Eşim

Aynen devam et. Adam bi yerde bıkacak haydi yallah diyecek. Sonra yana yakıla ağlayacaksın. Kimse kimsenin gereksiz triplerini ömür boyu çekmez. Fazla naz aşık usandırır. Evliliğinin altına dinamiti koymuş fitili ateşlemişsin. Fitil yavaş yavaş yanacak, dinamite ulaştığında patlayacak.

Adamın neden durup dururken ağzına sicihorsun anlamadım senden önce birisiyle ilişki yaşadığı için napsın kahrından ölsün mü hamamda kırk tas su dökünüp tövbe mi etsin. Fazla sevilme şımarıklığı olmuş bu

Eşinin sana kadar hayatında kimsenin olmaması çok mümkün değil. O olmasa başkası olurdu. Herkes bilsin ne olacak millet boşanıyor Nisan atıyor onu da herkes biliyor.
Çok doğru vallahi işte insan aklı sadece odaklandigina bakiyor

Eşin öyledir demiyorum konuyu okuyunca aklıma geldi sadece o sizden bağımsızdı. Eşini en iyi sen tanır sen bilirsin. Ama şu anda ortada bir şey yok ise geçmişe takılı kalıp eşinizin aklına da geçmişi sokmayın kavga ederek

Kizin kanser hastasiyken esinizden ayrilip heryerden engelledigini soyleyen esiniz. Kizin agzindan olayi dinlemediniz. Dolayisiyla gercekten yasanan bu muydu bilemezsiniz. Esiniz zaten sogumustum oda istemedi falan deyip konuyu kapatmak icin soylemiste olabilir. Artik ilk sevgilisiyle evlenen kaldi mi ki. Sayilidir yani. Evlenmeden once insanlarin sevgilisi/sevgilileri olabilir. Bunlar normal seyler artik aşın bunlari. Nisanlilik doneminde nefret etmenize ragmen ayrilmamişsiniz simdi sevmeye baslayinca hergun olay cikarmanin mantigi ne? Amac ayrilmak mi? Adam kanser hastasi sevgilisine yaptigi gibi birgun sizle de ayrilirsa cok aglarsiniz.

Zavallı kanser hastası ( Rabbim şifalar versin) onurlu gururlu bir kızcağız var

Onu yari yolda bırakmış dönmüş sizinle evlenmiş karakter timsali de bir eşiniz var

Adam bitirmiş sizinle evli bir falsosu yok

Ama premses olan siz yok efendim kıskanıyorum yok efendim boşanmak istiyorum beni bırakmıyor
Ağzına s....m ( okuyunca dehşet oldum nasıl üslup keske eşinizde okusa da kimi kime tercih ettiğini bi görse)

Ne denir ki ne denir
Simdi ben desem ki siz yarin bu kafayla ureyeceksiniz çoluk çocuk yetistireceksiniz vah o çocuklara

Onları topluma salacaksiniz onlarda eşleri için bahsederken ağzına s...m diyecek yani ne diyeyim

Bir kitap okuyun ya bir belgesel izleyin bir hobi edinin bir konuda açın yararlı videolar izleyin uzman görüşleri var onları dinleyin

Oturup zavallı kanser olmuş gururundan bu adam benimle mi uğraşsın diye düşünüp ilişkisini bitirmiş bir gencecik kızcağıza Allah'tan korkmadan kafayı takacak yerde kendiniz için yararlı bir şey yapın olmaz mı

Kalbinizi arindirin zihninizi arındırın bu kalp ile bu bakış açısı bu zihin ile siz uremeyin sizden bir tane daha olmasın lütfen ya

Ben orada kıza bisey dememişim bu ne saygısızlık sizlerden fikir almak yardım almak düşüncelerimizi onarmak için yazıyoruz yazıları siz kalkıp tok prenses yok şu yok bu diyorsunuz bende eşime zamanında ben o kızın ahını almak istemiyorum veya sen o kızı yüz üstü bıraktın filan dedik zaten eşim kiz da beni istemiyordu diyor ailesi de istemiyordu diyor ben ne yapabilirim rabbkm kıza da şifa versin ama bu kadar katı yorum yapmaya hiç gerek yoktu ben kötü bir kelime kullanmamisim kıza bisey dememisim sadece evliligimde kafama taktığım sorunu dillendirdim çok teşekkür ederim pişman ettiniz

Ya bile bile evlenmişsin şimdi niye sorun çıkartıyorsun? Durduk yere huzur kaçırmak

Benim eşim eskiden sevdiği biri varmış. Hatta aileler filanda tanışmış, zaten komşu kızı gibi bir şeymiş. 12 yılda bir kere aklıma "acaba" gelmedi. Çünkü saçma. Böyle hayat geçmez. Kendinize zehir etmeyin. Hem kendinize hem eşinize güvenin.

Ay ne kadar kötü hareketler. Umarım istediğiniz olur yakında boşanırsınız. Adamın gözü açılır inşallah

Her açıdan falso. Eski sevgilisi kansermiş kanser olduğu için eşiniz ondan ayrılmış. Hayatıma giren kişinin önceki ilişkisinde sağlık durumundan dolayı terk ettiyse aynı şeyi bana da yaşatabileceği fikri gelirdi aklıma böyle bir durumda. Yarın bir gün kimin ne halde olacağı belirsiz. Görücü usulü akrabanız ile evlenirken de bu durumdan haberdardınız. Madem bu sizin için bir sorun teşkil ediyordu. Neden evlendiniz o zaman?

Siz nefret ettiğiniz adamla mı evlendiniz ?? Sebep........Aile zoru ise devlete siginsaydiniz, yardım isteseydiniz çok üzüldüm gerçekten.Sevmedigim nefret ettiğim bir adamın koynuna girmek kabus gibi .Gerçekten sevdiğinize emin misiniz? Bulunduğunuz şartlar yüzünden kendinizi kandırıyor olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…