Kızlar herkese merhaba, sizinle bir derdimi paylaşmak istiyorum. 29 Haziran benim doğum günüm. Eşim de 1 gün izinli 1 gün iş şeklinde çalışıyor. Kızlar dün akşam eşim bi takvimi açar mısın ne zaman izinliyim hesaplayalım ona göre bayramda memlekete gideceğiz dedi. Takvimi açtım benim doğum günümde izinli. Tamam dedi Bayramın 2. Günü memlekete gidiyoruz dedi. Dumura uğradım. Yani demek ki sen bunca zaman benim doğum günüm hangi güne denk geliyor diye bakmamışsın bile, hiçbir planın yok. Hiç sesimi çıkarmadım çünkü çok kırıldım. Bişey sordu cevap dahi vermedim. Sonra bu birden “ sen benim söylediğim hiçbir şeyi dinlemiyorsun, benim görüşlerim senin umrunda değil” diye alakasız bir konudan saçma sapan bağırmaya başlayınca bende “ne alaka suçunu bastırmak için mi senin bu tavırların” dedim. Böyle diyince iyice sinirlendi çok feci bağrıştık kendimi banyoya kapattım 2 saat çıkmadım ve çok ağladım.. bir kaç kere kapıya geldi kapıyı açmadım. bu evimizde geçireceğimiz ilk özel günümüzdü, evliliğimiz yıllanmadı ki bir sıradanlık gelsin o kadar kırıldım ki. Sabahta asla bu konuyu açmadı oldukça soğuk davrandı bende asla oralı olmadım abimle birlikte dışarı çıktılar gezmeye. Bense evde yalnız başıma oturuyorum. Çok kırgınım.. Düşünün ki o gün izinli olup olmadığını dahi bilmiyor.. Ben onun doğum günü için 2 gün hazırlık yapmıştım bide.