir belgesel izleyin bir hobi edinin bir konuda açın yararlı videolar izleyin uzman görüşleri var onları dinleyin
Oturup zavallı kanser olmuş gururundan bu adam benimle mi uğraşsın diye düşünüp ilişkisini bitirmiş bir gencecik kızcağıza Allah'tan korkmadan kafayı takacak yerde kendiniz için yararlı bir şey yapın olmaz mı
Kalbinizi arindirin zihninizi arındırın bu kalp ile bu bakış açısı bu zihin ile siz uremeyin sizden bir tane daha olmasın lütfen ya
Eşten önce anne babalarının ağzına ediyor o çocuklar. Orda bir ferahlama geliyorOnları topluma salacaksiniz onlarda eşleri için bahsederken ağzına s...m diyecek yani ne diyeyim
Ya bile bile evlenmişsin şimdi niye sorun çıkartıyorsun? Durduk yere huzur kaçırmakiyi günler yaklaşık üç yıldır evliyim eşimle görücü usulü akraba evliliği yaptık ancak eşimin eskiden iki üç yıllık ilişkisi vardı haliyle biliyorduk akraba olduğumuz için severek mi ayrıldılar tam bilmiyorum açıkçası ama kiz kanser hastası olduğu için ayrılmak istemiş eşim zaten sogumustjm sadece hasta olduğu için bırakmak istemiyorum diyor ama korkuyorum unutamamissa aklına geliyorsa diye eşim bana karşı çok çok iyi sevgisinden de şüphem yok ama çok kıskanıyorum onu sürekli aklıma geliyor araştırma yapıyorum birde tüm akrabalarımın eşimin eski sevgilisinden haberinin olması falan gururumu çok incitiyor sürekli kavga ediyoruz bu konuda çok kıskanıyorum çünkü keşke hiç bilmeseydim bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim unutmamistir diye çok korkuyorum
Evet çok mantıklı zaten başta bende açıkçası biraz aile zoruyla evlendim ya o kadar karışık durumlarki dinleseniz hak verirsiniz eminim ama burda uzunca anlatamam nişanlanlilik sürecinde eşimden nefret ediyordum o yüzden hiç bir şekilde sorun yapmadım bu durumu ancak evlendikten sonra sevmeye başladım eşimi e araya sevgi girince kıskançlık da giriyor
Ay ne kadar kötü hareketler. Umarım istediğiniz olur yakında boşanırsınız. Adamın gözü açılır inşallahEşimden boşanmak ist3sem de bırakmıyor beni ben eşimin gerçekten ağzına sicihorum resmen ama bana mısın demiyor boşanmak istediğimi söylüyorum ben asla senden vazgeçmem diyor ve ben gerçekten eşimin sevgisinden hiç şüphe etmedim üç yıldır sadece bazen kendi kendime kuruntu yapıyorum acaba unutmusmudur unutmamismidir diye gerçekten öyle olduğunu mu dusunuyorsunuz acaba benmi eşime fazla güveniyorum
Her açıdan falso. Eski sevgilisi kansermiş kanser olduğu için eşiniz ondan ayrılmış. Hayatıma giren kişinin önceki ilişkisinde sağlık durumundan dolayı terk ettiyse aynı şeyi bana da yaşatabileceği fikri gelirdi aklıma böyle bir durumda. Yarın bir gün kimin ne halde olacağı belirsiz. Görücü usulü akrabanız ile evlenirken de bu durumdan haberdardınız. Madem bu sizin için bir sorun teşkil ediyordu. Neden evlendiniz o zaman?iyi günler yaklaşık üç yıldır evliyim eşimle görücü usulü akraba evliliği yaptık ancak eşimin eskiden iki üç yıllık ilişkisi vardı haliyle biliyorduk akraba olduğumuz için severek mi ayrıldılar tam bilmiyorum açıkçası ama kiz kanser hastası olduğu için ayrılmak istemiş eşim zaten sogumustjm sadece hasta olduğu için bırakmak istemiyorum diyor ama korkuyorum unutamamissa aklına geliyorsa diye eşim bana karşı çok çok iyi sevgisinden de şüphem yok ama çok kıskanıyorum onu sürekli aklıma geliyor araştırma yapıyorum birde tüm akrabalarımın eşimin eski sevgilisinden haberinin olması falan gururumu çok incitiyor sürekli kavga ediyoruz bu konuda çok kıskanıyorum çünkü keşke hiç bilmeseydim bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim unutmamistir diye çok korkuyorum
Siz nefret ettiğiniz adamla mı evlendiniz ?? Sebep........Aile zoru ise devlete siginsaydiniz, yardım isteseydiniz çok üzüldüm gerçekten.Sevmedigim nefret ettiğim bir adamın koynuna girmek kabus gibi .Gerçekten sevdiğinize emin misiniz? Bulunduğunuz şartlar yüzünden kendinizi kandırıyor olabilirsiniz.Evet çok mantıklı zaten başta bende açıkçası biraz aile zoruyla evlendim ya o kadar karışık durumlarki dinleseniz hak verirsiniz eminim ama burda uzunca anlatamam nişanlanlilik sürecinde eşimden nefret ediyordum o yüzden hiç bir şekilde sorun yapmadım bu durumu ancak evlendikten sonra sevmeye başladım eşimi e araya sevgi girince kıskançlık da giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?