Esim

hurnaz

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
131
31
298
Malatya
Iyi geceler herkese
Öncelikle yazim hatalarindan dolayi ozur dilerim, telefondan yaziyorum.
Konu Esim oncelikle biraz kendimden soz edeyim calisiyorum, iyi bir maasim var birtanede oglum var
Esime gelecek olursak oda calisiyor. Simdi esimin ozelliklerini siraliyacak olursam :
1. Inatcidir herzaman o haklidir
2. Ne kadar maas alir hic bilmem parasiji surekli teknolojik aletlwre yatirir, hic birikim yapmaz.
3. Cocuk konusunda hic yardimci degildir odevleri ve okuluyla hep ben ilgilenirim.
4. Ev islerinde hic yardimci olmaz defalarca soylememe ragmen
5. Kisisel bakimina ozen gostermez ben tam tersiyim
6. Sosyal medyayi cok aktif kullanir, surekli paylasimlarda bulunur.
7. Her konuda kendisinin hakli oldugunu dusunur hic geri adim attigini gormedimvb
Bu yazdiklarim bir kismi aslinda digerlerini yazarsam desifre olabilirim, son zamanlarda sunu dusunmeye basladim herseyi ben yapiyorsam neden bu adamla evliyim, dusunsenize yasaminiza hic bir katkisi yok sadece cocugum icin katlanmam gerekiyormu
Ayrica ailemde durumu biliyor bosanirsam destek olacaklarini soyluyorlar

Esinizin maasini bilmemeniz bana cok garip geldi. Peki sizin maasinizi biliyor mu? Umarim maasinizi esinize vermiyorsunuzdur.

Arti ve eksilerini yazınca eksiler coksa ve alip karşına rahatsızlıklarini dile getirmene ragmen hareket yoksa en önemlisi mutsuzsan boşaninca daha iyi olacaksan boşan.

Eşinizin size ve evinize maddi manevi bir katkısı yok. Sevgisi ilgisi de yok belli ki. O zaman evli olmanın ne anlamı var?

Aslinda benim evlilik dedigim kuruma cok uymuyor evliligim ben sorumluluklarin paylasildigi bir evlilik hayal etmistim.
Canım benim kac kisi hayalini yaşıyor ki?İnan bana dışardan mukemmel dedigimiz kisiler ya da evlilikler foss çıkıyor.Bosanmaniz bir kurtuluşsa bosanin ama gene her sorumluluk size düşecek bu bir yerde adama özgürlük oluyor benceSert bir şekilde konuşun ne dilde anlıyorsa öyle.Sonra duruma göre ilerleyin

Ahh su kafami yillar oncesine goturebilsem keske aile yapilarimiz o kadar farkliki abilerim ve onu karsilastirdigim zaman arada ucurumlar var

Adamin sizin hayatiniza bir katkisi yok. Kiyaslama kismi tartisilir her evlilik farklidir ve kiyaslamayi dogru bulmuyorum ama adamla evli olduğumuzun tek kaniti oglunuz gibi artilarini ve eksilerini dusunup ona gore bir karar verin derim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Belkide yillarin birikimidir, onun icin bircok hayalimden vazgectim hep kalabalik bir aile istedim onun yuzunden cocuk fikrinden vazgectim, Yuksek lisans yapmak istedim ona dahi izin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…