Neden ondan izin istediniz ki??Belkide yillarin birikimidir, onun icin bircok hayalimden vazgectim hep kalabalik bir aile istedim onun yuzunden cocuk fikrinden vazgectim, Yuksek lisans yapmak istedim ona dahi izin vermedi
Izin istemek degil onun isinden dolayi bulundugumuz yerde yapamiyorum, burdan gidemiyoruzNeden ondan izin istediniz ki??
Anladım.. siz kafanızda bitirmiş gibi duruyorsunuz zaten hakkınızda hayırlısı olsun..Izin istemek degil onun isinden dolayi bulundugumuz yerde yapamiyorum, burdan gidemiyoruz
Bunun için izin alındığını da sizden duyuyorum. Maddi olarak o öküze bağımlı değilseniz ne isterseniz yaparsınız. Ayrıca ben olsam 30 kere boşanırdım. Evladına bir çorap bile almayan adamı bırakın sosyal medyada yaşasın dursun. O da sizin evladınız olmuş resmen. Yemesi içmesi temizliği çamaşırı sizde. O adam sizi bırakmaz daBelkide yillarin birikimidir, onun icin bircok hayalimden vazgectim hep kalabalik bir aile istedim onun yuzunden cocuk fikrinden vazgectim, Yuksek lisans yapmak istedim ona dahi izin vermedi
Çok doğru birşey yazdınız. Çocuk babadan ziyade annenin mutsuzluğundan daha çok etkileniyor. Anne mutsuz olunca evdeki huzur da uçup gidiyor.Katlanmak zorunda değilsiniz tabii ki. Evde mutsuz bir hava varken çocuğunuz da mutsuz olacaktır zaten. Evlatlar elbette önemli ama siz de önemlisiniz neden mutsuz bir evliliği sürdürmek için kendinizi heba edersiniz? Değişmesi çok zor ama eşinizi alın karşınıza konuşun, bu şekilde devam ederse bitirmek istediğinizi anlatın kaybetmekten korkuyorsa bir ihtimal kendini düzeltir, yok umrunda değilse zaten yapacak bir şey yok
Hem öyle hem de kadının hayatı uçup gidiyor. Evlatlar için boşanma başta belki zor gelebilir ama ileride hak verecekleri bir şey. Ayrıca neler görüyoruz etrafta, kadın evladı icin katlanıyor her şeye, o evladı büyüyüp bir kıza tutulunca arkasını dönüyor annesine. Kadının en güzel zamanları boşa gitmiş oluyor, üstüne bir de hayal kırıklığı. Sorunları çözerken kimseyi mağdur etmeden çözmeye çalışmak lazım. Başta kendimiziÇok doğru birşey yazdınız. Çocuk babadan ziyade annenin mutsuzluğundan daha çok etkileniyor. Anne mutsuz olunca evdeki huzur da uçup gidiyor.
Tabii ki. Öncelik her zaman kendimiz olmalıyız zaten. Biz iyi olmadıkça çevremize yakınlarımıza ve önemlisi çocuğumuza pozitif yaklaşım sergileyemeyiz ki..Hem öyle hem de kadının hayatı uçup gidiyor. Evlatlar için boşanma başta belki zor gelebilir ama ileride hak verecekleri bir şey. Ayrıca neler görüyoruz etrafta, kadın evladı icin katlanıyor her şeye, o evladı büyüyüp bir kıza tutulunca arkasını dönüyor annesine. Kadının en güzel zamanları boşa gitmiş oluyor, üstüne bir de hayal kırıklığı. Sorunları çözerken kimseyi mağdur etmeden çözmeye çalışmak lazım. Başta kendimizi
Cocugum 7 yasinda ona bir corap dahi almisligi yoktur, hic dusunmez cocugun bir eksigi varmi yada ogluma bu yakisirda alayim diye
Nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın. Gereksiz birini kambur gibi taşımanın anlamı yok . Evliliğin sizin yararınıza da olması gerekiyor. Onun açısından bakarsak yemek yapılıyor çamaşır temizlik vs. Çocuğa bakılıyor. Sizin açınızdan bir faydası var mı? Yada eşinizin size bir faydası var mı gözden geçirin.Hepiniz soylediklerinizde haklisiniz neden yasam bu kadar zor iken daha da zorlastiriyorum. Oglum bu yil 1 sinifa basladi ve cok idtedigim bir ogretmene verdim son bir defa konusup kendimi geri cekmeyi dusunuyorum eger kendini duzeltirse dusunurum ama olmazsa oglum birinci sinifi gectikten sonra tayin isteyip bosanmayi dusunuyorum
“Evlilik; kendine bakamayan erkekleri evlat edinmektir”. Nereden duydum, okudum bilmiyorum ama sizin evliliğiniz tam olarak böyle. Bence kurtulmanız gerek.Iyi geceler herkese
Öncelikle yazim hatalarindan dolayi ozur dilerim, telefondan yaziyorum.
Konu Esim oncelikle biraz kendimden soz edeyim calisiyorum, iyi bir maasim var birtanede oglum var
Esime gelecek olursak oda calisiyor. Simdi esimin ozelliklerini siraliyacak olursam :
1. Inatcidir herzaman o haklidir
2. Ne kadar maas alir hic bilmem parasiji surekli teknolojik aletlwre yatirir, hic birikim yapmaz.
3. Cocuk konusunda hic yardimci degildir odevleri ve okuluyla hep ben ilgilenirim.
4. Ev islerinde hic yardimci olmaz defalarca soylememe ragmen
5. Kisisel bakimina ozen gostermez ben tam tersiyim
6. Sosyal medyayi cok aktif kullanir, surekli paylasimlarda bulunur.
7. Her konuda kendisinin hakli oldugunu dusunur hic geri adim attigini gormedimvb
Bu yazdiklarim bir kismi aslinda digerlerini yazarsam desifre olabilirim, son zamanlarda sunu dusunmeye basladim herseyi ben yapiyorsam neden bu adamla evliyim, dusunsenize yasaminiza hic bir katkisi yok sadece cocugum icin katlanmam gerekiyormu
Ayrica ailemde durumu biliyor bosanirsam destek olacaklarini soyluyorlar
Aynen oyle ama benim evlatan cok bir ese ihtiyacim var“Evlilik; kendine bakamayan erkekleri evlat edinmektir”. Nereden duydum, okudum bilmiyorum ama sizin evliliğiniz tam olarak böyle. Bence kurtulmanız gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?