Ben de oyle dusunuyorum anlamsiz bir oyun oynuyorum sankiHiç gerekmiyor. Kendini kullandırtma.
Arti ve eksilerini yazınca eksiler coksa ve alip karşına rahatsızlıklarini dile getirmene ragmen hareket yoksa en önemlisi mutsuzsan boşaninca daha iyi olacaksan boşan.Iyi geceler herkese
Öncelikle yazim hatalarindan dolayi ozur dilerim, telefondan yaziyorum.
Konu Esim oncelikle biraz kendimden soz edeyim calisiyorum, iyi bir maasim var birtanede oglum var
Esime gelecek olursak oda calisiyor. Simdi esimin ozelliklerini siraliyacak olursam :
1. Inatcidir herzaman o haklidir
2. Ne kadar maas alir hic bilmem parasiji surekli teknolojik aletlwre yatirir, hic birikim yapmaz.
3. Cocuk konusunda hic yardimci degildir odevleri ve okuluyla hep ben ilgilenirim.
4. Ev islerinde hic yardimci olmaz defalarca soylememe ragmen
5. Kisisel bakimina ozen gostermez ben tam tersiyim
6. Sosyal medyayi cok aktif kullanir, surekli paylasimlarda bulunur.
7. Her konuda kendisinin hakli oldugunu dusunur hic geri adim attigini gormedimvb
Bu yazdiklarim bir kismi aslinda digerlerini yazarsam desifre olabilirim, son zamanlarda sunu dusunmeye basladim herseyi ben yapiyorsam neden bu adamla evliyim, dusunsenize yasaminiza hic bir katkisi yok sadece cocugum icin katlanmam gerekiyormu
Ayrica ailemde durumu biliyor bosanirsam destek olacaklarini soyluyorlar
Hayir asla vermiyorum, yani asagi yukari biliyorum ama brikim yapip yapmadigi konusunda hic kinusmaz sordugumda gecistirirEsinizin maasini bilmemeniz bana cok garip geldi. Peki sizin maasinizi biliyor mu? Umarim maasinizi esibuze vermiyorsunyzdur.
Aslinda benim evlilik dedigim kuruma cok uymuyor evliligim ben sorumluluklarin paylasildigi bir evlilik hayal etmistim.Arti ve eksilerini yazınca eksiler coksa ve alip karşına rahatsızlıklarini dile getirmene ragmen hareket yoksa en önemlisi mutsuzsan boşaninca daha iyi olacaksan boşan.
Hayir asla vermiyorum, yani asagi yukari biliyorum ama brikim yapip yapmadigi konusunda hic kinusmaz sordugumda gecistirir
Disardan bakinca sorun yok gibi duruyor ama bana gore var bu psikolojik durum beni yoruyorAldatmamış dövmemiş ne boşanması bacım. Ömrünü yedi hayat enerjini sömürdü diye kocişkolar bırakılmaz ki.
Ahh su kafami yillar oncesine goturebilsem keske aile yapilarimiz o kadar farkliki abilerim ve onu karsilastirdigim zaman arada ucurumlar varEv islerine yardimci olmaz, cocukla ilgilenmez, hep onun dedigi olsun ister, e siz bu evliligin neresindesiniz? Lutfedip evlenmis sanki.
Bacım ironi yaptım da gece gece gerek yoktu sanırım. Halini anlayabiliyorum ailen arkandaysa boşanınca da iyi olacaksan bırak hiç durma hemdeDisardan bakinca sorun yok gibi duruyor ama bana gore var bu psikolojik durum beni yoruyor
Canım benim kac kisi hayalini yaşıyor ki?İnan bana dışardan mukemmel dedigimiz kisiler ya da evlilikler foss çıkıyor.Bosanmaniz bir kurtuluşsa bosanin ama gene her sorumluluk size düşecek bu bir yerde adama özgürlük oluyor benceAslinda benim evlilik dedigim kuruma cok uymuyor evliligim ben sorumluluklarin paylasildigi bir evlilik hayal etmistim.
Ahh su kafami yillar oncesine goturebilsem keske aile yapilarimiz o kadar farkliki abilerim ve onu karsilastirdigim zaman arada ucurumlar var
Yok biliyorum ironi yaptigini fikirlerine katiliyorumBacım ironi yaptım da gece gece gerek yoktu sanırım. Halini anlayabiliyorum ailen arkandaysa boşanınca da iyi olacaksan bırak hiç durma hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?